Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja wcinam chipsy bekonowe, mój wrócił z pracy i znowu zaczął w kółko gadać o córce, coś w tym jednak jest, że faceci dostają po głowie jak się rodzą dziewczynki, ciągle się pyta jak ona się czuje, jak jego kobiety spędzają czas, że urośnie z niej lachon.. i że będzie mieć ciemne włosy za nim a ładna będzie za mną 😁 😁 😁 Aha i dzisiaj mi jeszcze opowiadał jak to z córką będę rozmawiać o okresie i życiu seksualnym 😁

• Mamusia
Oj ja tez im współczuje, ja napewno w takiej sytuacji starałabym sie w inny sposób o dziecko, adopcje. Zawzsze mówiłam ze jak bede bogata to oprócz swoich dzieci bede jeszcze miała z adopcji. Oj jak ja bym chciała mieć duuuzzzoooo kasy, ałabym dużo szczescia innym 🙂

• Mamusia
ja to kocham dzieci 🙂 jak urodziłam swojego syna to mojej siostry syn miał miesiąc czasu.
kiedyś zostawiła mi go pod opieką i pojechała do miasta. w pewnym momencie zaczął płakać a że siostra nie zostawiła mleka to nakarmiłam go mlekiem z mojej piersi 🙂 dziwne to było uczucie karmić nie swoje dziecko ale i on na mnie patrzył bo widział że to nie jego mama ale czego się nie robi dla dzieci heheeh 😁