Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja jak byłam przeciwna spania z rodzicami, tak ostatnio mąż śpi na materacu, a ja z małym, bo już nie miałam sił wstawać, odkładać go do łóżka, po czym się co chwilę budził... wiem, że to moja wina i to się musi niedługo skończyć, bo dziecko ma swoje miejsce w łóżeczku, a nie przy cycku... kilka nocy będzie TRAGICZNYCH nie wiem jak dam radę...ale będę go odkładała do łóżeczka i 100 razy 😮 😮

• Mamusia
Ulalala to Wasze Dzieciaczki niedobruski są ale może lepiej teraz niż później. Moja Ala dopiero teraz zaczyna się do mnie tulić tak na dobre i płacze jak na dłużej wyjdę, ale jakoś nie potrzebuje aż takiej bliskości. Troszkę mnie to martwi i smuci, że nie ma może między nami tej więzi jak być powinna 🤨 Ale myślę, że zawsze będzie co do takiego ,,cycolenia,, się dziecka do matki różnica gdy mama daje pierś a butle.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ja jak byłam przeciwna spania z rodzicami, tak ostatnio mąż śpi na materacu, a ja z małym, bo już nie miałam sił wstawać, odkładać go do łóżka, po czym się co chwilę budził... wiem, że to moja wina i to się musi niedługo skończyć, bo dziecko ma swoje miejsce w łóżeczku, a nie przy cycku... kilka nocy będzie TRAGICZNYCH nie wiem jak dam radę...ale będę go odkładała do łóżeczka i 100 razy 😮 😮

NIna moja poczuje łóżeczko to jakby kaktusa miała pod dupą 😠
mam ją znów na rękach i znów śpi a zaraz zanise to znów się obudzi,zamiast korzystać i spać jak siostry nie ma w domu 🤢

taka sama akcja 😮 😮 mam to samo 😜 czasami nawet gUpoty mi przychodzą do głowy, że gdybym nie karmiła piersią, to wszystko byłoby inaczej........ 🤨 🤨

• Mamusia
Moja Alusia śpi na szczęście smacznie i bezproblemowo 😁 Tylko, że teraz zasypia we wózku a później na noc przekładam Ją do łóżeczka a w Anglii pięknie zasypiała mi w łóżeczku i znów muszę Ją przyzwyczaić do zasypiania w łóżeczku bo jak zmienimy wózek to nie będzie za bardzo odpowiedni do ululania maleństwa jak będzie z typu ,,parasolka,,

• Mamusia
http://www.wesolafarma.pl/index.php
Tutaj jest link i przez internet taniej wychodzi ja złożyłam zamówienie od nr 2 a ty możesz od nr 1 🙂 Zwierzaki nie wiem jakie są bo jeszcze ich nie rozpakowałam szczerze mówiąc. Będą czekać aż Ala będzie większa bo na razie by tylko je porysowała zębami 😁 🙃