Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja uciekam - jadę do banku, potem zakupki dla M. He, he, zachciało mu się jakiś pierdółek do podgryzania, bo stara się ograniczyć palenie. 😉 Ja się w tej kwestii już nie wypowiadam, to jego wola i postanowienie. Choć to słodkie, że stara się być dla mnie i małego taki dzielny... 🙃

• Mamusia
Asiu ja się bardzo cieszę że Ona się wyprowadza,wręcz nie mogę się doczekać,z tym że ze względu na Nią zostaliśmy na tym mieszkaniu,a mogliśmy iść na tańsze i już robić dla Siebie i Malutkiej,to mieszkanie na którym teraz jesteśmy jest trochę za drogie,tylko mój N pracuje,ja na macierzyńskim,Małej jeszcze trochę trzeba kupić,chodziło mi o to że liczyliśmy się z Nią,a Ona Nas praktycznie wywaliła w powietrze,no ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🙂 poradzimy sobie.Niech idzie już,będę miała w końcu spokój.

Kasiu moja przyszła teściowa przyjechała do Anglii i miała się zatrzymać na czas tylko u Nas jak czegoś nie znajdzie,a tak naprawdę nie szukała w ogóle,i tak minęły prawie 2 lata,dlatego mieszka z Nami.

• Mamusia
hehe fajne filmiki 🙂 mój na szczęście przewijał bez takich incydentów 😁

a ja właśnie od dentysty wróciłam skończył mi zęba, ale że na dziąśle w innym miejscu mam jakąś kulkę - stwierdził że to nie dobrze bo zapalenie, i rozwiercił mi jeszcze innego zęba (był dawno plombowany) przeczyścił kanał i włożył lekarstwo. 24 znowu do niego - obym tylko kartki nie zgubiła bo zapomne.

a i mój mąż dzisiaj już w domku 😁 😁 😁 😁 .. super. i kupiłam farby do dziecęcego pokoju 😁 😁 😁 😁 😁 😁 będzie malowanie 😁 😁 😁 😁 ale to penwie gdzieś koło niedzieli - bo wtedy będzie cały dzień w domu. powiem wam że sama bym już malowała !!!! ale nie będę szaleć w ciąży. w przyszłym miesiącu nasz pokój pomalujemy 🙂. muszę uważać z budżetem domowym :P

• Mamusia
Filmiki super 🙂

Kasiu ja też sobie wyobrażałam pokój dla Malutkiej,no ale niestety,nie poszło,mam nadzieję tylko że prędzej czy później mi się uda go zrobić 🙂 a też jak widziałam tapety i w ogóle gadżety do dziecięcego pokoiku to byłam chora i widziałam Siebie jak tam już urządzam :laugh:

• Mamusia
Kasiu ja też maluje al enie pokoik dizecięcy a klatkę i kuchnię, pokoik dla dziecka malowałam w lutym jak jescze nie wiedziałam że jestem w ciąży-na szczęście poój pomalowałm na żółty -więc akurat kolor dla maluszka 🤪 a w sobote jade na zakupy-tak na doczepne się dołaczma do siostry i mamy -u nas jest taka hurtownai dla firm z ozdobami i kwiatami-Rojek się zwie ten sklep-a ja jade do hurtowni bo taniej:P i sa tam przecudne ozdoby dla domu-może uda mi się cos kupić do pokoju nadii 🤪 już się nie mogę doczekać

• Mamusia
Pulisia zobacz sobie na ebayu,wkleje Ci link 🙂

http://baby.shop.ebay.co.uk/Mobiles-/131080/i.html?LH_BIN=1&_trkparms=65%253A2%257C66%253A2%257C39%253A1&_dmd=1&_dmpt=UK_Toys_Games_Toys_CA&_mdo=Baby&_mspp=&_pcats=19068%2C2984&_sop=2&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=5

Jesteś w Irlandii,to zobacz sobie,Ja wczoraj byłam w tesco i była jedna fajna,może znajdę to też Ci wyślę link 🙂