Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Mini Ciebie przede wszystkim !!!! Jeszcze nie zjem przed wyjazdem obiadu żeby zjeść jak najwięcej u Ciebie 😁 😜

ach ty mnie koffasz 😁 🤪

No baaaa 😉 Ale tu cisza znów !!! 🤪 🙃 😮 Ale Wy wszystkie to lodziary tylko ja i Mini takie porządne i siedzimy na brzuszku ie wyłamujemy się 😜

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 to co która rodzi, która urodziła? Ja wczoraj miałąm taki syf w domu przez te dzrzwi i okna i tak zimno ale już jest zrobione teraz to juz z górki remont pójdzie chociaż reszta pewnie po narodzinach Dominika. Nina ale masz duży brzuch a nogi jak patyczki 😆 ja wózek zamówiłam wczoraj ten http://www.tutek.pl/produkt,28,CAMARO_C4_ZIELONY_+_CZARNY plus do tego fotelik(można wpiąć na stelaż) i zamówiłam zielono czarny jednak wózek hehe
Ok ide myć gary bo od wczoraj mam taki sajgonjeszcze w kuchni, że masakra. Bo jeszcze opijali drzwi, żeby z futryn nie wypadły hehe

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Kropeczek napisał(a):
No właśnie ja też już się masakrycznie czuję 😞 wszystko mnie boli i coraz bardziej stresuje te czekanie 😞 I Aguś uwierz mi aby dzidzia była zdrowa to z miłą chęcią mogę się wpychać przed Tobą 🙂

Ta końcówka jest dobijająca 😞

hehe ja juz wiem co mam zrobic zeby sie popieszyc ale co z tego jak najpierw wyzdrowiec musze a wcale sie nie poprawia

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
to podziel się swoim odkryciem 😁
Tylko nie sex bo mąż nie będzie wywoływaczem porodu swojej córki - Aga to przez ciebie to ty to kiedyś napisałaś na forum ja głupia przeczytałam mu a teraz chodzi i tak gada 😁 😁 😁

nie słuchasz uwaznie Mini - sok grejfrutowy 🤪
ale serio to mi i jedna i druga gin powiedziała ze teraz szyjka miekka podatna, troche wysiłu i nie powinno byc problemu, jak wyzdrowieje toi od niedzieli zaczynam spacery i daje sobie tydzien 🤪

• Mamusia
Ja teraz będę u rodziców to sobie pospaceruję po schodach w to i z powrotem... 😁 😁 😁
A tak naprawdę jak ma być tak będzie na mnie nic nie działało jak byłam z Ewcią w ciąży a lekarz twierdził że do terminu nie donoszę 🙂 powiedział że po 15 czerwca urodzę a urodziłam 13 lipca 😁 teraz też mi mówił że długo w domu nie posiedzę że w ciągu tygodnia powinnam urodzić do wtorku mam jeszcze czas.... 😁 😁