Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Taaa pewnie kolekcjonusjez....dopalacze 🤪 🤪 🙃 🙃

Skąd wiedziałaś 🙃kto mnie sprzedał 😁

Nie mogę powiedzieć, bo wyrwą mi pióra 😞 😞 🤪 🤪

Nie bój się 🙂obronie cię 😁zresztą one są teraz na wypasie 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale naskrobałyście 🙂 my bylismy w kinie, pawelek caly fim ogladal, nie spal, a potem spał i obudził się niedawno, film fajny Dzien dobry TV, taki lekki, łatwy i przyjemny; a potem bylismy na spacerze, bo tylko mżyło. Ja się staram w domu nie sadzać Pawełka przed tv, bo patrzy się wtedy jak sroka w gnat 😉 Idę wytrzeć wózek z błota, bo zostwwiłam na korytarzu..

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Ej ja jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kura strachliwa jest hahahaha , nie ucieknie bo to nielot jest hahahaha
Kafinka to Ty dopalaczami sie zajmujesz ??? Sprzedajesz po cichu !!!

Czita nie tak głośno 😁 🙃 🤪

• Mamusia
Ale fajnie masz, że do kina poszłaś Agnieszko 🙂 ja czasem posadzę mojego małego telewidza przed tv jak jęczy i żeby go zająć chwilę, ale bardzo daleko go sadzam. boję się mu wzrok popsuć...
Kafina to i sprzedaje, i bierze. A Pigi u niej kupuje, stąd wiem. A myślicie, że nasz Prosiak to skąd ma tyle siły na sprzątanie??

• Mamusia
Nikogo nie ma, to wstawię zdjęcie, bo co tu robić 😉
Mój Żółty Pisklaczek - Moja Mała Cytrynka lataaaaa bez dopalaczy 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃

[URL=http://img864.imageshack.us/i/16tydzukasia2338.jpg/][IMG]http://img864.imageshack.us/img864/8520/16tydzukasia2338.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Hej Laseczki 🙂
Sorry nie nadrabiam Was bo aż 19 stron a ja nie mam do niczego głowy 😞 😞
Jeszcze nawet się nie spakowałam.
Siedzę i wyje jak suka 😞
Z Alusią wszystko dobrze.
Moja znajoma wczoraj do mnie dzwoniła bo mówi, że Jej Alanek się już prawie dwa dni nie rusza a była w 25 tygodniu ciąży. Pojechała do szpitala a On już nie żył 😞 😞 Miała już tak duuuży brzuszek, wszystko dla Synka a On poszedł do nieba 😞 Boże czemu to jest takie niesprawiedliwe 😞 Czuć ruchy, wiedzieć co się będzie mieć. Nosić w sobie życie czuć je jak rośnie. Słyszeć bicie serca i nagle cisza........... odchodzi 😞 A oni się tak długo starali o dziecko, aż Justyna się leczyła hormonalnie i w końcu jak się udało to.......... ach..... Jak ja dziękuję Bogu za Alusie !!!!!!!!!!!!

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Laseczki 🙂
Sorry nie nadrabiam Was bo aż 19 stron a ja nie mam do niczego głowy 😞 😞
Jeszcze nawet się nie spakowałam.
Siedzę i wyje jak suka 😞
Z Alusią wszystko dobrze.
Moja znajoma wczoraj do mnie dzwoniła bo mówi, że Jej Alanek się już prawie dwa dni nie rusza a była w 25 tygodniu ciąży. Pojechała do szpitala a On już nie żył 😞 😞 Miała już tak duuuży brzuszek, wszystko dla Synka a On poszedł do nieba 😞 Boże czemu to jest takie niesprawiedliwe 😞 Czuć ruchy, wiedzieć co się będzie mieć. Nosić w sobie życie czuć je jak rośnie. Słyszeć bicie serca i nagle cisza........... odchodzi 😞 A oni się tak długo starali o dziecko, aż Justyna się leczyła hormonalnie i w końcu jak się udało to.......... ach..... Jak ja dziękuję Bogu za Alusie !!!!!!!!!!!!

To jest straszne aż serce boli jak takie rzeczy się dzieją ludziom, którzy tak pragną dzidziusia 😞

• Mamusia
Dreszcze mnie ciągle przechodzą jak to czytam 😞
Najstraszniejsze jest to, jak ludzie pragną mieć dziecko i nie mogą... a jak już pojawi się nadzieja, to los wszystko zabiera 😞
A takie z marginesu społecznego ćpunki i pijaczki wyrzucają dzieci na śmietnik 😞
Życie jest niesprawiedliwe 😞

• Mamusia
No to jest nie do opisania. Jeszcze dzwoniła do mnie i to mnie radziła się co ma zrobić. Jeszcze mówiłam żeby weszła do ciepłej wody to na pewno ciepło go pobudzi bo będzie dawać znać kopniakami, że mu za ciepło 😞 A ja jeszcze jej mówiłam, że odłożyłam ciuszki dla niej i mariusz jej do pracy zabierze 😞 Tak mi jest przykro strasznie bo znam Justyne bardzo dobrze 😞 Teraz siedzę i całuje Alusie i dziękuję Bogu za to co mi dał !!

• Mamusia
Najgorsze jest to, że ona będzie musiała urodzić 😞 moją kuzynkę spotkało to samo dali jej tabletki na wywołanie porodu i pech chciał, że urodziła w toalecie wpadła w taką panikę, że personel nie mógł jej uspokoić. Dzidzi zrobili sekcję coś tam z serduszkiem nie tak to była dziewczynka 🥴

• Mamusia
Za pewne już jest po wszystkim i pewnie już urodziła 😞 Ach..... Na prawdę Nina ma pracę dziękujmy za wszystko co mamy Bogu bo byśmy mogli tego nie mieć 😞
Moja Pyza siedzi koło mnie i warjuje a ja nie wiem jak się spakować. Czekam na Mariusza to się Nią zajmie i spakuje się na spokojnie co by nic nie zapomnieć.

• Mamusia
Ale przykre , stracić dziecko 😞 😞 😞 Życie jest bardzo niesprawiedliwe. My jesteśmy szczęściarami że mamy dzieci ,piękne , zdrowe i pogodne 😉 Wspułczuję dziewczynie.
Moja Olek leży sobie i bawi się fioletową milką 🤪 😁 😁 Juz po kąpieli i butli , niebawem spac powinna pójść..
Łukaszek jaki usmiech i to bez dopalaczy 😁 😁, Kafinka Toja laleczka jaka fajniutka jest , a śmieszki po dopalaczach rozumiem ??? Kafinka nasze dziewczyny za dwa dni skoączą 4 mieś 🙂. Ale zleciało.

• Mamusia
Pawełek od 19.30 śpi 🙂 a z tym dzieciaczkiem, współczuję rodzicom 😞 to dla nich na pewni tragedia wielka...i prawdą jest, że powinnyśmy dziękować Bogu za nasze dzieci.. ja chyba coś obejrzę w tv i idę wcześniej spać jako słomiana wdowa 🙂 spokojnej nocy

• Mamusia
Ona nie zasnie bez pieluszki i smoka 😁 😁 😁
Unas rytuał wieczorny niemal taki sam , tylko zamiast cycusia jest butla i od kilku dni doszło wściekanie sie przed snem hahaha. trzeba ja wziasc na nasze lozko lub na rece i ja wytrzachac,wytarmosic i wycalowac i dopiero zmeczona Ola idzie do siebie spac 😁 😁 😁 😁