Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
To i ja wstawie fotke 😉
Ola zasypia hahaha - robione przed chwilką
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/811/olawlozeczku.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/4788/olawlozeczku.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
I dzisiejsze po spacerze
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/853/napodlodze.jpg/][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/3720/napodlodze.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ala przeciez zawsze wystrojona w suknie 🤪 🤪 bardzo pogodna jest 🤪Mala slicznotka.
Marta jest to mozliwe ze ida pierwsze np. dwojki. Tomka siostrzeniec ma na dole juz duuuze dwojki a jedynek brak 😁 😁 😁 😁
Ja juz poprasowalam i porzadki zrobilam 😆a teraz popijam LECHA zimnego z soczkiem trzymajac Ole na kolanach bo spac to jej sie nie chce 😁 😁 😁

gonia88811 napisał(a):
Ala przeciez zawsze wystrojona w suknie 🤪 🤪 bardzo pogodna jest 🤪Mala slicznotka.
Marta jest to mozliwe ze ida pierwsze np. dwojki. Tomka siostrzeniec ma na dole juz duuuze dwojki a jedynek brak 😁 😁 😁 😁
Ja juz poprasowalam i porzadki zrobilam 😆a teraz popijam LECHA zimnego z soczkiem trzymajac Ole na kolanach bo spac to jej sie nie chce 😁 😁 😁

Czita Olka boska... jak sie zmienila:P jaaaaaaa jakie ma włosy 😮 🤪

• Mamusia
Oj dziewczyny... brak mi słów, to chyba jednak nie zęby ale Kajtek jakieś choróbsko złapał w szpitalu 😞 Ma gorączkę39 stopi i niczym nie mogę jej zbić, na szczęście pije mleko więc chociaż to dobre, jak do jutra nie minie to do szpitala 😞 Tam w szpitalu to na różne choroby dzieci chore, z nami leżało z zapaleniem płuc niby już mijającym ale kto wie... A i inne się zdarzały infekcje itp. mam nadzieję że to nic groźnego bo chyba bym się zastrzeliła, bo nie dość że się tam nacierpiał to jeszcze teraz to 😞 Uciekam, nie wiem kiedy zajrzę, jak wszystko będzie lepiej to jutro.
Przepraszamż e was nie nadrobiłam ale nawet nie mam kiedy 😞

• Mamusia
Iwonka na zęby też dzieci gorączkują. Oby nie choróbslo ze szpitala. I aby do jutra było lepiej z Kajtusiem.
Oli dużo włosków już urosło i jej zjaśniały - moja blondi hahaha. A siedzi sama od trzech chyba dni 🤪, ale sama z leżącego się nie podniesie. Trzeba ją posadzić i ona sama już sobie siedzi 😆
Jestem już zmęczona dzisiejszym dniem 😞 Idę chyba zaraz się kąpać i do łóżeczka się położę 😆

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Iwonka na zęby też dzieci gorączkują. Oby nie choróbslo ze szpitala. I aby do jutra było lepiej z Kajtusiem.
Oli dużo włosków już urosło i jej zjaśniały - moja blondi hahaha. A siedzi sama od trzech chyba dni 🤪, ale sama z leżącego się nie podniesie. Trzeba ją posadzić i ona sama już sobie siedzi 😆
Jestem już zmęczona dzisiejszym dniem 😞 Idę chyba zaraz się kąpać i do łóżeczka się położę 😆

No to Gratulacje dla Oleńki 🤪 🙂 🙂 🙂
Moja we wannie już sama siedzi ale trzeba ją asekurować gdyby gibła 😜
A dzisiaj pustki... 😉
Teraz zaraz zmykam spać 🙂

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
Oj dziewczyny... brak mi słów, to chyba jednak nie zęby ale Kajtek jakieś choróbsko złapał w szpitalu 😞 Ma gorączkę39 stopi i niczym nie mogę jej zbić, na szczęście pije mleko więc chociaż to dobre, jak do jutra nie minie to do szpitala 😞 Tam w szpitalu to na różne choroby dzieci chore, z nami leżało z zapaleniem płuc niby już mijającym ale kto wie... A i inne się zdarzały infekcje itp. mam nadzieję że to nic groźnego bo chyba bym się zastrzeliła, bo nie dość że się tam nacierpiał to jeszcze teraz to 😞 Uciekam, nie wiem kiedy zajrzę, jak wszystko będzie lepiej to jutro.
Przepraszamż e was nie nadrobiłam ale nawet nie mam kiedy 😞

Może na ząbki ta temperatura?? Choć tak wysoka chyb nie 😮 Zresztą, nie znam się za bardzo. Mimo wszystko mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 🙂

• Mamusia
1 😁 😁

Iwonka, co wy musieliście przeżyć 😞 Brak mi słów 😞dosyć, że taka poważna operacja, to jeszcze czekaliście tam bez celu!! Łukaszek miał 39 stopni przy pierwszym ząbku, także mam nadzieję, że u Kajtka to na ząbek, a nie infekcja 😘

Tarzanowa jak ślicznie siedzi 😁 oby tylko dupska nie starła jak matka hahhahaha 😁

Alusia jak zwykle w pięknej sukieneczce 🙂 a ile ma towarzyszy w łóżeczku 🙂 hihih

Foka, Ada nie ma Ci z czego odpisać, bo masz inną sieć 🙂

Mini, to Maja późno zasnęła jak na nią 🤪 🤪a ząbek może schował się z powrotem?? 😉 stwierdził, że nie chce mu się jeszcze wychodzić 😁

Powiem Wam ,że Łukaszek nie miał przez 2 miesiące smoka w buzi, bo odrzucił go i wczoraj mu zamieniłam cyca na smoka i ssał!! Także sukces 😁 oby znowu zasypiał przy smoku, a nie cycu.

