Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂 melduje, ze żyje ale mam malo czasu bo ciagle cos dzis wyszla szwagierka ze szpitala wiec pozniej idziemy zobaczyc malutka ale weszlam tak tylko przywitac sie jak przyjechali i jak ja zoabczylam to szok ona taka malenka jest!!! 🤪 ja gotuje dzis kalafiorowa dla Dominika. A wogole jutro na wesele wiec znowu malo co bede tu 😞 Gratuluje Kayi ząbka 🙂 a i Gosiu ja skorzystam z przepisu na pulpety. Powoli ucze Dominika jedzenia tak jak my ale sie ogolnie boje dawac mu bo my dobrze doprawione jemy rzeczy.

• Mamusia
Aaaa Gosia pytałaś jak robię sos do pulpetów 🙂 Z mięsa urabiam pulpety- mięsa w ogóle nie doprawiam i do wody gotującej się i dodaje troszkę jarzynki a później koncentrat pomidorowy 🙂 Moja Ala już od dobry dwóch miesięcy je to co my wiadomo nie wszystko, ale spróbowała już wiele rzeczy 🙂
U nas upał a Alusia marudzi strasznie. Na szczęście teraz śpi, ale nie wiem czy to na zęby czy też może będzie mieć ten skok 🤔

• Mamusia
Czesc 🙂 ja z malym na kolanach, takze nie bede pisac z polskimi literami.... wybaczcie 🙂

Kaffi trzymam kciuki, zeby maz trafil pod dobra opieke i zeby wszystko ulozylo sie pomyslnie 😘 😘daj znac jak Twoje wyniki 🙂
Czita i Foka ... wasze córki to blizniaczki, takze razem przeszly trzydniowke 🤪 🤪 🙃 🙃 cos jest na rzeczy!!!!!!!!!!!!!! tylko ktory jest ojcem??????? 🙂 proponuje DNA 😁
Marta... Bobovita ma warzywa z jagniecina i kasza jaglana 🙂 a kasza jaglana to krolowa wsrod kasz 🙂 gratuluje zeba.... Twojego hihih 🤪 🤪 🙃 🙃
Kasiu gratuluje zabka Kai 🙂
Foka... chwale Cie oooo 🙃 🙃 🙃
Mini bystroscia to Ty nigdy nie grzeszylas...ale zeby zapomniec o byka urodzinach!! to powinno byc na czerwono w kalendarzu zaznaczone hahaha.
Mrówa wracaj do nas 😘 😘

• Mamusia
Meldunek 🙂
Jestem wykończona 😞 Ala cały dzień płacze i marudzi 😞 😮 🙃
Kaja jest śliczna jak aniołeczek !! 😘 No i ten sprzęt 😁 Ja muszę Ali kupić zabawkowego laptopa bo przy moim urwała dwa przyciski- na szczęście je naprawiłam : 🙃 😜 😆
Lecę dalej bo padam dzisiaj na pysk 🤢

• Mamusia
My byliśmy wczoraj nad morzem, nawet kąpieli zażyłam w tej zimnej wodzie 🙂 Łukaszek oczywiście przeszczęśliwy na piasku 🙂
a dzisiaj byliśmy na EEG i Łukaszkowi nic nie jest 🙂 nie ma padaczki! także jakieś tam ruchy głową to jego wymysł 😁 ale mi ulżyło...

• Mamusia
Hejka 🙂

Dzięki Czita za przepis 🙂
Nina, cieszę się niezmiernie, ze Łukasiowi nic nie jest!! 🙂
Kayka to będzie artystka 🤪 Zdjęcie boskie!
Sylwia, to jutro się bawisz!- super zabawy życzę 🙂
Ola, pochwałka dla Ciebie za pierogi, aż mi ochoty narobiłaś!!:P Wrzuć no przepis bo chętnie skorzystam 🙂
Mini wrzuć już jakieś foty bo jestem ciekawa 🤪

Godzinę temu skończyłam sprzątać bo mnie naszło 😁 No i sobota odpoczynek a mój ma łącznie 10 dni wolnego 🙂 estem padnięta więc lecę spać... Jutro spotykam się z przyjaciółką, która ma ten Ślub w październiku bo jej narzeczony robi kawalerskie u siebie więc ona się ewakuuje i idziemy do jej mamy pić 😜 Tak delikatnie oczywiście hehe, a Rafi zostaje z malutką w domku 🙂 Z rana lecę do mojej mamy bo na obiad ma naleśniki ze serem hehe. O 3:40 ma przyjechać z Poznania moja siostra z przyjaciółką bo była odebrać dyplom więc czeka mnie mała pobudka 🥴 😜 😉 One zaś do pracy na 9 a ja na spacerek 😉 😉

