Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U nas dziś znów będzie upał 😁
Od wczoraj mam psa znajomej do pilnowania a raczej moja Mama ma 🙂
Mini czekamy na opowieści i wrażenia z oglądania domku 😉
Moja Ala rozrabia we foteliku 🙂
My do karmienia mamy fotelik jutro kurier będzie zabierał go z Polski do Anglii 🙂 A do samochodu wiadomo nie potrzebujemy haha 🙃
Ja prawdopodobnie do pracy też pójdę w te dni co Mariusz będzie w domu do Niego do firmy jak uda mu się coś dla mnie załatwić. A mój M w końcu idzie od 3 września na nowe stanowisko !! 🙂 3 miesiące próbne na nowym stanowisku a później WYŻSZA PENSJA 😁 😁
😘 😘 😘

• Mamusia
Suwaczka nie dodam bo mam zablokowane na komputerze, a zdjęcia, może później, choć i tak ich prawie nie mam. Teraz czekam na wizytę u lekarza swojego bo trochę krwawię, a w szpitalu kazali mi na usg czekać aż wszystkie pacjentki z przychodni pójdą, a było ich z 10 więc na 14:30 idę do swojego gin. Mam nadzieję że wszystko ok będzie 😞 W nocy mnie brzuch pobolewał 😞

• Mamusia
Hejka 🙂

Mrówa, daj znać jak małe mrowiątko 🙂 Bo na pewno wsio ok 🙂
Mini, jak ustalenia z nowym miejscem zamieszkania? Mam nadzieję, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🙂
Pigi, gratuluję nowego stanowiska Mariusza bo i pensja wyższa to zarąbiście 🤪
Sylwia, czekamy na zdjątka Dominisia w baseniku 🙂

My dzisiaj na badaniu sluchu ale w jednym uchu miała woskowinę i kazali przyjśc za 8 tygodni a 2 dni wcześniej do laryngologa na przeczyszczenie...Myślałam, że ona naturalnie się usuwa albo głupia jestem... 😮 I czemu tak długo czekać? 🙃 Nic już z tego nie wiem. A na bdaniu byłam drugi raz bo miałam dwie febry w ciąży.

Idę sobie zrobić naleśniki bo zgłodniałam 🙂

Mrówka napewno do szpitala trafiła z krwawieniem zawsze biorą...;/ biedulka:* choc to nie sprawdzona informacja... ma ktos do niej nr??? oby nieee trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!

Mini suuuuper bede miała gdzie nocowac jak do Ciebie przyjade:*

• Mamusia
no to Mini gratulacje 🙂 no i dziewczyny zbieramy sie za miesiac parapetówka 😁 Marta dziwne że tak długo teraz masz czekać 😮 ale ja sie akurat nie znam hehe 😉 Dominik dzis sie jednak nie kapał w basenie bo sama z nim byłam no i nie chciało mi sie wody nosic ☺️ ale w niedziele jak bedzie taka pogoda to w jeziorku poplywamy 🙂 Mam nadzieje, że z naszą Mrówką wszystko ok bo sie nie odzywa 😞 ja lece spac zaraz bo wykonczona jestem. Do jutra

• Mamusia
Mućka cieszę się bardzo !! 😁 😁 Oby wszystko poszło gładko jak po maśle 😁 😁
Mam nadzieje, że u Mróweczki wszystko dobrze 🙂 Mam swoje zdanie na ten temat, ale wolę się znów nie wypowiadać 😁
Dzisiaj strasznie źle się czuję 🤨 Kręci mi się w głowie i strasznie słaba jestem 🤔 😞
Ala jeszcze nie śpi a ja padam na ryjek hahaha 😁 Ale mówię już raczej dobranoc kobietki i czekam na wieści od Iwonki 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mućka cieszę się bardzo !! 😁 😁 Oby wszystko poszło gładko jak po maśle 😁 😁
Mam nadzieje, że u Mróweczki wszystko dobrze 🙂 Mam swoje zdanie na ten temat, ale wolę się znów nie wypowiadać 😁
Dzisiaj strasznie źle się czuję 🤨 Kręci mi się w głowie i strasznie słaba jestem 🤔 😞
Ala jeszcze nie śpi a ja padam na ryjek hahaha 😁 Ale mówię już raczej dobranoc kobietki i czekam na wieści od Iwonki 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Dobranoc i buziaki dla Alusi 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Oglądam "Salę Samobójców"- widział ktoś?? To co on w głowie robi to masakra 🙃 😮

nie widziałam tego 🙂 wczoraj oglądałam "Eden Lake" i zakończenie mnie zaskoczyło 🤪

Hej 🙂ja nie oglądałam, ale słyszałam, że jest dobry 🙂
Mini to niedługo przeprowadzka tak?

Mini23 napisał(a):
druga 😁
tak przeprowadzka za miesiąc pod koniec września. troche tam jest do roboty,bo i malowanie i łazieńke ma majster i kafelki,poza tym mój chce całą piwnice wapnem pomalować i pozamiatać ściany.
nie stety ja nie mam jak mu pomóc bo ☺️ 🤨
Marta Eden Lake to thiller,ale nie z podrzędnych typu kupa krwi itp bo ten wciąga stale myślisz ja pierdziele niech ucieka itp 😁

kofam:*

O krówko 😁
moja mnie w ocy wykonczyła budziła sie chbyba co 15 min i chciała sie tylko poprzytulac masakra...;/ teraz ordzi w odziku i chce ugrysc mój palec od stopy durna pałka 😁

marudzi chyba na zeby kolejne