Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eeee a mnie coś łapie albo nie wiem bo głowa boli tu przy zatokach nosowych pomimo że kataru nie mam i wszystkie mięśnie, dziecko mi ciężko unieść...oby to nic nie było... Zaraz zajrzę bo chciałam Wam fotkę wrzucić a ogólnie jestem po dwóch pączkach 🤪

• Mamusia
Hej. Chyba każdemu dziecku robią badanie słuchu w szpitalu, coś wtedy Zosi wykazało?? 😘 😘
Marta, chyba wszystkich coś łapie 🤨 U mnie już pączków brak 🤨 Ale może to i lepiej, bo na pewno bym się skusiła 😉
Oliwka to mała wariatka 🤪 🤪 🙃 🙃

Marta ja się męczę już chyba 5 dzień,kaszel mnie męczy,wszystko boli,gardło masakra...najgorsze,że mali zaczynają mieć katar znowu 🤨
mąż zadzwonił do lekarki po receptea miał spytać czy dawać mu te sterydy znowu,bo lek to ja mam,ale nie wiem ile go dawaći jak długo 😠

Marta ja się męczę już chyba 5 dzień,kaszel mnie męczy,wszystko boli,gardło masakra...najgorsze,że mali zaczynają mieć katar znowu 🤨
mąż zadzwonił do lekarki po receptea miał spytać czy dawać mu te sterydy znowu,bo lek to ja mam,ale nie wiem ile go dawaći jak długo 😠

• Mamusia
hej, jestem 🙂 piękny dzień dziś znów, wiec zamierzam sie wybrac na dlugi spacer. Dziewczyny - to kurujcie sie! Agatka - a Zosia guga lub wydaje jakies dzwieki? bo jesli tak, to na pewno slyszy. Moj dzis wyjezdza na weekend na narty (dobra jestem zona, ze go puszczam 🙂 a ja jade do rodzicow. Milego dnia

• Mamusia
To pączki żeby kogoś jeszcze pokusić ha ha http://img703.imageshack.us/i/gabi328.jpg/ a to moje 6 i pół kg szczęścia http://img192.imageshack.us/i/gabi326.jpg/ 😉 A tutaj z kuzynką Nikolką http://img28.imageshack.us/i/gabi325.jpg/ i ze mną http://img832.imageshack.us/i/gabi329.jpg/ (p.s. nie patrzcie proszę na ten bałagan ha ha- takie warunki niestety) a i jeszcze z moją siostrą czyli Gabrysi Chrzestną http://img576.imageshack.us/i/gabi322.jpg/ i sama http://img191.imageshack.us/i/gabi320.jpg/
Ale poszalałam z fotkami ha ha 😁

• Mamusia
My z mała na spacerek koło 13 wychodzę bo pogoda z dnia na dzień coraz ładniejsza 🙂 Na razie leży w leżaczku wibrującym i śpi 😉 A ogólnie to już praktycznie się w nim nie mieści i nogi jej wystają hehe. Kończą mi się Pampersy te z promocji Pampers Activ Baby 186 sztuk więc idę znów zakupić. Tzn zostało mi 62 sztuk czyli jedno z trzech opakowań. Ile w ogóle dziewczyny zużywacie Pampersów dziennie, jak często przebieracie??

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Martusia ja zależy, ale około 5-6 pampersów nieraz mniej zależy jak Alusia robi kupkę 🙂
Moja Mała ładnie spała całą noc, ale jest już trzeci dzień taka maruda, że mnie cholera jeszcze trochę i ściśnie w najgrubszym miejscu !! 🤪
My niestety na spacer nie wyjdziemy bo ja się strasznie czuję przez nerkę- boli jak diabli !! 😞 🥴
Poza tym jestem jakaś smutna 😞 Wczoraj chciałam Mariusza zaciągnąć do łózka bo Alusia spała to mnie odepchnął nie dosłownie, ale w przenośni. Powiedział, że jest nie wykąpany i chciał obejrzeć film. Wiem, że nie jestem miss polonia, ale chyba aż tak odrażająca nie jestem 😞 A ogólnie bardzo mało się kochamy można powiedzieć, że w ogóle od kiedy ja już mogę robiliśmy to chyba 3 razy 😞 Nie jestem jakaś nie wyżyta, ale On pokazuje mi, że w ogóle nie ma ochoty na jakie kolwiek kontakty ze mną 😞

• Mamusia
A tu moje nowe caceńko 😁 Mariusz się śmieje, że jeszcze robota potrzebuję co będzie mi kawe robić i sprzątać za mnie 😁 Ale akurat sprzątać lubię 😁
[URL=http://img713.imageshack.us/i/cimg1499j.jpg/][IMG]http://img713.imageshack.us/img713/6394/cimg1499j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

my po spacerku,Sebuś marudzi dziś i to bardzo,mało śpi 😞
oglądam przymusawo teletubisie 😁 😮
Kasia super,że masz zmywarkę...ja cholery dostaję z tym zmywaniem 😞
Aga ma rację,może mąż widzi teraz w Tobie mamuśkę przy kuypkach,pieluszkach itd zamiast kobietę a może pogadaj z nim szczerze

• Mamusia
Hejka 🙂 Ada Sebuś jak ładnie podnosi główkę 🙂 Mini ta twoja pięknotka to widać, że diabełki ma w oczach już widzę jak Majka dorośnie, jaki sajgon będziecie mieć w domku hahaha 🤪. Marta twoja Gabi, jaka duża dziewczynka, jakie śliczne pultaski ma, a Alusia, jaka szczęśliwa w swoim raju 😁. Kasia ty się nie przejmuj, że twój ‘’Cię nie chce’’, bo mój mnie też, więc nie jesteś sama, a do tego nie rozmawiam z nim już tydzień, bo mnie wkur... na urodzinach synka zaczął się wydzierać na mnie przy teściowej 😠

