Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to trzeba coś zrzucić 😁 😉 Ale najważniejsze żeby to Ty czuła się dobrze w swoim ciele 😘
A tu dzisiaj cisza, że hohohohooooo !!
Ja zaraz mam obiadek 🙂
Ola a jak z pieczywem jesz jakieś? Bo chyba nie wolno i tak się zastanawiam czy je można zastąpić jedząc śniadanie czy kolacje bo ja lubię pieczywko a najlepiej tosty 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aisak_89 napisał(a):
Ja nigdy nie będę wyglądać jak kościotrup bo jestem tzw. grubej kości i nigdy sucho nie wyglądam a teraz jeszcze z moim wielkim brzuchem to już w ogóle 😁 No ja teraz wchodzę w 38 nieraz 36 🙂

to jesteś drobniutka 😁 ja jestem grubaśna niestety....i u mnie w rodzinie jst tendencja do tycia... i mam pecha ale walcze sama z sobą i dam rade obiecuje sobie i już wiele razy próbowałam awsze sie poddawałam ale teraz musze i koniec... chce być atrakcyjna podobać sie męzowi chciała bym żeby inni faceci sie ogladali zeby mój zazdrsny był
chce ubrac strój na plaże 2 czescioey chce pokazywac tatuaż 😁 a mam na brzuchu 😁

aisak_89 napisał(a):
No to trzeba coś zrzucić 😁 😉 Ale najważniejsze żeby to Ty czuła się dobrze w swoim ciele 😘
A tu dzisiaj cisza, że hohohohooooo !!
Ja zaraz mam obiadek 🙂
Ola a jak z pieczywem jesz jakieś? Bo chyba nie wolno i tak się zastanawiam czy je można zastąpić jedząc śniadanie czy kolacje bo ja lubię pieczywko a najlepiej tosty 😁

Kasia sa świetne przepisy na necie z otrebów pieczesz bółki chlebek wszystko co chcesz 🙂 ja bółki piekłam 🙂 i sa rewelka 🙂 tylko że można jest półtorej bółki tylko dzinnie bo za dużo otrebów też nie można 😁 ja ta bułeczke jadłam z chuddziutka wędlinką i twarożkiem chudym 🙂

• Mamusia
hej 🙂 no Ola trzymam kciuki za Ciebie!!! Moze i ja jakas diete zastosuje? Ale my we dwójke razem na nia przejdziemy jak już 😁 ja mam BMI w normie ale jak zrzuce 5 kg to tez bedzie ok 😉 lece zajrze moze pozniej bo cos dzis sie zle czuje a mam jeszcze 10 kg papryki do opanowiania hehe ale wiekszosc zamroze, zostawie cos na leczo i jutro zrobie sosik do spaghetti moze z czesci 😁

• Mamusia
Kafinka Ty to jesteś kochana na maksa !! :*:*:*:*:*:* Dzia Skarbie, ale już kupiłam 🙂 Wzięłam pampersa, ale takie białe opakowanie jest coś jak chusteczki sensitive i tam jest 56 sztuk a więc dużo mniej niż w activ baby bo tam jest 70 🙂 Wsadzę resztę do paczki i wyślę do domu z resztą rzeczy 🙂
Teraz szykuję się bo idę na piwko z przyjaciółką 🙂 Pewnie moje ostatnie wyjście bo Ona specjalnie z innego miasta przyjechała dla mnie 🙂 A więc pewnie odezwę się jutro 🙂
A Kafi a czemu Majeczka niespokojna?? Ząbki?? I jak mąż?? Ja się za swoim już stęskniłam chociaż ostatnio przed wyjazdem nie było za dobrze to teraz tęsknie jak gówniara za nim 😁 On z resztą też haha kupił mi nawet dwie seksowne koszulki podobno hahaha 😁 🙃 🤪 😎
Jutro idę prywatnie do ginekologa w końcu po porodzie na sprawdzenie 🙂 No i poproszę o receptę na tabletki to będzie impuls żeby w końcu iść do lekarza w Anglii po receptę na następną dawkę 😁
😘 😘 😘 😘

Umieram 😁
moje dziecko szaleje jak dzik... 😁
wiecie że sie puszcza idzie 2-3 kroki i siada na dupke??:P
szalona;D
jejka 😁 bym na basen poszła sobie ale mam daleeeeeko bo w najbliższym miescie 20km za mną...
a nie posiadam samochodu i prawka 😁 masakra...;/ trzeba to zmienić 😁

• Mamusia
Hej wariaDki 😜 🤪 🤪
Ja używam dla Oli pieluch które są w promocji, i jakoś nie narzekam , ale najczęściej kupuję w Rossmanie. Ostatnoi na promocji w Tesco było Huggisy i Pampersy. Kupiłam jedne i drugie 🤪
Foczko Alusia juz zaczyna chodzić sama ????????/ łał szybko 🤪, oj jeszcze troszke i zacznie ganiac na nóżkach 😁 😁 😁
Pigi oj będzie się działo jak z Mańkiem stęsknieni się do siebie dorwiecie 😮 😁 😁 😁
Ja juz mówie dobranoc moje kochane lasiątka 😉
Jutro sie zamelduje 😘 😘 😘

