Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No pewnie 🙂 Alkohol to na urodzinach czy imieninach u dorosłych 🙂 Chyba, że ktoś umie kulturalnie pić 😉 Tak jak ja na przykład 😎 😎 Ma się tą klasę 😎 😎
Aga, zapomniałam Ci napisać, że ty też brzydko wyglądałaś 😁 Póki Pigi nie ma, o Ci powiem, że CoCo loVe KroVę 😁 Lovciaaaaaaaaam mocniastoooooooo i słitaśnie 😁 Mua 😘 😘
hahahah

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No no no- MAJA jak księżniczka wyglądała! 🙂 Super, ze już po... 😜 A chrzestnych rzeczywiście ma młodych 🤪 Gabrysi chrzestna ma 28 lat a chrzestny chyba cosik koło 31 lat 😉
Pigi ależ się wykosztowałaś na Chrzciny 🤪 No ale dla dziecka wszystko 😁 😉
Czita- dzisiaj w TV pokazywali te fontanny, ach jak szkoda że Warszawa tak daleko ...Jedyny pokaz fontann widziałam kiedyś w Barcelonie i do tej pory jestem pod wrażeniem 🤪 😁 🙂

A z tymi Chrzestnym to nie wiem jak jest ale pewnie w necie można coś znaleźć- w końcu to kopalnia wiedzy ha ha 😁

Nina- dzisiaj SZCZECIN pokazywali w TVN- eee... ładne to miasto hihi 😜 Mogłabym tam jednak zamieszkać 😁

Dziewczyny i pytanie jedno: kiedy dziecku można zrobić rosół??? W necie czytałam że coś koło 6 miesiąca i najlepiej na cielęcinie a dopiero później na zwykłej porcji... Robiła już któraś?? Ola chyba robi zupki dla malutkiej 😉 Jakie w ogóle zupy robicie, z jakich warzyw??

P.S. Moje dziecko śpi już coś ponad godzinę 🤪 Jak się obudzi lecimy na spacer i do moich rodziców bo Rafi- mój BRAMKARZ 😁- pojechał na mecz... 🙂 Aaaa i w końcu mu dzisiaj dałam ha ha ha 😁 😁 😁 😉

P.S.2. Mini no to dzień dziecka się skończył 😜 Ja miałam fałszywe plamienie i do tej pory nic 🙂

• Mamusia
No widzę, że tu ładne spiski poza moimi plecami !! 😜 😠 Już Was nie loVciam !!! 😜 🙃 🤢
Moja Ala śpi troszku teraz się zdrzemnie 🙂
Ja miałam dobrze z tym, że poszłam na sale wyszłam i brud komuś zostawiałam haha ja nic nie musiałam robić 😁
A jeszcze tyle jedzenia zostało, że trzy domy obczęstowałam haha 🙂
Teraz robię obiadek bo Mariusz na noc do pracy 🥴

• Mamusia
Hej! Mój synek to dziś wcale spać nie chce, spał dwa razy po jakieś pół godziny i nic więcej 🙂 Za to przed chwilą zjadł obiadek z kurczaczkiem i deserek, ma apetyt 🙂 wciąga dwa słoiczki i jeszcze by chciał 😁 Ja to myślę że tyle razy je w nocy bo mleko to już dla niego na noc za mało, no ale kaszy nie chce jeść jakoś, choć daje mu po trochu chociaż żeby się przyzwyczaił. Teraz martretuje maskotkę z gryzakiem i krzyczy piszczy sobie 🙂
Mini - Maja ślicznie wyglądała, taka słodka księżniczka 🙂 no i super że się chrzciny udały 🙂 A co do młodych chrzestnych to ja pierwszy raz byłam chrzestną jak ledwie 16 lat skończyłam, a drugi raz jak 18 lat miałam 🙂 A Kajtka mieli 23 i 30, Przemka siostra i mój szwagier 🙂
Aga - Kajtek miał ciemne włosy jak się urodził i późnej też, ale jakoś zaczęły mu się wycierać i teraz ma blond tak jak ja miałam i moje niebieskie oczy 🙂 Ale z tyłu nad karkiem ma takie ze 3-4 centymetrowe dłuższe ciemne bardzo włosy, ciemny brąz w czarne prawie 😁
A tak ogólnie to mi mówią że Kajtek jest do Przemka podobny 🙂 Ale oczy ma na pewno moje niebieskie bo mąż ma zielone, a Przemek mówi że i usta ma moje, ale prawda taka że dzieci się zmieniają i dopiero za jakieś 2-3 lata będzie widać do kogo tak na prawdę podobny jest 🙂 Na pewno do rodziców 🙂

