Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kupiłam masło i posmarowałam główkę Oli , założyłam czapeczke i po mniej więcej 40 min. wykąpałam i ciemieniucha się rozmiękczyła, wyczesałam i na noc zalałam oliwką . Oby szybko jej zeszła 🙃.
Aga 2010 dołączasz do samotnych hahahaha.Teraz jest nas trzy 😁 😁Dacie radę bez taty tylko nudno będzie .
Mućka szkoda że zrezygnowaliście z domku - na grila nie pojadę 😠. No napewno znajdziecie coś co od razu wynajmiecie 😉 I bedzie pasowałao wam obojgu 🙂
Moja Ola oczy wielkie jak 5 zł. o spaniu nie ma mowy 😮
Kasia wreszcie opusci cie bol nerki. TRylko tego terminu nie przegap ani nie przekładaj !!!
W niedzielę do kościoła z palmami trzeba pójść 🤪 i za półtora tygodnia święta 😮
A niedawno pisałyśmy o Bożym Nar.

• Mamusia
Ja już padam na twarz 😞 Gotuje bigos i fasolkę po bretońku Mariuszowi bo tak to będzie jechał tylko na gotowcach te 10 dni a tak to zawsze coś tam zje domowego 🙂 Do tego zrobiłam dwa prania i jeszcze muszę to drugie rozwiesić 😞 Nic mi się już nie chce 🤔 Ala śpi od 19:00 pewnie już na noc tylko kaszkę dostanie później.
Gosiu spokojna Twoja wywiskana czupryna hihihi Daty nie zapomnę na pewno a powodu nie mam żeby przekładać j mam nadzieje, że nie będę mieć 😮 Mam na lewej lerce kamień o wielkości 1,4 cm to bardzo dużo 🤨 Ale już bliżej niż dalej do pozbycia się notorycznego bólu 🙂

• Mamusia
Ale dostałam dziś wycisk od mojego synka... wył i wył... Na początku noszenie na rękach go uspokajało, a potem to już nic nie pomagało. Aż mi łzy z nerwów leciały 😞 Jeszcze cała chodzę... W końcu zasnął.
Kasiu, po zabiegu będziesz jak nowo narodzona!! 🙂 Ja miałam tylko piasek w nerkach i też bolało, a taki głaz mieć, to musi być straszny ból.
Aga, a myślisz że kiedy się wprowadzicie do swojej willi?? 😁
Oby Mai posmakowało jabłuszko 😁
Aga, to tylko 3 dni, także dasz radę 😁 My z Czitą dajemy cały czas 🙂 I się wspieramy w trudnych chwilach 🙂
Zresztą mój mi i tak nie pomaga, także to prawie bez różnicy, czy jest czy go nie ma... ech szkoda gadać 😞 I chuj jajka strzelił 😞 🤨 🤨
Muszę zobaczyć wesołą Zosię 🙂 To naprawdę śliczna dziewczynka, tylko ma mamę zagubioną...
Dobranoc Dziewczynki 😘 😘

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kobitko w końcu się twoje cierpienie skończy 🙂, a mnie tyłek boli szwy mi się jeszcze nie rozpuściły krwawię, a gnin nie wie skąd dostałam tabletki na zatrzymanie tego krwawienia, ale jak nie przejdzie to aż się boje pomyśleć, co będzie….

Aga, tak długo szwy się nie rozpuściły?? 😮 mocno krwawisz?? 😘

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):
Kobitko w końcu się twoje cierpienie skończy 🙂, a mnie tyłek boli szwy mi się jeszcze nie rozpuściły krwawię, a gnin nie wie skąd dostałam tabletki na zatrzymanie tego krwawienia, ale jak nie przejdzie to aż się boje pomyśleć, co będzie….

Aga, tak długo szwy się nie rozpuściły?? 😮 mocno krwawisz?? 😘

Tak! byłam u gina tydzień temu z tym krwawieniem i przy badaniu zauważył, że szwy się nie rozpuściły powiedział,że może tak być jeszcze kilka miesięcy, a krwawienie mam lekkie

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Nina moja Majka też tak czasami ma, że nie mogę jej uspokoić ani noszeniem ani bujaniem nic nie działa i też łzy mi lecą, więc nie jesteś sama ...

