Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka 🙂
wróciłąm z badania krwi i o 13 wyniki ale jestem dobrej myśli,bo wczoraj wieczorem mnie nic nie swędziało 🙂
Może to faktycznie od czegoś innego,mam taką nadzieję 🙂
Dzisiaj już 3 skurcze miałam,jeden tak nieprzyjemny,ze aż na ulicy stanęłam 😞,no ale to są te normalne skurcze na pewno.

hey dziewuszki:* co tam ale mnie pachwiny bolą ... omg;/ moja dzidzka dzisiaj słao aktwna 😞 ale dopiero dzionek się zaczoł 😁 hehe dzisiaj mam cały dzień męża:P pfi pfi 😁

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 🙂 Ja wstałam po 11:00 🙂 Miałam aktywną noc a raczej moja córka i znów nie spałam do 2 w nocy. Lubie leżeć i patrzeć jak kopie wtedy bym ją ugryzła taka jest kochana !! Dzisiaj mi się śniło, że już miałam ją w domu na rękach i miała takie czarne włoski ( po tacie 😁 ) i zakładałam jej spineczki hihihi 🙂 Ja zaczęłam dzień od chipsów wiem, że nie wolno ale leżały i na mnie patrzyły a dopiero teraz będzie śniadanko 😁 😁

• Mamusia
Mój Mariusz wczoraj jak oglądaliśmy film w łóżku położył rękę na brzuchu a Alicja akurat kopała jak opętana a Mariusz z taką miną 🤪 : TO ONA TAK KOPIE ?! Uśmiałam się z niego hahaha a później podglądaliśmy co robi Alicja i śmieliśmy się z mojego brzucha bo taki był powyginany hihihi Fajnie masz Beatka jak ja bym chciała że by mój mnie gdzieś zabrał 🙃 Ale niestety chce wyjść to muszę sama a jak proszę żeby poszedł ze mną to mówi, że nie może bo zabrali smycz od Tonego haha 🙃 😮

Jesteśmy...wyniki DOBRE 🙂 🙂 🙂
Ale się cieszę,ulżyło mi 🙂
Dziękuję,ze trzymałyście kciuki 🙂

A do lekarza pójdę chyba w środę,bo chcę skontrolować te skurcze,bardzo są nieprzyjemne,obejmują cały brzuch,z Oskarem takich nie miałam.

Nie pisałam Eam...wczoraj tuż przed kapielą Oskar przewrócił się na podłodze a przed nim leżała jego książeczka i o nią rozwalił łuk brwiowy i nosek...ale był krzyk,krew....boziu aż razem płakaliśmy 😞