Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a u mnie tyle sie dzieje, ze nawet nie chce mi sie o tym pisac 🥴 🥴 🥴
Paulina w ciazy, co chwile sie przeprowadzaja..... dzis tez sie szykuje przeprowadzka, a wczoraj cos mowila, ze sa jakies problemy z podpisaniem kontraktu i moze byc, ze nie beda mieli gdzie mieszkac i juznapomknela, ze moze na jakis czas przyjda do nas 🤨 🤨 🤢 tylko gdzie? na sufit? 😠 😠
ze ona nie potrafi sie ulozyc do ludzi, mnie nie slucha bo JEST DOROSLA a teraz co? do mamusi? 😠 😠 😠 och....... 😠

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niko będzie miał rodzeństwo 😁 gratuluję 😁 a Ty znowu zostaniesz babcią... aż tak dziwnie to się pisze, jak wyglądasz tak młodo i masz małą córeczkę.
Cześć tak w ogóle 😁
To Ala i Dominik zazdrośni o mamusie hahaah 😁
Sylwia, takie decyzje zawsze lepiej przemyśleć. Bo to nie nowy telewizor do salonu, tylko dziecko. Ciekawe czemu Dominik tak krzyczał 🤢 może chce być wymuszaczem?? 😉
Ja też Gosię podziwiam ah... 🙂

• Mamusia
tak naprawde, to nie ma czego gratulowac, bo ona nie ma jeszcze ustabilizowanego , ulozonego zycia i jest zupelnie nieodpowiedzialna, zreszta ten jej facet rowniez 😠
no ale stalo sie. w anglii antykoncepcja jest na wyciagniecie reki, trzeba tylko wyrazic chec a nie liczyc, ze "jakos to bedzie" i zachodzic w ciaze z facetem, ktorego zna sie nie za dlugo...
ach.... gdybyscie wiedzialy jaka mam glupia corke 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U nas noc ładna, ale Alusia późno zasnęła tylko, że ja padłam wcześniej a Tatuś położył Alusie grzecznie spać 😁 Wstała na szczęście o 10:00 😁 Na śniadanko znów walnęła mleczko 😁
Kasiu współczuje sytuacji bo denerwujesz się na pewno dlatego, że żal Ci Córki i ubolewasz nad Jej postępowaniem i życiem. Ale za bardzo nie ma się co wtrącać bo na koniec jeszcze Ty zostaniesz Jej wrogiem a nie nieodpowiedzialny partner, który nie umie Jej i dziecku zapewnić dachu nad głową 🤨 Przykro patrzeć na ludzi, którzy marnują sobie życie znam to uczucie bo tak jest u mojego brata. Jego Dziewczyna to totalna porażka, ale On ją kocha, zrobił też Jej dziecko bo bardzo chciał Nelkę a jak my za bardzo interweniowaliśmy i ingerowaliśmy w Jego życie podając mu powody i to poważne do zastanowienia się nad zerwaniem z Moniką to on wybierał ją a my z Mamą byłyśmy wrogami niestety. ,, JAK SOBIE POŚCIELE TAK SIĘ WYŚPI,, niestety to przysłowie jest trafne w 100% w takich sytuacjach.
Sylwia Ciebie baaaaaaaaaaaaaardzo podziwiam, że chcesz drugie dziecko ja bym się teraz nie odważyła i nie wiem czy będziemy mieć drugie ogólnie.
Co do wymuszania to Ala jest na tym etapie i nie radzimy sobie z tym niestety. Nie wiem jak Ją oduczyć żeby nie wymuszała płaczem. Jak zaczyna wyć jak syrena to daje Jej wtedy wszystko tylko żeby przestała hahaha 🤪 🙃 Wiem, że nie powinnam, ale czasem nie daje rady już 🤨
My dzisiaj też idziemy do znajomych ale na 19:00 dopiero bo wcześniej babka przyjedzie wózek zobaczyć 😁

• Mamusia
Gratuluje Alusi kolejnego zabka 🤪
musialo byc naprawde fajnie - taki dzien mamy i corki - fajny i potrzebny pomysl 🙂

Kasia i Mini - nie bardzo wiem skad wzielo sie u was przekonanie, ze ja wtracam sie do corki? 😮 😮 😮
ja tylko tutaj wyrazilam swoja opinie, nie jej. zreszta o ciazy dowiedzialam sie okolo 3 tyg. temu i od razu jej pogratulowalam. daleka jestem od ingerencji, bo sama przez to przechodzilam dawno temu. nie rozumiem skad taka interpretacja 😮 😮 😮

• Mamusia
Hej ja na sekundę zajrzałam się przywitać 😉
Gratulacje dla Alusi i jej nowego ząbka 🤪
Kasiu będziesz babcią 😲 Ooo gratuluję 😉 A co do życia córki to się nie wypowiadam bo nie wiem jak jest. Ale jak piszesz ze oboje są nieodpowiedzialni to tylko wspułczuję Ci bo jako matka martwisz się o nią i jej dzieci. No ale cóż, taki los matki.
Mini fajnie jest spędzić dzień z córką 🙂 i cieszę się razem z Tobą z mieszkania - a raczej domu 🙂
Sylwia opieka i wychowanie dwojga małych dzieci to ciężka praca. Decyzja należy oczywiście do Was 🙂 Jak się zdecydujecie to na pewno podołasz 😆
A ja jutro idę do pracy na 7 i nie wiem kiedy wrócę bo mamy remanent 😮 Jak będę w domu o 22 to będzie sukces.
A więc dobranoc, papapa 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
My po imprezie fajnie było 🙂 Ala smacznie spała we wózku a my mogliśmy posiedzieć 🙂
Ja też myślałam Kasia tak jak Krowa, że tak jak tutaj Córce też powiedziałaś co Cie boli mi też się wydawało to takie oczywiste haha sorry źle się zrozumieliśmy 😉 Dla mnie ten temat to jeszcze magi z perspektywy matki także za bardzo nie mam się co wypowiadać.
Dzisiaj będę leniuchować może jakieś zakupy znowu 😁 Mariusz śpi jeszcze. A ja muszę Aluni kaszkę dać 😁