Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć 🙂Chciałam się przywitać,bo po 12 wychodze do pracy a potem mąz oddaje neta 😞pewnie zowu jakiśczas bez internetu,ale nawet czasu brak 😞
Jutro mamy rocznicę..4 już.

Życzę Wam wszystkiego dobrego 🙂niech maluszki bezboleśnie ząbkują i rosną zdrowo 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A to zdj z wczorajszego ZOO
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/685/p1080006n.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/8903/p1080006n.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/825/p1080032.jpg/][IMG]http://img825.imageshack.us/img825/7137/p1080032.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
hej 🙂 ja tez bylam dzis na zakupach chcialam malemu jakies spodenki kupic a kupilam mu dwie bluzeczki i kurteczke na jesien hehe 🙂 zostana nam teraz butki i fotelik nowy. Lece wypic kawe na dwórku poki maly spi 🙂 aaaa wogole mamy zabka dzis juz puka 🙂 dolna lewa jedyneczka 😁

• Mamusia
Ja już po zakupach składam melduneczek 😁
Aduś fotki super !! Twoje włosy są boskie a chłopaki to sama słodycz oczywiście ci mniejsi haha 😁 O mężu się nie wypowiadam bo nie chce w twarz dostać hahaha 😁
Ja dzisiaj kupiłam Alusi bluzkę i spódniczkę ale za to sobie 5 bluzek i dwie pary butów na jesień 😁 I mojej Mamusi bluzkę i buty bo nie lubię kupować tak tylko sobie 😁 Dobra córcia jestem 😁 😁 😜 😎 Chciałam kurtę wiosenno- jesienną, ale to jeszcze nie sezon 🤔 Coś w Anglii poszukam 🙂
Kafi a co się dzieje, że jeszcze nie wiesz czy się przeprowadzicie??
Krowa ja to wiesz co myślę moja Ty Jałóweczko 😁 😘
U mnie upał aż chce się żyć tak ładnie jest 😁
A ja muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj przeżyłam kolejny PORÓD !! 🤪 😮 Urodziłam baaardzo duży kamień 🤨 🤢 A bolało strasznie i normalnie miałam skurcze tylko takie kłująco- pieczące 🤔
Kasiu co do Waszego pieska to najlepiej siatka wysoka z tak samo wysoką bramką i najlepiej wylać betonem jej rewir bo będzie się w ziemi podkopywać i wychodzić pod siatką. Co do Kayi to moja Ala też jeszcze nie jest skora do ,,biegania,, po pokoju a więc jest jeszcze do upilnowania 😁
Gratulacje dla ząbka Dominisia!! 🙂 😘
Ale się rozpisałam 🙂

• Mamusia
Nadrobiłam 🤪
Adus świetna z Was rodzinka 🙂
Pigi a Ty jak zwykle szalejesz na zakupach hahahaha, prawdziwa , rasowa kobieta 😁 😁 😁 😁 😁
Mućka ja juz pisałąm co o tym myślę 😉 😘 Zyczę szczęście 🤪
Gratki dla Dominisia 😆
A co do Gabi to Owca , spoko i Gabi doczeka sie zębów 😉 😉 😉
Kasiu Daysi (nie wiem czy dobrze napisałam :blush 🙂 to pies kaskader hahahaha, wysokiich płotów życzę hahaha
A moja Ola zaczęła wstawać na nóżki 🙂 na razie wstaje przy czymś i na chwilkę 😉. Z raczkowaniem ma kłopot 😁 😁 😁 nie wie jak nogami sie posługiwać hahaha
Mrówa coś się nie odzywa 🤨, chyba gdzieś pojechali...
A my już kupiliśmy Oli fotelik samochodowy następny, i fotelik do karmienia 🤪
No to chyba tyle 😉
Aaaaaa Mućka z siostra o co chodziło ??? Nie wiem o co Ci kaman 🤨. Ale jeśli kojarzę to chodziło o córkę mojej szwagierki Oliwkę młodszą o dwa tygodnie od Oli. Wstawiłam wcześniej fotkę obu dziewczynek 🙂
No to do jutra laseczki idę się szykować do kołdrowania z Tarzanem mrrrrrrrrrr...
Dobranoc 🤪 😘 😘 😘

