Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
W końcu nadrobiłam 🙂
Ada, mam nadzieję że po lekarzu napiszesz nam, że jest wszystko w porządku 😘
Bo musi być!! 😘
Tu macie mój numer 8955725, jak chcecie to sobie zapiszcie 😁 Ja zaraz Was dodam do mojej ekskluzywnej listy gadu-gadu 😁 A tam są tylko wybrani i godni tego hahaha 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja właśnie też się zastanawiam co zrobić na śniadanko 🙂 może jajka gotowane na kanapki hmm a może dziś zrobię sałatkę z tuńczyka hmmm a na te rogaliki z dżemem Kasia narobiła ochoty chyba pójdę i kupię bo co do pieczenia ciast , ciastek to się nie zabieram,. a tak po za tym to co ja mam zrobić na obiad ??
hehe

• Mamusia
Ja bym zjadła grzybki smażone.. ah pomarzyć można... 😁
Dobrze, że wczoraj mnie nie było wieczorem, bo bym się naczytała o sexie 😁 Ja w przeciwieństwie do Was mam ochotę, a nie mam męża. A wy macie mężów, a nie macie ochoty 😉 hahhaa Mam nadzieję, że mój mąż dzisiaj nie przyjedzie zmęczony.... 😁 Aż mi go szkoda dzisiaj, baba niewyżyta miesiąc 🙂
Jaki mam wspaniały humor, aż mnie energia nosi 🙂
Ada, właśnie miałam Ci napisać, że Oskarem w razie czego by się zajęła pielęgniarka, ale dobrze, że już mąż wziął wolne.

Ada nawet nie dzwoń tylko jedz odrazu i bez gadania ktoś cie napewno przyjmie bo to nie przelewki... odrazu daj znać co i jak 793004759 to mój nr tel kom jak byś miała do szpitala iść czego nie biore wogóle pod uwagę... ale wrazie co żebyśmy kontakt wszystkie z tobą miały ...

niestety nie,bo to na czczo a do szpitala nie mam co jechać,bo i tak mi jutro dopiero zrobią badanie,to wolę sama.
Zobaczymy,musze być dobrej myśli,jeszcze dobrze,ze wyniki już jutro

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
dzięki Beatka 🙂 może byś tak częściej zaglądała tu 😉

Żeby jeszcze mieć na to czas 😉 Ostatnio sporo czasu spędzam przy swoich akwariach trzeba biznes popychać jak się da, solidne wydatki sie szykują.
Aga, mała juz się rusza dobrze ? Moja strasznie mało, tylko wieczorami praktycznie. Kurcze martwi mnie to, zaraz człowiek ma czarne mysli ze może się pępowina owinęła czy coś jak jej mamusia i jej babci w brzuchu. Może za malo jem ostatnio, bo po jedzeniu czesto fika. Juz nie mogę ze tego wtorku doczekać.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ja bym zjadła grzybki smażone.. ah pomarzyć można... 😁
Dobrze, że wczoraj mnie nie było wieczorem, bo bym się naczytała o sexie 😁 Ja w przeciwieństwie do Was mam ochotę, a nie mam męża. A wy macie mężów, a nie macie ochoty 😉 hahhaa Mam nadzieję, że mój mąż dzisiaj nie przyjedzie zmęczony.... 😁 Aż mi go szkoda dzisiaj, baba niewyżyta miesiąc 🙂
Jaki mam wspaniały humor, aż mnie energia nosi 🙂
Ada, właśnie miałam Ci napisać, że Oskarem w razie czego by się zajęła pielęgniarka, ale dobrze, że już mąż wziął wolne.

Ha ha 🙂 nasi mężowie pewnie by chcieli abyśmy miały taką ochote jak ty 😁 dobrze że tego nie czytają bo już bym słyszała "widzisz a inne chcą" 🤪

Święte słowa 😁 Szkoda mi trochę tych naszych facetów ale co mamy sie zmuszać.

naylaaa napisał(a):
Ada, a nadal masz takie same objawy?? 😘

Nina objawy nasilają się wieczorem i w nocy co prowadzi do bezsenności przez świąd 😞
Na razie to czasem się podrapię ale w nocy to masakra 😞

Wróciliśmy ze spacerku no i mam zaświadczenie do żłobka,ze mały zdrowy 🙂

Kropeczek napisał(a):
Oj Aguś po takim wstrząsie nie powinno się spać ok 3 godzin niewiem jak to jest ze starszymi dziećmi.Ale moja Ewunia też tak reaguje jak coś się dzieje to zaraz idzie spać 🤪

Oskar tez zawsze jak się uderzy mocno to zaraz śpiący i by spał,ale mu nie pozwalam właśnie przez 3 godziny.
tylko to jak w główkę się uderzy