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A teraz spojrzałam tak na activ fit bo jeszcze ich nie widziała a raczej pewnie nie zwróciłam uwagi na nie w sklepie i będę musiała też je wypróbować 🙂 A używałaś już je wcześnie Kasiu?? Ja używałam zawsze tylko activ baby tak jak pisałam 🙂 Ale mi bardzo podpasowały 🙂

ale ja w uk nie widzialam active baby 😮 sa baby dry, active fit i pielucho majtki. od 4 m-cy uzywam active fit, bo wlasnie baby dry sa takie cienkie, a o zapachu nic nie wiem 😮 😮 😮

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kasiu 🙂 jak coś wal śmiało mam rzut beretem do Ciebie 🙃 Maja jest ostatnio bardzo marudna chyba na zęby górne 🤨 M już lepiej w czwartek idzie powtórzyć badanie na wzw c ...

No własnie mamy tak blisko do siebie a się nie widziałyśmy, ale Ty biedna masz ostatnio dużo na głowie 😉 😘
Dobranoc i DZIEŃ DOBRY !!! 😁 😁

• Mamusia
Hej Mordki 😁
Faktycznie macie teraz blisko do siebie. Aż żal nie skorzystać z tej okazji i się nie zobaczyć 🙂
Widzę temat wagi... Ola, mi się nie wydaje żebyś Ty miała otyłość 😮 😮 Ale skoro tak pokazuje bmi... Bynajmniej nie wyglądasz, żebyś miała otyłość. Życzę powodzenia na diecie 😁 ale jak jesz takie smakołyki jak pizza, to dasz radę 😁
Ja ważę 61 kg przy wzroście 174 cm 😜 Ale ja tak samo nigdy nie będę chuderlakiem, jak Pigi, przez grubokościstość 😉 hahahah.. Przed ciążą ważyłam 70 kg, a wyglądam teraz tak samo 🤪 🤪 🤨 🤨 🤨 😮 😮 no i brzuch mam wielki... jeszcze rano jest płaski, ale wieczorem to na 5 miesiąc wyglądam.
Aaaa w ogóle to mój mąż pracuje u nas w mieście 🙂 Już zapomniałam kiedy tak chodził do pracy jak normalny człowiek 😉

• Mamusia
Hej 🤪 🤪 🤪
Kuro toż to Ty chudzina jesteś 🤪 Ja mam 160 cm i ważę 60 kg. 😞 ☺️ Ale to juz i wiek u mnie 😁 😁 😁Po 30 kobiety mogą tyc 😁 😁 😁 😁 😁
Ja na 9:10 z Olą do dermatologa na kontrol jedę.
Kaffi aby badania męża wyszły na 6+ 😉
Mam pytanie , ile grudniowych dzieciaczków juz stawia swe pierwsze kroki na nóżkach ??? Wiem że Alusia Foczki sama robi 2-3 lroki i chyba Dominiś sam też prubóje 🤨
Miłego dnia 😘

Hey 🙂

Własnie jzjadłam sobie sniadanko sucha jajeczniczkę z wedlinką i serkiem mozzarella bez tłuszczu 🙂 doprawiam serkiem homo odtłuszczonym ale moja Alka sie podłaczyła do niego hahahahahahaha

wogole dostałam @;/ masakra sie źle czuje...;/

Alka dała nam w nocy popalić...;/ niwiem co jej było... masakra... co chwila sie budziła spac nie chciała masakra... aż na nią nakrzyczałam i teraz mam wyrzuty sumienia.... 🤢

• Mamusia
hej 🙂 Gratulacje dla Ali i jej pierwszych krokow 🙂 Foko ja dzis tez powinnam @ dostac i tak sobie na nia czekam hehe 😁 No Dominik probuje ale sam chyba jeszcze nie chodzi, za to włazi na krzesełka i próbuje sie wszedzie wspinac a staje tam gdzie mu sie podoba sciana drzwi krzesla masakra hehe 🤪 Kafinko życze zeby maz mial dobre wyniki!!! A czemu Mini sie nie odzywa? Kuro to teraz masz go czesciej w domu hehe

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U mnie wieczór był udany 🙂
Od rana nawiedziła mnie teściowa bo załatwiła transport na lotnisko 🙂
Sylwia ja czytałam dużo o tym i oglądałam programy i nie powinno się dziecku zakładać bucików na usztywnianym spodzie. Najlepiej jak dziecko uczy chodzić się na bosaka bo wtedy dobrze stópką poznaje grunt po których chodzi i jest w krokach pewniejszy 🙂
Kasia zaraz obliczę Ci Twoje BMI 😁