• Mamusia
Mamuśki ślicznie wam w nowych kolorkach 🙂 dzieciaczki sama słodycz 🙂 😘. Maja próbuje raczkować, a do stawania to jej jeszcze daleko 🙃. Ja pojechałam na wesele sama i nie żałuje bawiłam się świetnie nie schodziłam z parkietu 🙂 🙃. Mini trzymam kciuki za Was 😘. Muszę zmykać dziewczynka się budzi 🤢
Ps OLUNIU 🙂 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIACA 😘 😘 😘

• Mamusia
maly sobie drzemke juz o 7 zrobil wiec spijam kawe teraz i chwile mam przerwy, bo juz piore posciel bo znowu ładnie dzis wiec trzeba korzystac z pogody no i musze jeszcze z wieczora naczynia pomyc 🤢 moze niedlugo dorobie sie zmywarki hehe bo Pawel ciagle gdzies po godzinach robi meble tylko narazie ta kasa w remont idzie... no, ale został nam tak naprawde jeden pokoj do zrobienia 😁 no i wiadomo takie wykonczenia jeszcze. Ach Kasiu zazdroszcze tych zakupow!!! Ja musze ograniczac wydatki teraz bo juz na wychowawczym to troche ciezej... Tylko na małym nie oszczedzam 😉
Gosiu a fotelik do samochodu kupowaliscie w sklepie czy przez internet?? Bo ja patrzylam w jednym sklepie to ten fotelik z mozliwoscia spania to tu 400 zł kosztuje a na allegro z przesylka 280 zl tylko inna firma no ale to sie za bardzo nie liczy. A tez musimy we wrzesniu juz kupic najpozniej.
Kafinka niech mąż jak najszybciej dojdzie do siebie no i oby wszystko udało mu sie załatwic jak najszybciej, bo napewno juz sie doczekac nie mozesz!

• Mamusia
Cześć Laski.
Ja dzisiaj czekam na mojego męża... niepotrzebnie wyjeżdżał i teraz znowu koszty podróży itd. Z pracą wszystko ok, tylko miał problem przez jakiegoś sterydziarza, ale nawet mi się nie chce na ten temat pisać. Nie może być dobrze i już. Jak z kasą dobrze i z pracą, to zawsze znajdzie się jakiś inny problem.
Kasi pies powinien mieć na imię Tornado 🤪 🤪 🙃 🙃
Mini, zaczniecie wszystko od nowa, ja jestem zdania że zawsze trzeba walczyć o małżeństwo, bo rozejść się łatwo.
Kaffi na czym polega ta choroba?? 🤢 🤢
Sylwia, u mnie też nocka do dupy, nie przejmuj się, nie jesteś sama 🙂 😉
Czita, dziewczynki nawet podobne 😁 Nie pisz, że to siostra, tylko kuzynka, bo te gUpki zawału dostały 😉
Wasze dzieci raczkują, stają, a mój stawał jakiś czas na nóżki jak go trzymam pod paszkami, a teraz dupa inie staje 😞 nie wiem czy się tym martwić, ale może pójdę do pediatry 🤢 🤢 raczkować ciągle próbuje, ale jeszcze nie umie 😉 Nie wiem czy to z powodu swojego ciężaru robi pewne rzeczy później, czy co 🤢 🤢 🤨 🤨
dawałyście kiedyś telefon dzieciaczkom do ucha?? Mały jak gadał z ciocią przez telefon, aż w szoku byłam 😉 a jaki podekscytowany był.

• Mamusia
witajcie 🙂
Ninka, moge sobie wyobrazic, jak Luki rozmawia przez tlefon, jestem pewna, ze to super widok 🤪 Kaya jeszcze nie doszla do czego to uzadzenie sluzy 😉 jak widzi to probuje wziac do buzi 😜
tak, malzenstwa nalezy ratowac, jak najbardziej, tylko zalezy jaka jest przyczyna, ze sie ono rozwala. ja jestem zdania, ze ratowac tak, ale nie za wszelka cene i nie -(jak sie czesto slyszy) dla dzieci 😠
to jest najglupszy powod, jaki mozna sobie wymyslec.
no ale, Mini malzenstwo uratowane, wiec nie ma sie roztrzasac nad tematem. Mini madra, wie co robi 😘
Sylwia, ja juz kiedys pisalam, ze Ty to normalnie pracus jestes taki, ze mi az wstyd i zaczynam miec wyrzuty sumienia, ze w gruncie rzeczy chyba jednak obijam sie za bardzo w domu 🥴
tez juz rozgladalam sie za kurtkami dla Kayi, ale nie szukalam niczego nowego, tychaczylam na ebayu i teraz juz tylko czekam na przesylke. zaraz Wam dam linka co kupilam :
tam trzeba zjechac nizej na stronie
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250869198202&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270795443318&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