• Mamusia
Nie udało się 🤔 Gabi pręży się, wygina w łuk i płacze...
Teraz jej pozwoliłam bajkę obejrzeć bo ją lubi "Świat Elmo" 🙂 Wolę jej nie przyzwyczajać do TV ale to jedyna bajka jaką lubi hehe 🙂
Ważne, że przy cycu też nie zasypia bo musi się odzwyczaić skoro ją karmię tylko rano i wieczorem 🙂 A dzisiaj co taka cisza?? U nas pogoda barowa 🤪 Burza i deszcz co chwila, oby się rozpogodziło bo na spacer idziemy na 13 z dziewczynami 🙂
Miłego dnia 🙂

• Mamusia
Witam!!!!
Melduje się i ja 🤪 🤪 🤪
Pigi 😘 😘 😘 😘
Mini otwieraj warsztat naprawczy 😉 A na ząbka czekaj cierpliwie.
Teraz to już większość grudniowych maluchów marudzi i na pewno to na zęby.
Moja Ola w nocy niespokojnie spała 😞. Koło 3 wzięłam ja do naszego łóżka , a Tomek poszedł spać w nogi 😁 😁 😁 😁 😁 I w naszy łóżku spała do 8:00 🤪 🤪 🤪
Ja do mamy na imieniny idę na 16. Więc o 15 z domu wyjde ,a Tomek do nas dojdzie bo świece wymienia w samochodzie.
Teraz francuz schnie mi na pazurkach 😁 😁 😁, muszę jeszcze się umalować i pomyśleć nad kreacją Olusi 😁 😉
Zajrzę do Was wieczorem jak wrócimy 😘
Aaaa , na wesele jednak idę 😉, koleżanka za mnie weznie kilka godzin, a ja wyjdę o 15. Szybko do domu ,kąpiel włosy tylko wyprostuję i pazury wymaluję. Pobawimy sie do 1 może 2 i do domu . Bo w niedzielę na 9 do pracy będę szła.
No to miłego dnia laleczki 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej. U nas dziś już lepiej więc może toi zęby idą... gorączka od czopków spadła ale my nie wyspani, bo Kajtek spał z nami i luluć go trzeba było i przytulać bo marudził okropnie. Teraz M go przebrać poszedł bo ma zwolnienia z okazji operacji, której w końcu nie było. Zaraz idziemy obiadek robić, a ja to bym najchętniej poszła spać bo jestem na wpół przytomna bo to już druga noc z rzędu nieprzespana. Pozdrawiamy

• Mamusia
A ja wczoraj zapomniałam i nie złożyłam Kai Wszystkiego Najlepszego z Okazji Pół Roczku 😘 😘 😘 Buziaki dla naszej ślicznotki z kwiatem na głowie 😁 Spóźnione, ale szczere 😁
Milka, to w jaki sposób teraz Maja zasypia, jak to u was wygląda??
Czita, zasłonisz dupsko na weselu, czy będziesz świecić gościom po oczach?? hahahha 🤪 🤪 🙃 🙃 Za niedługo będziesz rzadko bywać 😞 echhh szkoda.

• Mamusia
Krowa, czyli sama nie zaśnie, co?? Tylko z cycem?? Bo u nas to zasypianie z cycem, albo w wózku. innej opcji nie ma. No, czasem w aucie 😉
Dlatego tak się zaczęłam cieszyć, że ze smokiem może znowu zacznie usypiać 😜 Bo w nocy budzi się co chwilę i oczywiście chce zasnąć z cycem, a jest to męczące i boję się, że go brzuch może boleć od całonocnego picia mleka.
Myślałam, że tylko ja mam taki problem. W dzień mi to n ie przeszkadza, ale w nocy... 😜
Co tam robicie dziewczynki w weekend?? 😁

• Mamusia
Ninka brzuch boleć no od przejedzenia to możliwe ha ha ha 😁 No i Ty jakie będziesz mieć piersi jak Łukaszek chce ciągle tak cyca 🤨 😮
Ja siedzę i pije piwko zimne 🙂 Ala już jest w fazie przed zaśnięciem na noc 🙂
U mnie godzina 20:00 a słoće świeci jakby była 15:00 tylko, że w dzień padało a teraz super pogoda !! 🙃 😠
Sterta rzeczy do poprasowania leży to może jeszcze to zrobię żeby mieć z głowy ☺️