Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A mnie chyba też lato służy 😉 Choć nie lubię upałów!!! A może to miejsce. Tutaj na działeczce mój wtedy jeszcze chłopak (a teraz mąż) pierwszy raz mnie zbałamucił ☺️ I choć przez ostatnie 3 miesiące to tak sobie mi się chciało tak teraz... Jak jakiś tydzień poślubny 😉 Może 14 tydzień to rzeczywiście lepsze samopoczucie? A może jednak miesce 😜

• Mamusia
Hej dziewczynki.
Jestem ciekawa tej chińskiej metody hihi.kasiu teraz tym bardziej trzymamy kciuki za córcie 🙂
Na wybory wczoraj nie dałam rady, ale głos bym oddała na Komorowskiego, także zadowolona jestem z wyników 🙂
Byłam dziś robić wszystkie potrzebne wyniki, wieczorem ide po odbiór, mam nadzieje , że bedą dobre.
nusia napisz oczywiście jak po usg.

• Mamusia
Hmm.. jakby uwierzyć temu kalendarzowi i patrzeć pod względem roczika a nie ukończenia roku to powinnam mieć córcię 🙂 Jak się dzisiaj czujecie mamusie? Ja strasznie sie męczę w te upały, jeszcze w pracy od rana miałam nawał, ledwo sie wyrobiłam. Ale jeszcze 2 godzinki i do domu 😆

• Mamusia
mi też upał na razie nie odpowiada, a ciśnienie to miałam takie liche wczoraj, że jeszcze takiego nie widziałam 😉 a w pracy też nie wiem w co mam ręce włożyć, chyba z okazji mojego błogosławionego stanu mi tyle dołożyli 😆

• Mamusia
Witam kochane po krótkiej przerwie 🙂 TAK TAK JESTEM JUŻ ZONA!!!!! 😁 😁 😁 😁 Wszystko super udało 😁 Dzisiaj wpadam tu tylko na chwilkę bo jadę obciąć włosy!!! Obiecałam sobie ze po ślubie obcinam wlosy 😁 Jeszcze nie wiem jak ale krotko 🙂