hey hey 🙂
moje dziecko śpi 🙂
ja zrobiłam pomidorówkę i zapiekaneczkę z ziemniaczków 🙂
i malinki zasypałam w słoiczkach cukrem i zagotuje bedzie na zimkę na katar dla alusi 🙂 z reszty mlimkó robie sok gotowany 🙂 i w butelki i też zagotuje 🙂 bedzie na zimę na kaarek goraczkę i przeziębienie 🙂
dzisiaj jeszcze mnie czeka sterta do prania...
i ide na plac zabaw z moją misią 😁

• Mamusia
Fokaaaaaaa kocham malinyyyy 🙂 proszę, a w sumie to żądam, żebyś mi wysłała słoik !! Natychmiast!!
Kasiu, obie kurteczki piękne, ale ten płaszczyk ( drugi link) mnie po prostu zachwycił!! Już sobie wyobrażam Twoją gwiazdę w tym 😁 sama bym chciała taki płaszcz 🤪 🤪
Ja nie rozumiem ludzi, którzy są przez lata dla dzieci razem i udają przed nimi, że się kochają, a jak dzieci są pełnoletnie, to dopiero rodzice się rozstają. To jest chore!! I robią krzywdę dziecku, bo udają szczęśliwy dom, a nagle potem się okazuje, że to tylko pozory były. I po co się męczyć w takim małżeństwie....

• Mamusia
Kasia ja pracuś hehehe co Ty leniuszek ze mnie ostatnio juz jest 😁 kiedys troche wiecej czasu poswiecalam dla domu a teraz wiecej przy komputerze- to taki niezdrowy pochłaniacz czasu 🤢 teraz tez powinnam zabrac sie za obiad poki mam czas a siedze tu 😜 Zgadzam sie z Nina ten drugi płaszczyk mnie normalnie rozwala jest śliczny!!! Nina nie przejmuj sie niektore dzieci pozniej zaczynaja chodzic i czasem wcale nie raczkuja tylko od razu na nogi ida wiec nie masz powodu do zmartwien 😉 Ola dawaj jakas fotke Ali bo dawno jej nie widziałam, zreszta Kasiu Twoją księżniczkę też chętnie zobaczę 😁

• Mamusia
Hej dziewczęta 🤪 🤪 🤪
Ale pogoda piękna jest dziś 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Kaffi zapomniałam że i Twoja Majusia juz 8 miesięcy ma 🤪 Spóznione życzonka 😘 😘 😘
Ninka nie martw się , Carlos jest duży i ciężki i dlategu mu się nie chce dupki podnosić. Nic złego się nie dzieje, a zresztą każde dziecko rozwija się w swoim tempie 😉
Ja też musze ubrać Olę na jesień i zimę 😮 i nie tylko Olę bo i Paulę 😮 Oj kasy pójdzie na ciuchy bo i ja oczywiście też chętnie sobie cos kupię 😁 😁 😁
Kuro ja tez dziś maliny robiłam w słoję i cukrem zasypałam na syrop na zimę 😜 😜 😜
Moja Ola spi teraz a jaide kurz wytrzeć bo rano wysprzątałąm sobie 😉 i może pazur wymaluję 🤪
Taki do karmienia , czerwony http://allegro.pl/kolory-krzeselko-stolik-do-karmienia-i-zabawy-i1752051192.html

A taki fotelik samochodowy różowy
http://allegro.pl/4baby-weelmo-9-25-kg-8xkolor-5xgratis-od-reki-i1763849735.html
W sklepach jest o wiele drożej , my takie rzeczy zawsze na allegro kupujemy