Moja tak płacze jak jest zmęczona i śpiąca a ma problem z zaśnięciem...wtedy nawet przy cycku przez jakiś czas nie może się uspokoić i płacze , w końcu się uspokoi- załapie cyca i jest spokojna 🙂

• Mamusia
A tak w ogóle kupiłam spacerówkę ale wyjdziemy dopiero jak ciepło będzie bo na razie pogoda po chuju za przeproszeniem 😁 A niby ciepło miało być od początku miesiąca 😜 No ale wiecie- Kwiecień plecień bo przeplata... Mini a jednak zrezygnowaliście z domku... mam nadzieję, że będzie lepsza okazja gdzieś bliżej- trzymam kciuki 🙂 Aga super, że maj już tak blisko bo marzenie własnego domu jest tak blisko! 🤪 Nina grasz nie fair - tylko Mrówce jaja sadzisz a resztę masz w poważaniu ha ha 😁 I gdzie my teraz jaja na Święta dostaniemy 😜 Aaaa Kasia już pojutrze leciiii - przygotowywania przed podróżą są takie podniecające hihi 😉 No i w ogóle wszyscy powiedzieli Dobranoc i poszli spać a ja dopiero teraz mogłam zajrzeć. Idę zjeść kolację 🙂

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
A tak w ogóle kupiłam spacerówkę ale wyjdziemy dopiero jak ciepło będzie bo na razie pogoda po chuju za przeproszeniem 😁 A niby ciepło miało być od początku miesiąca 😜 No ale wiecie- Kwiecień plecień bo przeplata... Mini a jednak zrezygnowaliście z domku... mam nadzieję, że będzie lepsza okazja gdzieś bliżej- trzymam kciuki 🙂 Aga super, że maj już tak blisko bo marzenie własnego domu jest tak blisko! 🤪 Nina grasz nie fair - tylko Mrówce jaja sadzisz a resztę masz w poważaniu ha ha 😁 I gdzie my teraz jaja na Święta dostaniemy 😜 Aaaa Kasia już pojutrze leciiii - przygotowywania przed podróżą są takie podniecające hihi 😉 No i w ogóle wszyscy powiedzieli Dobranoc i poszli spać a ja dopiero teraz mogłam zajrzeć. Idę zjeść kolację 🙂

a jakiej firmy?

• Mamusia
hej 🙂 Faktycznie dziewczyny Zosia ślicznie się uśmiecha, szkoda, że Agata odeszła, ale mam nadzieje, że poradziła sobie... Marta Agata odeszła bo każdy jej powiedział to co myśli o jej ciągłym narzekaniu no i się dziewczyna obraziła, chociaż każdy chciał dobrze, chcieliśmy jej pomóc skoro mówiła, że już nie wie jak sobie dać rade. Ogólnie troche z nią pojechałyśmy, ale prawda była pisana.
Mój synuś wczoraj nie gorączkował po szczepieniu na szczęście i nawet ładnie spał, bo ostatnio mam z nim problemy nad ranem bo płacze i nie wiem czego chce niby jadł ale cycka też pociągnie może go coś bolało albo mu się śniło 😮 no ale dzis bylo ok pierwszy raz wstał mi o 3 🤪 normalnie ja się budziłam dwa razy i sprawdzałam czy wszystko ok hehe bo on mi sie budzi kilka razy ciagle w nocy no ale mam nadzieje, że za jakiś czas ten głodomorek wyrośnie z tego 😉
aaa a wogole muszę kupić dobry krem z filtrem bo szwagier mi mówił, że podobno w tym roku jest bardzo duzy ubytek ozonu nad Polską (jeszcze takiego nie było) no i słońce bardzo niebezpieczne więc trzeba zadbać o te nasze "kruszynki" 😁
Kafinka to Ty już niedługo na swoim będziesz napewno już skaczesz z radości ja też bym sie nie mogła doczekać 😁
A dziewczyny ja teraz prawie tak jak wy słomiana wdowa chociaż Paweł na obiadach będzie i na noc też, ale ma do końca tygodnia ileś tam mebli zrobić gdzieś więc po godzinach do późna będzie w zakładzie a ja sama 😞

• Mamusia
Hej, jestem, u nas noc w miare, choc Pawelek obudzil sie o 5.30 a potem tylko na chwile jeszcze przysnął. Moj Maz to mi nawet pomaga, tj zajmuje sie Pawelkiem jak wraca z pracy ok 17 i potem go kąpie, wiec teraz trudniej, no i nudniej 🙂. Sylwia - ja o tej dziurze ozonowej tez slyszalam, na razie kupiłam nivee z filtrem, a potem na lato pewnie bedzie trzeba coś mocniejszego kupić. A Pawełek ostatnio to często się złości, nie płacze, ale wyraznie sie zlosci i badz tu madry i go zrozum 🙂. Co do Agaty, ja tylko słowo komentarza - chcialysmy dobrze i w ogole, intencje były dobre, ale pare tekstów było na tyle ostrych, ze sie jej trochę nie dziwię, dziewczyna jeśli miała depresję/załamke i jeszcze przeczytała, że jest beznadziejną .matką to się mogła w ogóle załamać...ja idę zrobic sobie jakies sniadanie, a potem może do kina pojdziemy, zobacze 🙂