Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Napisała bym na brzuszku ale wiem że mój czasem może to zobaczyć,a gg zawsze moge skasować...
powiem tyle że zadowolony nie jest,ale zaczął mnie przez to doceniać....

napisz my przeczytamy, a potem skasuj 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini no pochwal się 😁nie bądź taka tajemnicza, bo nie ładnie tak na boku pitu pitu 🙃

nie moge bo wtedy to będzie na nic 🤨
npowiem tyle że dostał powody do zazdrości,i wkońcu wziął się za siebie,tylko dużym kosztem troche... 🤢

Przystojny był???????????????? 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini no pochwal się 😁nie bądź taka tajemnicza, bo nie ładnie tak na boku pitu pitu 🙃

nie moge bo wtedy to będzie na nic 🤨
npowiem tyle że dostał powody do zazdrości,i wkońcu wziął się za siebie,tylko dużym kosztem troche... 🤢

Przystojny był???????????????? 😁

ha ha nie bać się rogów mojemu nie przystawiłam 😁

Jestem pewna, że nie, ale pobawić się zawsze można 🙃 😎 😁

• Mamusia
Ja tam bym sobie chętnie poflirtowała hahaha wtedy kobieta czuje się taka doceniona i podbudowana bo wie, że podoba się jeszcze jakiemuś mężczyźnie na tyle mocno, że on to okazuje !!! A tak to czuje się jak kuchta domowa 🤔 Wiadomo nie mówię o przespaniu się albo nawet całowaniu itp. rzeczy ale po prostu sama rozmowa 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja tam bym sobie chętnie poflirtowała hahaha wtedy kobieta czuje się taka doceniona i podbudowana bo wie, że podoba się jeszcze jakiemuś mężczyźnie na tyle mocno, że on to okazuje !!! A tak to czuje się jak kuchta domowa 🤔 Wiadomo nie mówię o przespaniu się albo nawet całowaniu itp. rzeczy ale po prostu sama rozmowa 😉

ja też 🙃 🙂

• Mamusia
hej : no wiekszosc z nas jadla golabki jak byla mala hehe bo ja tez 🙂 Iwonka daj znac jak sie czujesz. No i ciekawe jak Łukaszek biedactwo 😞 Ala jaka ma fajna zabaweczke 🙂 No i wogóle Alu wszytskiego co najlepsze z okazji ukonczenia 5 miesiecy 😘
Internet masakra to straszny pochłaniacz czasu ja tez musze jakos ograniczyc bo robic jest co dookola wiec.... Kafinka domek tesciow jest wielki 🤪
ooo i Miniatura wróciła! Nareszcie znowu bedzie tłoczno na formum hehe Moze Majce nareszcie wyjdzie ten zabek 🙂 A fotki urocze 🙂 hehe widze Maja w foteliku 🙂 ja juz Dominika w foteliku woże w samochodzie tylko a pozniej musze przekladac do spacerówki bo za ciasno mu sie robi chyba musze sie za nowym fotelikiem zaczac rozgladac, ale kupie chyba w lipcu bo w czerwcu zamykamy góre i jeszcze okno jedno mamy zamowione do wstawienia 😮 No dobra to lece cos zrobic bo juz i tak dlugo tu siedze 🤪

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
My wstałyśmy po 8 a raczej Ala wstała i ja też musiałam haha
Dzia za życzenia dla Alusi 🙂
U mnie dzisiaj smutna pogoda: pada, szaro, ponuro i jakoś tak przytłaczająco 🤨
Muszę dzisiaj wyjść na zakupy a tak mi się nie chce 🤔 Jak Maniek wstanie to pójdziemy wszyscy rzaem albo On zostanie z Alusia a ja polece sama bo jeszcze solarium by mi się przydało 🙂 Dawno niw byłam przez miesiączkę 😲
Idę kawe sobie zrobić bo zaraz jebne kopytami 🙃 😁

• Mamusia
Hej, potem z wami popisze bo Kajtek mi marudzi, a dziś pierwszy raz spał od 21:30 do 5:15 bez przerw na jedzenie, wow 🙂 A co mi jest nie wiem, podejrzewam zapalenie zatok i od zatokowe zapalenie gardła bo wszystkie objawy pasują no i wcale mi się nie poprawia, a jeszcze ból w klatce piersiowej doszedł. Potem zajrzę, pa

• Mamusia
ooo i Łukaszek niedługo bedzie mial ząbka 🙂 moje dziecko od wczoraj marudzi strasznie, chyba na zeby bo w buzi ciagle cos mieli i grzebie i trze te dziasla i poplakuje mi co chwila ale ani goraczki ani nic innego nie ma wiec juz nie wiem 😞

• Mamusia
Hejka 🙂 My wstaliśmy po 7 i poszliśmy w trójkę na spożywcze zakupy do Kauflandu, umyłam lodówkę i robię szczawiową z grzankami 🙂 Wczoraj wypłata a zaraz jej nie będzie bo jeszcze prezenty na Dzień Dziecka muszę kupić. Ja mam jedną Chrześniaczkę a Rafał Chrześniaka i naszej chciałam kupić zabawki do kąpieli bo teraz wymusza by ją trzymać na siedząco o tak się chce kąpać 😜 A mówiłam, że Łukaszek na ząbki gorączkę miał bo ja jestem Zębowa Wróżka ha ha ha 😁 😁 😁 😁 Wszystkie dzieci marudne na zęby a mojej chyba długo nie wyjdą...W sumie jakby nie patrzeć to się nie spieszy 🙂 Alusia Wszystkiego Najlepszego Księżniczko z Okazji 5 miesięcy 🤪 🙂 🙂

• Mamusia
Maniek śpi gUpia Krowo !!! 😜 😁
Ja już się wystroiłam i umalowałam 🙂
Pranie robię i moja Zośka myje naczynia haha Tak Mariusz nazwał zmywarkę Zośka albo Frania haha
Jeszcze tylko odkurzę ale to już pod wieczór bo przez dzień i tak by się nanosiło.
Moja Ala próuje zasnąć i jakoś Jej to nie wychodzi haha Muszę dzisiaj Jej prezent kupić na 5 miesięcy no i już może coś na dzień dziecka. Chcemy Jej kupić właśnie to coś na łózeczku co gra i daje światło albo maskotki Kitki i Pompona bo to ta sama cena wyjdzie 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Maniek śpi gUpia Krowo !!! 😜 😁
Ja już się wystroiłam i umalowałam 🙂
Pranie robię i moja Zośka myje naczynia haha Tak Mariusz nazwał zmywarkę Zośka albo Frania haha
Jeszcze tylko odkurzę ale to już pod wieczór bo przez dzień i tak by się nanosiło.
Moja Ala próuje zasnąć i jakoś Jej to nie wychodzi haha Muszę dzisiaj Jej prezent kupić na 5 miesięcy no i już może coś na dzień dziecka. Chcemy Jej kupić właśnie to coś na łózeczku co gra i daje światło albo maskotki Kitki i Pompona bo to ta sama cena wyjdzie 🙂

Masz na myśli Kasiu projektor chyba, tak?? On świeci i wyświetla na suficie i ścianie różne wzory i kolory hehe. Widziałam na Allegro dużo takich 🙂