Dobranoc 🙂

• Mamusia
Hej !!!!!!!!!!!!
PIERWSZA 😁 😁 😁 😁 😁
Co za diabelstwo nie pozwoliło nam dostać się na brzuszek przez weekend 😠 😠 😠 😠
My juz od godziny nie śpimy 😉
A zaraz biorę się za sprzątanie bo mam Tarzana w domu - oboje na urlopie jesteśmy 🤪 🤪
Kurcze moja Paula juz za kilka dni do szkoły idzie 🤢 mam stresa troszkę bo to nowa szkoła,nowi koledzy i nauczyciele. Oj mam nadzieje że sie szybko zaklimatyzuje 🙂
Pózniej nadrobie kilka waszych stron i coś napiszę 😉

• Mamusia
Nadrobiłam 😆 - dużo nie było 🤪
Kuro jestem zadowolona że Łukaszek zdrowy jak ryba 🤪 🤪 🤪 A widzisz wszystkie Ci pisałyśmy że łuki zdrowiutki jest 🤪 🤪 🤪
Mini kupe roboty sle warto gniazdko szykować 😆, domek ,ogródek rewelacja , ja tez bym chciała mieć 😉 A urodziny byka... no coż masz tyle na głowie że masz prawo zapomnieć , a zresztą (może nie powinnam)za wszystkie twoje nerwy nic by się stało gdybyś mu nic nie sprawiła 😉
Kasiu i Aga ja się boje dawać Oli nasze jedzenie ☺️ i cały czas gotuje jej osobno ☺️
Foczko jak impreza ??????????? Ja mam 24 imprezę integracyjne z pracy 😉Też się wybieram 🤪
Marta co z praca w ośrodku adopcyjnym ??? Wakacje juz sie kończą.
Sylwia do basenu to i ja chętnie bym wskoczyła 😁 😁 😁 😁 Szczególnie w taki upał jak był w sobotę 😮 35 w cieniu.
A my mamy chrzciny w niedzielę 😆 u Tomka siostrzenicy, więc okazja aby sie wystroić 🤪i wymalować 😁 😁 😁
No to idę sprzątac generalnie całą strzeche 😁
Miłego dnia 😘 😘 😘
Będę zaglądać 😉 😘

HEJ WAM!!
chyba serwery padły że brzucha w weekend nie było...

PROSZE trzymać za mnie kciuki jestem od dzisiaj na dukanie 🙂 mam 20kg do zrzucenia.... musze to zrobić bo nie moge na siebie patrzec...;/

• Mamusia
hej 🙂 no wiec nie mam za wiele do nadrobienia 🙂 ślub ok chociaz zespol nam nie pasowal i nie moglismy jakos sie wbic w rytm zabawy. No, my w tym roku juz po weselach zostaly nam jakies ruodziny paru osob Pawla 30-stka i chrzciny Pawla chrzesniaczki 🙂 no i roczek naszego synusia 🙂

aaaa wczoraj mu wyszla druga jedyneczka 😁 wychodzila dlugo bo cala sie przebila a nie tak jak pierwsza najpierw kawaleczek 🙂 no czekam az Dominik wstanie i idziemy zobaczyc małą sasiadke bo Maje widzialam tylko chwile w piatek, a pozniej jade po moja najmlodsza siostre to pobawi sie z malym a ja nareszcie ogarne porzadnie dom 😁
Gosiu Paulina napewno szybko sie zaklimatyzuje w nowym otoczeniu, no a wy sobie odpoczywajcie i korzystajcie z pogody 😁 Marta ale Ty ostatnio imprezujesz hehe ale pewnie jak mozesz to korzystaj 😁 zajrze pozniej 😘

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Ja na siłownie jeszcze chodzę, ale rzadko przez mój żołądek 😠 Boli mnie i mdli o niego jak za dużo wysiłku włożę w ćwiczenia. Muszę doprowadzić się ze zdrowiem do porządku i wtedy mogę ćwiczyć na całego 🙂 Ale może o diecie pomyślę bo chciałabym jeszcze schudnąć. Nie mogę patrzeć na mój brzuch 😞
U nas wszystko dobrze 🙂 Za tydzień i jeden dzień do domku wracam 🙂 Cieszę się bo jak dla mnie to w Polsce nic się nie dzieje haha W Anglii zawsze jest co robić i z kim się spotkać. Muszę jeszcze paczkę skompletować do końca bo lecę sama to nie biorę dużej walizki tylko malutką do ręki, Alusie i wózek, który doprowadza mnie do szału bo muszę go na dwie części rozkładać a będąc sama z Alusią będę się prosić o pomoc 🤨 Nie wiem jak dam sobie radę tym bardziej, że lot mam o 22:10 a wtedy Alusia śpi już na noc i pewnie marudzić będzie, że Jej przeszkadzam w śnie.

• Mamusia
w koncu jest brzuszek 🤪 🤪 🤪 🤪
Gosiu, Paulinka da rade 🙂 a poza tym przyda jej sie takie doswiadczenie - zmiana. dzieci raczej szybko nawiazuja nowe znajomosci. teraz pewnie bedzie tez czas na nowe milosci.... 😉

aaaa Kasia, lusterko bylo kupione w malutkim sklepiku u hindusa 😜