Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Iwonka dlatego ja nie kupowałam wózka na kołach pompowanych- bo wiem, że jakbym miała dziurę albo powietrze by zeszło to by nie miał się kto tym zając bo mój M zawsze ma inne NIBY poważniejsze zajęcia i albo sama bym musiała to zrobić albo z Alusią w kangurku wychodzić. A tak to mam pianowe i też są super jak na angielskie chodniki 🙂
Oj pewnie moje dolegliwości miną mi pojutrze bo ostatnio tak miała, że dzień dwa po zabiegu mnie jeszcze trzymało 🤨

Ja bym sama te koła napompowała, ale nie mam czym 😞 jak M jutro tego nie załatwi to sama się tym zajmę i zrobię mu wstyd 🙂

• Mamusia
Gosiu moja też ma takie napady czasem 🤔 Bóg wie o co Jej wtedy chodzi 🤔 Nigdzie nie dobrze jest wtedy nawet na rękach !! Na szczęście dzisiaj jest grzeczna i daje mi odpocząć. Hmmm.... odpocząć no teraz może i odpocznę bo pomimo, że źle się czuje odkurzyłam i umyłam podłogi 😮 Czy to jest normalne ?? hahaha Źle się czuć i sprzątać 🙃 Chętnie bym okna pomyła no ale to na pewno nie dzisiaj hahahaha

• Mamusia
Cześć piękne 🙂 przez te burze internet mi słabo chodzi. 😠 Zaglądam tu i własnym oczom nie wierze 6000 tys do nadrobienie 🤪 mówię no nie zwariowały 😁internet siadł i znów zaglądam zobaczyłam, że to admnim pozmieniał uffffff ......

• Mamusia
Ha ha ha ha Kafinka Ty nie pal tyle tej marychy bo masz już dziury na mózgu 😁
Dzisiaj tu cichoooooooo jak u Krowy w głowie bo tam szare komórki nie pracują BO ICH NIE MA !!! 😁
Ja nadal zdechlak siedzę i leniuchuje. Ala wypiła 210ml gęstej kaszki i śpi oby już na noc bo źle się czuje 🤨

• Mamusia
Bo miałam ten zabieg na nerkę już drugi i aż się boję pomyśleć bo będę musiała mieć jeszcze trzeci niestety bo kamień twardy 😮 🤨 A boli to strasznie 😞 Ale lepsze to niż operacja i nacinanie ciała i leżenie kilka dni w szpitalu 🙃 😮 😲

• Mamusia
Kafi hahahahaha to te dopalacze tak działają 😁 😁 😁
Pigi GuPIA ty po zabiegu, wszystko Cię boli a Ty babo niemONdra sprzątasz ????????? To nie jest normalne 🤢 Ty nie jesteś normalna 😁 😁 😁 😁
Moja zasnęła po ciężkich próbach jej uśpienia 🥴 Miałam nawet zamiar włożyć ją do wózka ale nie chcę jej uczyć.
Ja dostałam @ 😞 😠 😞 Tydzień wegetacji 😠 😠 😠
Ja się kładę do łóżka bo jestem zmęczona jakoś dziś strasznie 😞
A u mnie strasznie grzmi i się błyska 😮 będzie burza , oj niech popada i to tak zdrowo 🙂
Więc dobranoc moje brzuszki 😉 😉 😉 😘 😘

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Bo miałam ten zabieg na nerkę już drugi i aż się boję pomyśleć bo będę musiała mieć jeszcze trzeci niestety bo kamień twardy 😮 🤨 A boli to strasznie 😞 Ale lepsze to niż operacja i nacinanie ciała i leżenie kilka dni w szpitalu 🙃 😮 😲

Ojoj to się nacierpisz bidulko troszku 🥴 rozumiem, że oni Ci rozbijają ten kamień po mału i dlatego masz tyle tych zabiegów no, ale to lepsze zdecydowanie niż nacinanie i leżenie w szpitalu nie przemęczaj się za bardzo i nie SPRZĄTAJ jak czita radzi nic się nie stanie jak raz nie wypucujesz chatki 🙂

• Mamusia
A moja Alusia właśnie wstała !! Pospało Dziecko 40 minut i już jest wyspana !! 🤪
No już nic nie robię bo padnę na ryjek haha 🙃 🤪 😁
Czita ,, tydzień wegetacji ,, hahaha oby tylko banan był niedojrzały bo tak to się rozejdzie 😁 😁 🤪 😲
A jak Oli Kafinka?? Już lepiej??