• Mamusia
Dziewczyny jaką kaszkę podajecie dzieciaczkom?? Do picia czy łyżeczką?? I jakie smaki?? Ciekawa jestem bo moja lubi zwykłą bezsmakową albo malinową z Nestle i ładnie je łyżeczką . A czytałam że dobrze jest wprowadzić dla 5 miesięcznego dziecka kaszkę pszenną bo pomaga przyzwoić gluten...Wiecie coś na ten temat?? 😉 Idę dać malutkiej deserek 🙂

• Mamusia
Mini - randka jak Kajtek chociaż usiądzie, żeby się dobrze prezentował 🙂 bo Maja ponad miesiąc starsza więc chłopak musi się szybciej ogarniać 😁 😁 😁
Kajtek właśnie zasnął, ciekawe jak długo pośpi 🙂 mieliśmy iść na spacerek ale nie wiem czy pójdziemy bo wiatr straszny a Kajtek katarek złapał jakiś, a jakby zadzwonili ze szpitala to musi być zdrowy.
A ja od wczoraj ciągle się obżeram, jakoś z nudów chyba, całe chilii chipsy zjadłam strong takie mega, roztyje się zamiast schudnąć 😁 muszę się za jakiś sport wziąć, bo zawsze lubiłam, ale nie mam z kim Kajtka zostawiać, ale muszę coś wymyślić 🙂

• Mamusia
Hej 😉
Ale sie zle czuje 😞 😞 😞 😞 😞 jest mi niedobrze i jakos mnie mdli 😞
Mini Majusia piekna,wygladala cudnie. Fajnie ze sie udało wszystko i jestes zadowolona,a Oliwka jak reagowala na Maje???
No ja tez nie moge wybrac sie na te fontanny ze wzgladu na OLE.
Ide lezec bo zaraz umre .
loVCIam Was 😉 😘 😘

• Mamusia
Nieeeeeee to nie ciąża!!!!!!!!!!!! Niemożliwe. O matko chyba bym sie powiesiła 🤢
No właśnie chodziło mi o taka reakcję Oliwci 🙂 Czy ona też przeżywałą ten dzień i czy się cieszyła.
A ja nie wybieram męża Oli, niech ona sama wybierze jak dorośnie i randek też jej nie ustawiam hahaha.
Już nie zajrzę bo idę się wykąpać i położę się do łóżka.
Dobranoc 😘

• Mamusia
Żebyś wiedziała, że musiałam troszku nożyczkami wyciąć haha 😁
No jakoś nie mam czasu na komputer 🤨
Zmęczona jestem bo całe dnie coś robię.
Zaraz idę się myć i spać bo Ala śpi już na noc 🙂
Chyba przyzwyczajam się do zmiany klimatu a poza tym nerka mi dokucza 🤔
Zabieg pierwszy mam 11 maja to coś się w końcu ruszy uffff........ i już będzie z górki 🙃
Mówię już dobranoc Żabcie 😁 😘 😘

• Mamusia
Ale tu pustki...Daję Wam zdjęcie mojej Niuni i lecę spać 🙂 Dobranoc 😉

http://imageshack.us/photo/my-images/715/zdjcie0088z.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/835/zdjcie0084zq.jpg/

A tu moje kochane zakładki ha ha 😁 🙂 🙂 🙂
http://imageshack.us/photo/my-images/59/zdjcie0083kk.jpg/

• Mamusia
hej 🙂Gosia zajebisty ten pokaz 🙂 ja lubię patrzeć na takie bajery 🙂 Mini Majeczka śliczna princesska 🙂 byliśmy dzisiaj na przyjęciu i wiecie, co normalnie stypa pierwszy raz jadłam coś, co nawet nie stało koło rosołu 😮 woda z makaronem 🤢 ja płaciłam 110 za osobę(jedzenie super) jak będę się chajtać to na pewno tam zrobię imprezę wszyscy goście byli zachwyceni restauracją i jedzeniem 🙂 i miałam tyle jedzenia, że na drugi dzień zaprosiłam rodzinkę do domu na poprawiany 🙃 oni płacili 120 i powiem krótko brak słów i to jeszcze na jakimś wypiździjewie 😠 acha tort był robiony przez jakąś ciotkę porażka 🤢 właściciel tej knajpy powiedział im, że bardzo dobrą cenę im dał za os. haha 🤪

• Mamusia
witajcie,
Maja sliczna usmiechnieta, anioleczek 😘
fajnie, ze chrzest udany
Gabi - sliczna dziewczynka i ile "zakladek" 😁
cos mi sie dzis stalo, od ponad 2 godzin mnie wysypuje - czerwona, swedzaca wysypka, wszedzie - w glowie, na rekach nogach, plecach,szyi, brzuchu .... 😮 mam nadzieje ze do jutra mi zejdzie i ze to nic zarazliwego 🤨

