Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
wody mi chyba odeszły 🤪 🤪 🤪

Aduś naprawde juz 😁

kurcze ja sobie serio jaj nierobie,najgorsze,że nie mam gotówki tylko na karcie siano i musze męża budzić,żeby leciał wypłacić

Ha ha mówiłam że sok zadziała 😁 późno ale działa 😁 🤪

nie działa, ja koło południa piłam ze strachem w oczach bo taką miałam ochote a tu nic

świeżo wyciskany z buteleczki 24 h?

nie, świerzo wyciskany z kartonika 100% bo z buteleczki miał tylko 30% owoców, a mi sie tak grejfrutowego chciało

a miało być z buteleczki 100% chyba tam powinno być 😁

nie, były jakieś 3 różne firmy których zawartośc owoców wynosiła od 18 do 30%, a jak mam pić sok grejfrutowy to neich ebdzie z grejfruta a nie z aromatu

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Nie słuchasz rad cioci Mini 😁 za kare do konta i ostatnia do kolejki 😁 🤪

cicia Mini każe mi jakąś chemią się opychac, a ja lubie pić to co chce a nie jakieś substytuty 🤪

Napewno 100 procent owoców też gdzieś by by ł 😉 Ada jaki soczek piłaś?? 🤪

ja jedyny jaki znalazłam 100% to karton i w dodatku z żółtych grejfrutów

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Wkońcu się zaczęło 😁 teraz nie wiem czy wytrzymam do wtorku czy dam w niedziele 😁 🤪

Mini Ciebie mąż chyba bardzo wygłodził ostatnio bo Ty ciągle myślisz kiedy tu mu dac 🤪

Nie...wczoraj mu dałam,ale jak ja skończyłam to mu uciekłam bo się wystraszyłam że jak on "mi da" to zaczne rodzić 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini znalazłam Twoje zdjęcie z okresu jak ostatni raz Cie teściowa odwiedziła
http://demotywatory.pl/2311733/A-tak-wygladam

teściowa to chyba ten kot płochliwy,toć teraz mi nie podskoczy bo ją zatłuke chyba w nerwach taki się ze mnie zrobił agresor 😁

jak taki agresor z Ciebie to choć mi męża ustawisz 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

teściowa to chyba ten kot płochliwy,toć teraz mi nie podskoczy bo ją zatłuke chyba w nerwach taki się ze mnie zrobił agresor 😁

Oj by się bał 😁

oj by mu się przydało 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Ada ja tak ściska kciuki, że aż zsiniały bo krew nie dopływa !!!!!!!!!!!!!! 😁 😉
Będzie dobrze bo musi być dobrze 😁
W końcu coś się zaczyna dziać 😁 😁

O jesteś a miałam się ciebie coś spytać,Twój mąż długo wraca samochodem do domu z pracy?? 😁

A co Cie to !!!! 😜 No tak z 20 minut bo autostradą 😜 😁
Pisałam głupia, że Ty sutek nie wystawiasz do zdjęć bo masz je jak wentyle od Stara !!! A ja mam seksi rodzyneczki do ssania 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

Oj by się bał 😁

oj by mu się przydało 🤪

To ty masz takie łagodne usposobienie?? 😉

nooo, szybko wymiękam, nie umiem się kłócić, bede krzyczeć aż się rozpłacze a potem się przytulam, mówie że go kocham i zeby się nie złościł ale czasem już nie daje rady, wiem wiem mam syndrom ofiary 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Oj ja taka nie jestem,może kiedyś byłam,ale w ciąży z Mają zrobiłam się agresorem,nawet jego siostre wyzwałam od głupich kur...jak mi wygrażała...
Pani w gminie nie miła...zjebki dostała i uśmiech na twarzy 😁 w szpitalu położna marudziła czemu tak późno się zjawiłam,zjebki i zaraz uśmiech i cukiereczki mi dawała 😁 🤪

ja nie umiem tak, i pewnie rpzez to Paweł się tak rozdziadował

• Mamusia
Mini23 napisał(a):

