Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też bym ktg nie miała żeby nie wtedy ta wizyta w szpitalu. Ale słuchamy serduszka na każdej wizycie Alusi i jest wszystko dobrze 🙂 Aga ale sobie narobiłam teraz ochoty na ten tort królewski mniam mniam. Jeszcze dobry jest bezowy ( na wieszku jest przypalana palnikiem beza ) i jeszcze taki orzechowy na wieszku są duże kawałki czekolady z orzechami mniam mniam 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja też bym ktg nie miała żeby nie wtedy ta wizyta w szpitalu. Ale słuchamy serduszka na każdej wizycie Alusi i jest wszystko dobrze 🙂 Aga ale sobie narobiłam teraz ochoty na ten tort królewski mniam mniam. Jeszcze dobry jest bezowy ( na wieszku jest przypalana palnikiem beza ) i jeszcze taki orzechowy na wieszku są duże kawałki czekolady z orzechami mniam mniam 😁

Jak będziesz w Polsce to zapraszam na KRÓLA 😁

• Mamusia
jestem, oczywiście nikogo nie ma 😠
wykąpałam się i leże w łóżku, kostek nie widać nogi jak balony a przeciez cały dzien leże 😠
boli mnie prawa pachwina aż utykam jak chodze, poza tym gardło kaszel i zmęczenie, standard
co do koloru czarnego to ładny jest ale się nie zgodze że nie widać na nim brudu, widać jak chol*** wszystko, bo pamiętajcie że brud na dworze to głównie pyłki piaski błoto a to niestety na czarnym widać, moja sąsiadka miała czarny wiecznie go czyściła bo byle co i widać
Mini nie strasz tym sokiem bo dzisiaj kupiłam sobie sok i tak mi się chce go a jest GREJFRUTOWY 🤪

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kropeczek napisał(a):
Ja to już zaczynam wariować !!!!
A mąż mnie namawia żebyśmy pojechali jutro do moich rodziców 100 km od wawy 🙃 a jak zacznę rodzić 🤪

To mąż poród odbierze i od razu rodzicom się pochwalicie, że jest już nowy członek rodziny 🤪

hehe ale Ją pocieszyłaś 🙃 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
A ja się cały czas pakuję i mam wrażenie, że nic mi z tych szaf nie ubywa….. 😮

Aga najgorsze będzie rozpakowywanie 😁

Aga to będzie masakra, bo miałam już wywozić pomału kartony, ale stolarz zrobił mi garderobę o 10 cm za małą niby nie dużo, ale musiał ja zabrać na poprawki i tak oto się wszystko przedłuża tak samo jest z drzwiami pan, który je montował uszkodził nam ściany i teraz trzeba czekać aż przyjedzie i będzie to poprawiał, czyli jakieś 3 dni i kuźwa wprowadzę się nie 3 grudnia tylko 3 stycznia 😠

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Wróciłam Łasice 😁 Aga kafinka nie kuś bo jak będę w maju w Polsce to przyjadę specjalnie na ten tort 😁 Była znajoma na kawie 😉 Kurcze Laski odkurzyłam całe mieszkanie i ledwo siedzę bo plecy bolą 🤨

Piękna ja nie rzucam słów na wiatr 🙂

• Mamusia
dziewczyny ale mnie nosi 😠 mm został po pracy na piwko z kolegą co wrócił z zagranicy, miał być krótko ok, a ja od 19 nie mam z nim żadnego kontaktu ani jeden ani drugi telefon niedostępny, a jakbym ku*** zaczęła teraz rodzić, ale jestem wściekła ale mu głowe zmyje 😠

• Mamusia
Kurcze Dziewczyny obiecam, że do tych co będę mieć blisko to w maju Was poodwiedzam na serio 🙂 Bo raczej przyjadę wtedy do Polski na dłużej a więc będę mieć czas na jeżdżenie w gościnę i przyjmowanie gości 🙂 🙂 Aguś my jak się w kwietniu przeprowadzaliśmy z drugiego piętra na pierwsze w tej samej kamienicy to zajęło nam to prawie 2 tygodnia hahaha 🤪 Oboje pracowaliśmy i na prawdę nie było czasu a klamotów tyle do przeniesienia, że głowa bolała od nadmiaru !! 🙃 😮 I jeszcze sami mały remont robiliśmy.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
dziewczyny ale mnie nosi 😠 mm został po pracy na piwko z kolegą co wrócił z zagranicy, miał być krótko ok, a ja od 19 nie mam z nim żadnego kontaktu ani jeden ani drugi telefon niedostępny, a jakbym ku*** zaczęła teraz rodzić, ale jestem wściekła ale mu głowe zmyje 😠

Bij go 😁

ja go bić nie bede, ja mu tylko jasno powiem co myśle o takim szczeniackim zachowaniu i że ku*** mam dość tych jego kolegów co ku*** nie wiedzą że ma żona i to do tego w ciązy, a mój mąż też dupa zamiast powiedzieć, że no słuchaj miło z twojej strony że mnie zapraszasz ale nas już jest dwoje i ja żony samej nie zostawie w domu a sam nie pójde się bawić, ale nie bo on ku*** na to nie wpadnie 😠

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

Bij go 😁

ja go bić nie bede, ja mu tylko jasno powiem co myśle o takim szczeniackim zachowaniu i że ku*** mam dość tych jego kolegów co ku*** nie wiedzą że ma żona i to do tego w ciązy, a mój mąż też dupa zamiast powiedzieć, że no słuchaj miło z twojej strony że mnie zapraszasz ale nas już jest dwoje i ja żony samej nie zostawie w domu a sam nie pójde się bawić, ale nie bo on ku*** na to nie wpadnie 😠

No to typowy facet...mój mnie wczoraj wkórzał dziś już lepiej,a jak te gówniane piździelstwo mi spadło na noge to moment do mnie dobiegł 🙂

u mnie bedzie dzisiaj wojna on sie obrazi i nie bedzie odzywał bo będzie uważał zę jak zwykle przesadzam i że sie czepiam i ze wszytsko jest ok tylko ja coś sobie ubzdurałam, przetrzymam go do jutra to jutro stwierdzi że miałam troche racji 😠 oj nie pamiętam żeby mnie tak kiedyś wkurzył