Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja w sobote na impreze jade, do bratowej na urodziny, bedziemy tam spać, pierwszy raz zostawie Maję teściowej na noc hihi Ja chyba z tęsknoty w nocy z buta wróce, bo mój maz juz pewnie bedzie pijany hehe. A tak w ogóle to nie pamietam kiedy byłam na jakiejś imprezie.

a ja caly dzien cos robilam a to zakupki potem lekarz musiallam isc po recepte dla malego na mleko potem do domku obcielam moich chłopakow potem kapiel zmywanie i wkoncu odpoczynek na necie maluszek juz z kaszka w łózeczku a mi to juz nogi wchodza w 4 litery 😁 🙃 🙃

😉 Co za wredna małpa z tej kobiety, w ogóle to jakiś brak kultury, ja bym czegoś takiego nigdy nie powiedziała, ewentualnie "pomyślała" przecież to brak taktu z jej strony ehh też jej dopieprz czymś!! 🤨 A moja mała tak dziwnie mi jeździ w brzuchu, łaskocze i mocno kopie 🙂 już się martwiłam, bo od wczoraj mało się odzywała, nie była taka jak wcześniej 😞 pewnie przez to moje samopoczucie, bo dzieci jednak takie rzeczy czują i dzisiaj w myślach tak sobie do niej mówiłam, że ma kopać ile wlezie mój mały biedaczek!

• Mamusia
A ja zdecydowałam się znów na nalesniki. I? Nie wyszedł mi ani jeden. Pierwszy raz w zyciu przypalały się wszystkie, rwały i w ogóle. Poryczałam się i pokłóciłam przez telefon z mężem. Cały czas ryczę a ciasto wylałam do kibla. Ojejku a tak miałam na nie ochotę. Idę płakać do poduszki

Do jutra

Justyś nie denerwuj się!! Mi też nie zawsze wszystko wychodzi 🙂 mogłaś to ciasto dorobić 🙂 po co od razu wyrzucać, może za mało mąki było, albo za dużo, to się robi do skutku 🙂 kurde narobiłaś mi ochoty na naleśniki.. chyba sobie teraz jakieś zrobię! 😁

• Mamusia
Najgorsze jest to ze przez cały dzień moze az tak dużo nie jem, ale na noc to bym wszystko na raz w siebie wpakowała. Kurka a póżniej sie w sadełko niepotrzebne odkłada, zjadłam własnie kisiel i jeszcze bym sałatke zjadła warzywna którą dziś zrobiłam, napcham sie ja zwykle jak świnia i pójde spać.:/