Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂 mam pytanie czy miała któraś z was silny ból w okolicy prawego jajnika ból jest tak silny że przy tym robi się słabo,zimny pot ..
miałam tak 2 razy lekarz powiedział że to wiązadła i to normalne ..
Pozdrawiam grudnióweczka 2011 🙂

Mini23 napisał(a):
Alexis123 napisał(a):
jupi ja jej 😁
dzisiaj chyba zaczne 6wajdera jeszcze ale niewiem 😁 boje siem 😁

a co to jest?? 😮 😮

ćwiczenia na idealny brzuch 😁 poleciła mi to Świnia 😁

Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
🙂

o prosze dostawca się zjawił??? 😁
gdzie byłaś???
pewnie siedziałaś....w pieluchach 🤪 🙃 🙃

towar dzieliła 😁 w woreczki 😁 hihi

Cześć 🙂
Ostatni dzień mam neta 😞zajrzę pewnie za jakiś czas znowu.Niech Wam zdrowo rosną maluszki 🙂

Czytałam o tej dziewczynie co straciła dziecko,boże aż łzy do oczu napływają 😞 atakie wredne suki bez serca potrafiły tak napisać...brak słów...i to są przyszłe matki 😠

Trzymajcie się 🙂

• Mamusia
Hej laski i ja jestem 🤪 🤪 🤪
I ja przeczytałam o tej dziewczynie 😞 to jest straszne, ona ma napewno wsparcie ze strony bliskich , ale dziewczyna liczyła na słowa otuchy od swoich wszystkich koleżanek z forum - szkoda słów 😠 Oj dzięki że u nas na grudnióweczkach są wszystkie dziewczyny z sercem 🙂 I w takiej tragedi każda by napisała choć kilka słó otuchy.Żal mi tej dziewczyny.
No a teraz o nas 🙂
Maja oczywiście wygląda bosko w kolczykach 😉 ale zawsze jest słodka 🤪
Aduś powodzenia kochana.
Mróweczko życzę powodzenia w nowej sytuacji(zmiana mieszkania i miasta) 😉, i na pewno dacie sobie radę 😘
Kaffi Twój syn zostanie księdzem ????????? 😮 Nieeeeeeeeeeeee , on jest za ładny na księdza 😁 😁 😁
Sylwia a Ty jak mrówka pracowita jestes , wiecznie sprzatasz i gotujesz , albo planujesz mennu 😁 😁 😁
Czemu Ala i Dominik sie budza wam w nocy ?????? Zęby czy coś innego ??? Moja Ola śpi ładnie , dziś o 5 sie obudziła to zrobiłam jej żadką kaszkę na mleczku , wypiła i spała dalej 🙂
Ku.wa ona cały czas ma ten cholerny katar 😠 😠 😠 , nie mogę sie go pozbyć 😠 😠, już od soboty wieczór sie zaczęło, a dziś czwartek. Ile ta moja dziewczyna będzie sie męczyła? N a13:45 ma pediatrę , ide znów , niech ja osłucha bo ten kaszel mi sie nie podoba.
Dobra a ja idę wstawić zupę i może sprzątnąć trochę. Moja suka zaczęła linieć , masakra , jest tyle sierści z niej że nie daję rady. A Olka lata na czworaka in wszędzie ma kłaki psa 🤢
Będę Was podglądała 😁 😁 😘

• Mamusia
hej 🙂 wczoraj juz nie mialam sil nic pisac... Ta dziewczyna co stracila dziecko tragedia... szkoda, że wsrod kolezanek nie miala wsparcia wredne suki z nich... Mini Maja oczywiscie w kolczykach jest śłiczna 🤪 Gosiu ja nie wiem czemu on sie tak budzi ma taki etap raz spi ladnie a raz masakra jakas... a ja ciagle pelno roboty bo jak sie ma remont i mieszka to tragedia jest Pawel jeszcze wykancza przedpokoj bo listwy do drzwi nowe robil i jeszcze przypodłogowe musi przykrecic ... A z psem w domu to tragedia o tej porze roku. Kafinka ogladalam o tych bucikach kiedys program w tvn 🙂 swietne są 😁 ok lece bo Dominik znowu mi przy komputerze chce broic 😮 aaa Ola widze, że waga ładnie spada gratulacje!!!! Napweno dasz rade do konca wytrwac! A po rzeczach widac juz różnice? a gdzie nasza kura??? Niech sie szybko tu melduje 😜

• Mamusia
hej 🙂 wczoraj juz nie mialam sil nic pisac... Ta dziewczyna co stracila dziecko tragedia... szkoda, że wsrod kolezanek nie miala wsparcia wredne suki z nich... Mini Maja oczywiscie w kolczykach jest śłiczna 🤪 Gosiu ja nie wiem czemu on sie tak budzi ma taki etap raz spi ladnie a raz masakra jakas... a ja ciagle pelno roboty bo jak sie ma remont i mieszka to tragedia jest Pawel jeszcze wykancza przedpokoj bo listwy do drzwi nowe robil i jeszcze przypodłogowe musi przykrecic ... A z psem w domu to tragedia o tej porze roku. Kafinka ogladalam o tych bucikach kiedys program w tvn 🙂 swietne są 😁 ok lece bo Dominik znowu mi przy komputerze chce broic 😮 aaa Ola widze, że waga ładnie spada gratulacje!!!! Napweno dasz rade do konca wytrwac! A po rzeczach widac juz różnice? a gdzie nasza kura??? Niech sie szybko tu melduje 😜

• Mamusia
😎 😎 😎 🙃 🙃 🙃

Hejka 🤪

Odnośnie wrześniówek to szkoda słów!! Wiadomo że każda teraz stara się myśleć pozytywnie by wszystko poszło dobrze ale nie znaczy to żeby odwracały się od koleżanki która doświadczyła tragedii- masakra jakaś!!! One są bez serca 😠 Czysty EGOIZM!! Wrrrr.... 😠 😠

Wpadłam na minutkę i lecę dalej bo idziemy obejrzeć płytki do łazienki i nie wiem na jakie kolory się zdecydować do pokoju i sypialni... Mini, możesz mi przypomnieć jakie Ty kolory wybrałaś?? 😉

Miłego dnia kochane 🙂

• Mamusia
Moja broica śpi 🤪
Teraz taka pora że dzieci będą łapały wirusy 😠, Moja Paulinka też chora, katar ma ogromny 🤢
Marta ja mam w pokoju seledyn i pomarancz i nie podoba mi się 😠. Jak szukaliśmy kolory na ściany to podobały mi sie , a teraz nie mogę patrzeć.
U mnie pada:\ Pogoda do dupy.
Ja mam na 18 dziś zebranie u Pauli w szkole - kupa kasy pójdzie 😠
Moja Ola strasznie broi 😞 nie mogę posiedzieć spokojnie bo ona idzie tam gdzie nie wolno. I wie że nie wolno bo podchodzi do komody otwiera dzwiczki i patrzy na mnie, a jak ja wstaję to ona zaczyna juz 😞piszczeć i machać rączkami 😁 😁 😁 , odłożę ją dalej , a ona znów wraca i to samo robi. Ach , a co to będzie jak zacznie chodzić 😮 Oczy do okoła głowy.
Ja gotuję pomidorową z ryżem i mam naleśniki 😉