• Mamusia
No tak i będziesz wiedzieć co wyeliminować z jego jadłospisu. Chociaż szkoda by było jak się okaże, że to na pewno truskawki bo przecież to taki pyszny owoc.
Dziewczyny polećcie mi jakieś fajne miejsce nad morzem i hotel albo jakiś kurort w tym miejscu. Chcemy jechać na kilka dni nad morze ale ogłoszeń i miast nadmorskich jest tyle, że nie wiem co wybrać a najlepiej jechać gdzieś gdzie ktoś już był i wrócił zadowolony 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No tak i będziesz wiedzieć co wyeliminować z jego jadłospisu. Chociaż szkoda by było jak się okaże, że to na pewno truskawki bo przecież to taki pyszny owoc.
Dziewczyny polećcie mi jakieś fajne miejsce nad morzem i hotel albo jakiś kurort w tym miejscu. Chcemy jechać na kilka dni nad morze ale ogłoszeń i miast nadmorskich jest tyle, że nie wiem co wybrać a najlepiej jechać gdzieś gdzie ktoś już był i wrócił zadowolony 🙂

My w czwartek jedziemy nad morze do Chłapowa, już tam byłam ale bardzo dawno, jak wrócę to ci napiszę jak było. A kiedy chcesz jechać?

• Mamusia
Władysławowo –fajne plaże dosyć czyste, ale bardzo zaludnione żeby mieć dobre miejsce to trzeba być z samego rańca
Jastrzębia góra – nie polecam żeby się dostać na plaże to trzeba się namęczyć (duża ilość schodów) Kołobrzeg jak najbardziej jest, co zwiedzać i plaże czyste dość obszerne
Ustronie morskie- bardzo mała mieścina i wąskie plaże jak wiara ruszy to o dobrej miejscówce można zapomnieć ja tam jeżdżę, co roku ......na chwile musze zmykać 😞 dopisze coś jeszcze 😉

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Do CHŁAPOWA ?? Wiesz lecimy 5 lipca do chyba 18 lipca a więc jakoś w tym czasie.

Chłapowo to dzielnica Władysławowa ostatnia, obrzeża miasta, plaże fajne, ale w lipcu to pewnie dużo ludzi będzie.

Patrzyłam teraz właśnie i nawet ceny nie są złe. A Wy gdzie się zatrzymujecie ??
Aguś muszę to Ustronie Morskie zobaczyć 😁 A Wy gdzie się zatrzymujecie jak tam jedziecie??

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Do CHŁAPOWA ?? Wiesz lecimy 5 lipca do chyba 18 lipca a więc jakoś w tym czasie.

Chłapowo to dzielnica Władysławowa ostatnia, obrzeża miasta, plaże fajne, ale w lipcu to pewnie dużo ludzi będzie.

Patrzyłam teraz właśnie i nawet ceny nie są złe. A Wy gdzie się zatrzymujecie ??
Aguś muszę to Ustronie Morskie zobaczyć 😁 A Wy gdzie się zatrzymujecie jak tam jedziecie??

My będziemy w "Willi Horn". Jestem ciekawa jaka pogoda będzie, no i jak się tam z
Kajtkiem ogarniemy 🙂

• Mamusia
A więc koło Ustronia jest wiele miejscowości gdzie można na wycieczki jeździć Sianożęty, Kołobrzeg itp. mieszkaliśmy w Alce, bo to był obiekt znajomych, więc płaciłam grosze mieli kilka ‘’apartamentów’’ potem sprzedali to i się skończyło mieszkanko za grosze. Następnie mieszkaliśmy w hotelu Planeta ok. pod warunkiem, że mieszka się na parterze. Na pewno mogę polecić Hotel Relax Inn, Wodnik, Max i pokoje gościnne pod dmuchawcem, a jeżeli chodzi o jedzenie to restauracja Ustronianka no i oczywiście pyszne rybki serwowane przy plaży z mini restauracyjek 🙂