• Mamusia
Hej, u nas noc calkiem dobra, pobudka o 6.15, wiec poprawa 🙂 U nas zapowiada się piękny dzień, Nina - a w Szczecinie ma być podobno 24 st 🤪 Kaasiaak - oby to nie jakaś ospa czy rozyczka, ale wtedy chyba miałabyś gorączkę..Martuś - ślicznie wyglądacie i laska jesteś! 🙂 a Gabi jakie ma zakładeczki, że ho ho 😉 My dziś na usg i rehabilitację, a potem pewnie na spacer; acha dziewczyny - macie pomysły na jakieś fajne zabawki, które u Was się sprawdzają/sprawdziły, bo ludzie się pytaja co kupic na Chrzest a ja nie chce jakiś niepotrzebnych gratów..

• Mamusia
Hej Robaczki 😁

Za dużo nie napisałyście - UPOMNIENIE!! 🙂

Wczoraj zrobiłam 10 km na pieszo, ale nogi mnie nie bolały, także chyba się wprawiam 🙂 Tylko byłam padnięta na noc 😉

Gabrysi składa się w 90 % z zakładek 🤪 🤪 Nie wiem czemu, ale od razu mi się nasunęła bardzo mONdra myśl, że wygląda jak ten pies :
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/knjywnzqxmjcsndyxntawnt.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/911/knjywnzqxmjcsndyxntawnt.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

hahhahahah 🤪 🙃 Martuś, znasz moje poczucie humoru 😉

Racja Aguś - mamy w Sedinie piękną pogodę 😁 a dzisiaj idę do tego pięknego parku 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/862/4446parkkasprowicza.jpg/][IMG]http://img862.imageshack.us/img862/8026/4446parkkasprowicza.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
hej 🙂 Maja jaki aniołek na chrzcinach 🤪a a Oliwka jaka kochana sistra!!! chrzciny to kasa naprawde spora jest ja w domu robiłam a wydałam kolo 1000-1500 zł 😮 A dzis piekna pogoda normalnie lato !!! Ja po sniadaniu tak kolo 10 uciekam na dwor musze jeszcze przygotowac miejsce na kwiatki bo juz mi wzeszly w doniczkach wiec musze przesadzic no i troszke opielic to co juz mam no i Pawel chce żebym schody pomalowala (tzn barierki- te co teraz robił )
Dominik je taka dosyc gesta kaszke łyżeczką on wogole lubi jesc łyzeczka 🙂 i w zasadzie to każdy smak mu odpowiada 😁
Marta ale Gabi ma zakładeczki śliczne 🤪
Co do prezentow jesli nie masz Aga to polecam krzeselka do karmienia rewelacyjnie sie sprawdza u mnie od poczatku

• Mamusia
Hej Laseczki 😁
U mnie noc ładna 😉
Kafinka to spoko cena jak za sale my też na początku mieliśmy upatrzoną za 110zł od osoby, ale później znaleźliśmy tą co w końcu odbył się chrzest za 80zł od osoby i też było duuuuuuuuuużo jedzenia aż za dużo bo trzy rodzimy obczęstowałam jeszcze jedzeniem 🤪 🙃
Mariusz jak będzie miał wolne to zeskanuje zdjęcia i wrzucę Wam na brzuszek 😉
Jutro ZAKUPY !!!!!!!!!!!!! 😁 Stęskniłam się za moimi sklepami w Anglii 😁 W Polsce nic mi się nie podobało 🤔 Lubie angielski styl i w PL kupiłam tylko dwie pary butów i dwie spódniczki a Maniowi buty i nawet Alusi nic nie kupowałam bo lipa straszna nie ma to jak NEXT, H&M i Mothercare 😁 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Laseczki 😁
U mnie noc ładna 😉
Kafinka to spoko cena jak za sale my też na początku mieliśmy upatrzoną za 110zł od osoby, ale później znaleźliśmy tą co w końcu odbył się chrzest za 80zł od osoby i też było duuuuuuuuuużo jedzenia aż za dużo bo trzy rodzimy obczęstowałam jeszcze jedzeniem 🤪 🙃
Mariusz jak będzie miał wolne to zeskanuje zdjęcia i wrzucę Wam na brzuszek 😉
Jutro ZAKUPY !!!!!!!!!!!!! 😁 Stęskniłam się za moimi sklepami w Anglii 😁 W Polsce nic mi się nie podobało 🤔 Lubie angielski styl i w PL kupiłam tylko dwie pary butów i dwie spódniczki a Maniowi buty i nawet Alusi nic nie kupowałam bo lipa straszna nie ma to jak NEXT, H&M i Mothercare 😁 😁

Ty Angielka, zero patriotyzmu dla polskich marek 😜 Dostaniesz w ryjek 😁 ja też lubię Nexta i H&M, a Mothercare nie znam 🙂