Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aga Mini zielony w kwiatki zdecydowanie to był Twój pierwszy wybór i na pewno będziesz z niego zadowolona 😉 Nina no to masz trochę więcej ode mnie bo ja mam 110 cm 🙂 Ślicznie wyglądasz. Powinnaś się cieszyć, że nie utyłaś cała tylko brzuszek 😉

Myślisz Kasia że najlepiej jak wybiore ten zielony?

Mi też ten zielony się bardziej podoba 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
http://cgi.ebay.co.uk/New-Pram-Set-and-Pillowcase-White-Pink-Motif-/130415909700?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1e5d64db44

Chodzi mi o coś takiego. Częścią nakrywa się dziecko a część wychodzi na narzutę na wózek i go rozświetla 🙂 Sama myślę o zakupie czegoś takiego 😁

• Mamusia
Mi się podoba bardziej ten jagodowy i to zdecydowanie 🤪 Ja w tym kolorze zamierzam kupić spacerówkę na wiosnę bo mam niby trzy funkcyjny wózek na teraz ale spodobał mi się ten kolor i muszę kupić tą spacerówkę później 🙂 Co do koloru czarnego o którym wspomniałyście to czemu nie? 😉 Ale dla chłopca to chyba ze kwiatków 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Hej jestem 🤪 Cieszycie się 😁 😁 😁 😁
Ja jakbym miała chłopczyka to kupiłabym czarny wózek - podobają mi się bardzo. I nie widać na nim brudu ha ha ha ha
A ja myślę o tym wózku http://images50.fotosik.pl/342/d6a3c184375c98f7.jpg

A Tomekowi podoba się ten http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/firma/FENIX/fenix23.jpg

Gosia ten drugi to jest ten co mój mąż chce,pół roku go prosiłam o niego a jak mu się spodobał to dziś zmieniłam zdanie tylko ja go chce w wersji 3w1

Wiem Aga jakiś czas temu nam pokazywałaś ten w kwiatki 🙂
A ja mam fotelik nowy od koleżanki - więc kupuję 2 w 1 , tylko chyba kupię ten zielono - czarny bez kwiatów 🤪 . A tak w ogóle to jest problem z kupnem wózka

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aga Mini zielony w kwiatki zdecydowanie to był Twój pierwszy wybór i na pewno będziesz z niego zadowolona 😉 Nina no to masz trochę więcej ode mnie bo ja mam 110 cm 🙂 Ślicznie wyglądasz. Powinnaś się cieszyć, że nie utyłaś cała tylko brzuszek 😉

Myślisz Kasia że najlepiej jak wybiore ten zielony?

Oczywiście Aguś. Pierwszy wybór jest najlepszy 😉 Nie będziesz żałować 😉 Ten Coneco jest chwalony jako funkcjonalny, ale pierwszy wybór jest najbardziej trafny 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Tutaj fajniej widać 🙂 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/New-Pram-Set-and-Pillowcase-WHITE-NAVY-MOTIF-/130453046028?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1e5f9b830c

Super ten komplecik do wózeczka 🙂

Ehh a ja nie lubię takich falbanek ... 🤢 Zależy od gustu 🙂

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Tutaj fajniej widać 🙂 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/New-Pram-Set-and-Pillowcase-WHITE-NAVY-MOTIF-/130453046028?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1e5f9b830c

Super ten komplecik do wózeczka 🙂

Ehh a ja nie lubię takich falbanek ... 🤢 Zależy od gustu 🙂

Oczywiście każdemu podoba się co innego jakby wszystkim się jedno podobało to wyobraźcie sobie ile tylko artykułów do kupna było by na świecie haha 🤪 Tutaj w Anglii każdy wózek jest tym nakryty i na początku mi się to nie widziało, ale jak się widzi kilknaście wózków tym nakrytych to się człowiek przekonuje i teraz nawet mi się to podoba. Wiadomo co kraj to obyczaj 😁

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
falbanki owszem ale moim zdaniem na pewno nie dla chłopca, mąż by mi marudził 🙂

Ha ha ha wybredny ten Twój mąż Iwonka 😁 Mój nic się nie odzywa bo gówno się zna ha ha ha Dlatego jak pisałam co kraj to obyczaj tutaj nawet chłopcy mają te falbaneczki tylko, że właśnie z zielenią, niebieskim albo czarnymi wstawkami a dziewczynki wiadomo róż 🙂

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ada ruszaj do porodu bo ja czekam do niedzieli lub środy 😁

no widzisz...nic nie skutkuje 😞

A pobiegaj po schodach 😁wypił pepsi,lub sok grejfrutowy ale gorzki świeży 😁

piję colę,schodów mam dość,okna umyłam 2 godz temu 😁....a dlaczego sok z grejpfrutów?

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
falbanki owszem ale moim zdaniem na pewno nie dla chłopca, mąż by mi marudził 🙂

Ha ha ha wybredny ten Twój mąż Iwonka 😁 Mój nic się nie odzywa bo gówno się zna ha ha ha Dlatego jak pisałam co kraj to obyczaj tutaj nawet chłopcy mają te falbaneczki tylko, że właśnie z zielenią, niebieskim albo czarnymi wstawkami a dziewczynki wiadomo róż 🙂

Nom, jest wybredny, bo to jego synuś będzie, jego duma 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Na początku nam lekarz powiedział, że będzie dziewczynka, a jak się okazało na 100% że chłopczyk to z dumy wszystkim się chwalił 😉 😉 😉
Druga ma być córeczka 🙂 🙂 🙂 🙂
Ooooooo.... a mój synuś ma czkawkę 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Kasia to masz dobrze że twój mąż dał Ci wolna rękę do zakupów , mój natomiast nie pozwala mi nic kupić gez niego ha ha ha ha . On musi uczestniczyć w zakupach he he he he

Gosia mój też uczestniczy nawet w wyborze butelek 🤪 przez co jedna szmata powiedziała że się sramy z tym dzieckiem jak bym pierwszy raz była w ciąży! 😠

Było jej za to odwinąć, mnie to wkurwiają tacy ludzie, którzy komentują innych, a co im do tego 😠 😠 😠

• Mamusia
Mój był ze mną tylko raz na zakupach po wanienkę i pojechał sam po łóżeczko a resztę ja kupowałam sama. Ale wiecie ja muszę nawet męża ubierać bo zero gustu a poza tym on by mógł mieć jedną parę spodni i jedną bluzkę 🤨 A więc co tu marzyć, że umiał wybierać ciuszki dla dziecka i inne pierdołki 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mój był ze mną tylko raz na zakupach po wanienkę i pojechał sam po łóżeczko a resztę ja kupowałam sama. Ale wiecie ja muszę nawet męża ubierać bo zero gustu a poza tym on by mógł mieć jedną parę spodni i jedną bluzkę 🤨 A więc co tu marzyć, że umiał wybierać ciuszki dla dziecka i inne pierdołki 😁

Mój ze mną wszystko wybiera, ale samemu bym mu też wybrać nie pozwoliła 🙂
Ciuchy też ze mną kupuję, bo wcześniej ubierał się jakby miał kilka lat więcej, więc teraz mu pomagam, ale już mu się gust wyrobił na lepszy 😉