Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asiu grysik to kasza manna :P jestem ze śląska więc może tylko u nas tak się mówi na kasze mannę:P moja tez z butli nie chce pić mam tyle butelek i smockzów i nic, dziś kupiłam niekapek ale nie jest taki jaki chciałam wiec chyba na allegro zmaówie własciwy:P a jutro wypróbuje kolejny smoczek , dzis kupiłam nowy taki zwykły lateksowy moż e ztego zacznie pić cóż wszytskiego próbowałm prócz tych najzwylkejszych lateksowych smoczków wiec jutro sprawdze:p dobvranoc uciekam bo mąż już woła:P pa

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maiha a czy ta kaszka to musi byc jakas specjalna czy zwykla kasza manna? bo ja mam w domu dzy lubie czasem sobie zjesc z mlekiem 😜
A mojemu synowi juz sie znudzily bujaczek i zabawki na nim, mata edukacyjna i cala reszta i tak sie zastnawiam czy nie kupic mu czegos nowego albo zazyczyc sobie nac hrzciny znalazlam cos takiego fajnego na takiej gieldzie u nas ktos sprzeaje uzywany za 50zl
http://allegro.pl/item995180839_nowy_little_tikes_160f_muzyczny_ocean_2010_bonus.html

• Mamusia
Dziękuje dziewczynki 😘 od niedawna taki gadany jest,bo długo cisza była.

Próbowałam z innej butelki,i mam niekapka z Tomme Tippee i nic,zaciągnęła ale się skrzywiła i już nie chciała.

Asiu zabawka super,ta Nasza też już się znudziła wszystkim,zostało to koło jeszcze ale niezbyt chce w nim siedzieć 🤢

W środę idziemy po spacerówkę,próbowałam tę z Tako zakładać ale jest porażka.Upatrzyłam sobie już bo na urlop bym chciała ze spacerówką śmignąć.Tutaj rzadko się jakaś fajne trafi 🤢

http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Travel-Systems-and-Pushchairs/Footmuffs/Storm-Footmuff-Ziggy-Zebra%280076731%29

• Mamusia
Leniuchu nocniczek super. 😁

Gosiu całkiem ciekawa, ładna ta spaceróweczka. 🙂

Hi, hi Witek też jest mała papla i krzykacz - piszczałka. A najśmieszniej jak cmoka - on chyba myśli, że tak też się rozmawia. 😁 Gada ostatnio z językiem na wierzchu. 😁 I coraz fajniejsze "słówka" mu wychodzą, jak "nie", "hau", "on", "mama", "ta", etc. (oczywiście spontanicznie i nie świadomie znaczenia 😉).

• Mamusia
mój Kubuś chorował, ale niestety nas jest dużo i łatwo się zarazić. pamiętam jak Zuza była mała i .... nie chorowała do półtora roczku. nic nawet katarku. nawet więcej miała, ze dwa latka bo Majeczka wtedy miała 2 miesiące i byłam z obydwoma w szpitalu, więc Zuza skończyła 2 latka. niestety Maja już wtedy zachorowała od Zuzi bo często się przytulała i nawet pilnując nie dało się . teraz Majeczka mało choruje a Zuza często 😮 przy dziewczynkach wiedziałam że Kubuś będzie zaraz chorował i ubieranie ma mało wpływu czy Kubuś choruje czy nie niestety. a dzisiaj mnie gsardło boli 😞 gdzie to słoneczko ??

• Mamusia
Tak to jest Kasiu z wieloma dzieciaczkami jedno od drugiego sie zaraza.
A ja bylam taka madra ze zapomnialam zdjac pranie z balkonu (nie mam daszka) a w nocy padal deszcz i mi wszystko zmoczyl 😁
U mnie wlasnie sloneczko wyszlo i ptaszki wspiewaja ladnie moze zaraz i u Was sie pokaze 🙂

• Mamusia
Olga właśnie ta spacerówka z Tako jest ogromna,nie wiem dla dziecka rocznego chyba 🤔 Nasz też się w Niej gubi i te pasy są bardzo długie nawet zmniejszone na maxa 😠

Asiu rozkłada się do pozycji leżącej,ma 5 możliwości ułożenia siedzonka,ten śpiworek można odpiąć,i też cały można wyjąć wtedy jest taki lekki leżaczek.Jako jedyny mi wpadł tutaj w oko,bo tak to są same ciemne,albo różowe i niebieskie,a chciałabym uniwersalny 🙂 na początku myślałam żeby w Polsce kupić,ale na lotnisku z Niunią trochę ciężko będzie,więc wózeczek się przyda.

U Nas świeci słoneczko,ale pogoda taka w kratkę jest 🤢

Kasiu współczuje 😞 echhh te choróbska 😠

• Mamusia
olga napisał(a):
a my właśnie wywołujemy poród mojej siostry,jest 8 dni po terminie i dziś ma iść do szpitala ale jest cała zestresowana i nie chce iść jak nic się nie dzieje,więc upajam ją kawą!!!!

Dlaczego kawą? 🤔 A skoro jest po terminie to lepiej niech idzie... Czasem nie czekają do możliwych dwóch tygodni po, tylko już po jednym wywołują w szpitalu (cóż, sama tak miałam). Poza tym co ważniejsze w szpitalu będzie pod fachową opieką, a to dość ważne po terminie. 🤨

• Mamusia
Mój już od dawna jeździ w spacerowce tez na lezaco bo w gondoli się niemiescil pozatym nic niewidzial i płakał a teraz jeździ dumny i rozglada się ...Moja Pyza to już sama Ewie się do siedzenia,aż jestem w szoku czyżby ten magiczny 6 mies tak zadzialal na niego 🙂