Mój i ja jesteśmy tak samo uparci ale zazwyczaj kompromis się znajdzie 🙂 😉

ja też byłam kiedyś uparta ale po ślubie ciagły stres i wogóle nie czuje sie jak w domu i zrobiłam sie miekka nic nie mówie, boje sie postawić, jak ktoś jest dla mnie nie miły udaje ze mnie to nei rusza a potem leze na łózku i rycze

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):

ja też byłam kiedyś uparta ale po ślubie ciagły stres i wogóle nie czuje sie jak w domu i zrobiłam sie miekka nic nie mówie, boje sie postawić, jak ktoś jest dla mnie nie miły udaje ze mnie to nei rusza a potem leze na łózku i rycze

czemu??

bo tak jest jak się mieszka na takiej bombie, niechce mi się nawet w szczegóły wchodzić, powiem tak moi rodzice od półtorej roku nie przyjeżdzają mnei tu odwiedzieć, powiedzieli ze niechcą zębym później miała problemy przez te wizyty, jak chcą się zoabczyć to ja przyjeżdzam do nich, a ogólnie z zewnatrz to wszystko wygląda jak jedna wielka sielanka, a jak człowiek żyje w takim stresie to się robi taki zakompleksiony i zamyka się

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):

czemu??

bo tak jest jak się mieszka na takiej bombie, niechce mi się nawet w szczegóły wchodzić, powiem tak moi rodzice od półtorej roku nie przyjeżdzają mnei tu odwiedzieć, powiedzieli ze niechcą zębym później miała problemy przez te wizyty, jak chcą się zoabczyć to ja przyjeżdzam do nich, a ogólnie z zewnatrz to wszystko wygląda jak jedna wielka sielanka, a jak człowiek żyje w takim stresie to się robi taki zakompleksiony i zamyka się

ale z powodu męza czy teściów??

teściów, ale ich zachowanie przekłada się na nasze małżeństwo, nie bede fochów strzelać robić awantury bo zaraz się wtrącają i ustawiać nas próbują

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
tO masz nie wesoło... 🥴 powinniście jak najszybciej się od nich od izolować bo zobaczysz co to będzie jak się maleństwo urodzi,nie możesz pozwolić by tobą dyrygowali,a Twój mąż już tym bardziej powinien stanąc murem za tobą i ustalić granice waszej prywatności! 😠

mój mąż tego nie zrobi bo nie stać nas na samodzielne mieszkanie, a jego rodzice jak zabardzo się od nich dystansujemy dają nam ultimatum, poza tym to jego rodzice i jacy by nie byli to musze ich z tego względu szanować i starać się jakoś żyć normalnie, no ale nic zmienmy temat, mój mąż się kąpie i po kąpieli będzie chciał mnie molestować a mi się niechce już 🤪

• Mamusia
Zauważyłam że kazda z nas ma jakieś problemy rodzinne , jak n ie z rodzicami to z teściami 😞 Po długich namowach Tomek poszedł mi na rękę i jednak bierzemy kredyt i kupujemy mieszkanko w TBS . Właśnie w poniedziałek idziemy do TBS złozyć wniosek o mieszkanie, o załatwiac kredyt. Bo ja nie wyobrazam mieszkać sobie mieszkać z moim ojcem - debilem. A zresztą nie ma to jak mieszkac samemu 😉 Tylko ciekawa jestem ile czasu będziemy czekac na to mieszkanie 🤢

Dobra , przyszłam powiedzieć już dobranoc, bo oglądam "TUPOT MAŁYCH STÓP" 🤪 🤪 🤪. I pózniej już pewnie nie zajrzę. A jutro pewnie po południu dopiero zajrze bo rano jadę na USG a pózniej jedziemy po kozaki dla Paulinki 🙂
Więc dobranoc brzuszki 😘. Spokojnejn nocki 😉