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Hejka 🙂 Ada Sebuś jak ładnie podnosi główkę 🙂 Mini ta twoja pięknotka to widać, że diabełki ma w oczach już widzę jak Majka dorośnie, jaki sajgon będziecie mieć w domku hahaha 🤪. Marta twoja Gabi, jaka duża dziewczynka, jakie śliczne pultaski ma, a Alusia, jaka szczęśliwa w swoim raju 😁. Kasia ty się nie przejmuj, że twój ‘’Cię nie chce’’, bo mój mnie też, więc nie jesteś sama, a do tego nie rozmawiam z nim już tydzień, bo mnie wkur... na urodzinach synka zaczął się wydzierać na mnie przy teściowej 😠

Aga znam to !! 😠 Te popisy przed rodzinką, żeby pokazać, że w małżeństwie ON rządzi !! 😠 Mój zawsze się popisuje przed swoją rodzinką, ale szybko Go gaszę !! 😎 🙃 🤪
Też tak myślę, że On widzi we mnie matkę jego dziecka a nie kochankę 🤨 Trudno się mówi jeszcze przyjdzie w łaskę 😜 😎 A wtedy ja każę się pocałować w tyłek !! 🙃 😁 🤪
Aduś zmywarka to cud wynalazków !! Wkładasz naciskasz jeden guzik i wyciągasz czyste i suche !! 😁 Dzisiaj na obiad mam kluchy ziemniaczane bo blender utrze za mnie ziemniaki a zmywarka pomyje te okropne gary 😁 😁 😁

• Mamusia
Ja za bardzo nie mogę się odezwać tu u teściów 🤨 jak bylibyśmy sami to bym mu powiedziała, co myślę, a tak muszę siedzieć cicho prawie jak mysz pod miotłą 😮
ZMYWARA TO SUPER SPRAWA wciskasz guziczek i myje sama 😁

• Mamusia
Kasiu, gratuluję zmywarki 🙂 jeszcze żeby ktoś wyjął te suche naczynia i odłożył na miejsce - to byłby dopiero cud 😁 hahaha dobra, żartowałam z tym lenistwem 😉 Teraz to tylko zmywać 😁 U mnie nawet nie byłoby gdzie wstawić 🤨 Kasiu, może nie miał ochoty, albo jest zmęczony? Albo ma jakiś inny powód.... ale najlepiej spytaj u źródła 😁
Aga, tydzień się nie odzywacie?? 😮 😮 Jak to możliwe?? 🤨 U mnie nie dałoby rady 😜
Widać jakiś poważniejszy problem macie 😘 😘 Pamiętaj, że zawsze nam możesz się pożalić, a to często pomaga 🙂
Gabrysia ma spojrzenie taty 😮 🙃 🙃 A pultaski jej zostały i taki spory klocuś jest 🙂 🙂 coś miałam jeszcze napisać, ale skleroza oczywiście 😁

• Mamusia
Nina możliwe 🤢 po prostu z nim nie rozmawiam za to, że wydzierał się na mnie za śmieszną sprawę a mianowicie parę dni przed urodzinami synka rozmawialiśmy o torcie, jaki ma kupić i dotykowym cieście i przy tej rozmowie była jego siostra, więc kupił tort, a ja się go grzecznie zapytałam gdzie ciasto no i jazda się zaczęła wydzierał się, że ja mu nic takiego nie powiedziałam, a ja mu mówię, że rozmawialiśmy przy Asi, a on mi wmawia, że takiej rozmowy nie było no i była jeszcze przy tym teściowa jak darł się na mnie normalnie chciałam wyjść i się poryczeć, bo czułam się okropnie 🥴
Wiem, że zawsze mogę na Was tu liczyć 🙂

• Mamusia
Aga to jest właśnie najgorsze, że jesteś u kogoś na łasce i nie możesz buzi odezwać bo jeszcze pewnie teściowa by na Ciebie wsiadła, że krzyczysz na jej dobrego synusia 😮 Zawsze znajdzie się ktoś kto wiperdala się w czyjeś życie i sprawy a nawet nie wie o co dobrze chodzi 🤔 😮 Moja Ala cały dzień jest taka niegrzeczna, że zaraz wyjdę z siebie i stanę obok !! Drze się jak opętana !!
Ola chodź mi też pomaluj i umyj głowę bo nawet dzisiaj nie mam czasu żeby się porządnie wysrać przez moją Córkę!! 😮 🥴

• Mamusia
halo, jestem. Dzis bylismy 4,5 godziny na dworze z przerwa w kawiarni na karmienie 🙂. Kurcze, zmartwilam sie, bo odwiedzila nas ciocia pediatra i stwierdzila, ze Pawelek tak przekrzywia glowke, ze ma podejrzenie kurczu szyjnego czy czegos takiego 😞 mamy isc na usg i potem nie wiadomo czy nie trzeba rehabilitacji 😞 (a moze to od tego przekrzywiania w lewo...) plus do neurologa...a teraz moj Skarbek spi. Alusia - fajnie wyglada w swoim raju 🙂 Gabi - ciagle ma policzki smieszne, ale wyglada juz inaczej na zdjeciach 🙂. Aga - faceci to maja skleroze, moj nie raz sie upiera, ze mu czegos nie mowilam, a ja wiem, ze mowilam..ja to sie z moim Mezem godze zawsze przed pojsciem spac 🙂 Milego wieczoru, ja slomiana wdowa przez weekend, bo puscilam Marcina na narty 😉