Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja nie moge w to uwierzyć Sandra 🤪 🤪 ale super! znowu brzuszek Ci urośnie i będzie kopać Cie mały bobek od środka hehehe 🙃
zdrówka życze 🙂 😘

i znowu w listopadzie 🙂 to Wam się udało... 🙂

wózek trzeba kupić ale wiekszość, praktycznie wszystko juz macie 🙂 a jak bedzie chłopak to tylko garderobe trzeba bedzie zmienić 😉

fajnie, ze nei chcecie znać płci, też o tym myślałam, tylko ze ja bym nie wytrzymała- jestem za bardzo ciekawska! kiedys juz o tym pisałam z maiha 😆

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to dziewczyny obstawiamy - dziewuszka czy chłopalek??
Jesli wytrwamy w postanowieniu - niewiedzy - bo roznie moze byc 😉 i jesli malenstwo nie pokaze sie kiedys tak, ze nie bedzie watpliwosci to wszyscy sie dowiemy dopiero w listopadzie 😜
Mi tam wszystko jedno oby zdrowe rodzenstwo miala Mia 😁
Wiadomo, ze dla odmiany fajnie gdyby chlopak ale patrzac od strony Mii to tez fajnie miec siostrzyczke, ktorej ja nigdy nie mialam....
Beatko - wczesna gardroba po Mii to wiekszosc neutralnych wzorkow-kolorkow wiec na sam start wlasciwie wszystko mam - oprocz wozka 🤢
Dziwczyny o moja mega ciekawosc i dociekliwosc tez sie boje 😜 ale czyz nie byloby zabawnie i milo miec taka wielka niespodzianke??

Witam Mamusie!!

Wiem, że to denerwujące.. ale razem z synkiem baardzo prosimy o głosy!!

jeszcze 4 dni 🙂 http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
dziewczyny nie moge sie dostac na nasze forum i to z winy mojego kompa 😞(( Wchodzi na pierwsza strone wiec widze kto ostatni pisal i o ktorej, ale jak probuje wejsc to mi sie cala strona zamyka 😞
Nie wiem czemu nei moge tez wejsc na kilka innych stron... Mam nadzieje, ze uda mi sie to naprawic niedlugo. Pozdrawiam

• Mamusia
kukunari napisał(a):
dziewczyny nie moge sie dostac na nasze forum i to z winy mojego kompa 😞(( Wchodzi na pierwsza strone wiec widze kto ostatni pisal i o ktorej, ale jak probuje wejsc to mi sie cala strona zamyka 😞
Nie wiem czemu nei moge tez wejsc na kilka innych stron... Mam nadzieje, ze uda mi sie to naprawic niedlugo. Pozdrawiam

Sandra i jak?
My wszystkie raczej bez problemu cały czas tam piszemy.
Dałam znać jak coś na forum. 😘

• Mamusia
sathi - nadal nie moge 😞 kurde nie wiem o co chodzi inne strony mi chodza a z tamtej naszej mnie wywala 😞
Prosze o przekazanie zyczen od nas dla Was wszystkich:
[URL=http://img607.imageshack.us/i/kurczewielkanocne.jpg/][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/2879/kurczewielkanocne.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
życzy mama - Mia-kurczak i fasolak 😁

• Mamusia
niestety nie moge 😞(( teskno m iza wami
juz chyba zrobilam wszystko co mozliwe na kompie aby do was "wrocic" ale niestety nic nie pomoglo... nie mam pojecia co sie zrabalo.... Pozostaje mi tylko sformatowac kompa i zainstalowac na nowo windowsa... na razie to raczej nie mozliwe moze na przyszly weekend... mam nadzije ze sie uda mi do was wrocic... A co u was???

• Mamusia
Rodzinka sie ucieszyla 🙂 Swieta minely szybko ale musze powiedziec, ze bylam przed, po i w trakcie mega zmeczona calym przygotowaniem i gosci obslugiwaniem. Ale dalam rade 😁 Ja rowniez zrobilam to ciacho i o dziwo mi wyszlo hehe ale chyba ciezko je zepsuc 😉 U mnie tez zagosci na stole w kazde swieto - wszyscy sie niem zachwycali 😁
Nadal nie czuje zadnych objawow ciazowych z wyjatkiem mega zmeczenia - moglabym spedzic caly dzien w lozku robiac nic 😉 Niestety wiadomo z jakich powodow jest to niemozliwe 😜 Mia ma faze na wywalanie wszystkiego z szaf, szafek, szuflad... roznoszenia tego po mieszkaniu i rozrzucaniu gdzie popadnie... wiec tak chodze i zbieram wkladam a za 3 min spowrotem zbieram te same rzeczy. Generalnie jest grzeczna choc coraz wiecej żąda uwagi z naszej strony i probuje wymuszac piskiem od ktorego bębenki pekaja w uszach... Fajne jest to, ze jak pytamy gdzie mamusia ma dzidziusia małego to pokazuje na brzuszek, przytula sie i caluje czasem nawet mowi po swojemu do niego 😁 A ja coraz bardziej jestem pelna obaw jak ogarne niesforna dwojke - tym razem sie nie łudze, ze druga dzidzia bedzie tak dobrze spac, jesc itp. jak Mia... Cos czuje, ze da sie nam we znaki 😜
W przyszla sobotke lecimy do Birmingham do chrzesnego Mii - mamy juz zaplanowany wyjazd do wielkiego luna parku - pytanie tylko z czego ja tam bede mogla skorzystac?? Ale pociesza mnie to, ze zrobie maly shopping 😜 moze nawet ciuszkow ciazowych nakupie, bo brzuszek wyskoczyl mi juz i choc nie przybralam za wiele na wadze to z trudem wciskam sie we wszelkie swoje spodnie... Niestety z poprzedniej cizy wiekszosc ciuszkow mam bardzo letnich ze wzgledu na to, ze wiekszosc porzedniej ciazy spedzilismy na Fuerte :/
No i oczywiscie jestem pelna obaw przed kolejnym badaniem, ktore mam ustalone na za 2 tyg (w 13tyg) Mam nadzije, ze fasolka rozwija sie prawidlowo i zdrowo 🙂

A co tam u Was?? jakies newsy??