Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justynka mojemu powiedziałam, że może drugie imię wybrać dla córki 😁 a jemu cały czas chodzi po głowie drugie dziecko (tzn by wybrać dla niego imię) a nie drugie imię pierwszej pannicy 😁 Wolę nie ryzykować z jego gustem hehe 🙂

Dzień w dzień wałkuję strony.. i przez to "nazwisko" wiele imion odpada 😁 chyba, że damy dziecku 2 człony nazwiska wtedy by jeszcze uszło, ale jak taki maluch zapamięta 2 nazwiska ciekawe 🙃

Tak się wam tutaj zarzucę, że Hitler i Lenin też byli spod znaku byka z kwietnia 🙃 😮 Do Hitlera brakuje mi 6dni, a do Lenina tylko 2 😁 I mam zdolności plastyczne, szkoda, że ich nie rozwijam, no, ale trudno 🙂 Każdy byk pod tym względem jest uzdolniony, sąsiadka czy mój wujek super szkicują/malują itp.

Chyba już wybrałam imię 🙂 tylko z moim jeszcze muszę pogadać o 2 nazwiskach dla dziecka 🙂 Biedny tatuś 😁 😁 😁 zawsze może przyjąć moje haha i będzie jedno.. 😜

Sorki za przekleństwo, ale już nie mogę!! Cały dzień mnie ta cholera nerka napiernicza.. od nocy i nie chce przestać chyba znowu wezmę nospę 😠 jaki to jest ból.. ehh nawet w łóżku wysiedzieć nie mogę 😞 Cieszcie się, że nie macie z tym kłopotów ja czekam na skierowanie na badania! Może w końcu wyjdzie powiększona ilość leukocytów lub erytrocytów i dadzą mi skierowanie na usg nerek 🤢 wysłałam swojego po makrelę i bułki jakoś ochoty dostałam 🙂 tylko, że ona też jest słona niech to szlag wszystko, ale nie będę sobie odmawiać, niunia kopie 🙂 aż czasami brzuch mi twardnieje, dziwne to.. Aha i mój luby już zaakceptował 2 nazwiska dla dzidziona tyle, że mamy kłopot z chłopcem.. bo jak się kolejny urodzi syn to będzie miał 2 nazwiska? to niezłe jaja będą 😁

• Mamusia
Czesc brzuchatki 🙂
Ohh juz mam dosc na dzisiaj...Ogarnelam sporo prania, moje buraki w koncu zrobilam i przy okazji buraczkowa 😉 umylam okienka i wypielilam w ogrodku i juz chyba na dzis mam dosc 😎
Asia to nasze pierwsze dziecko i jak Daria wspomniala, ma byc synek. Wiec dlatego bedzie mial na imie Lukas 🙂
Blue widze ze podpatrzylas imionka co wypisalam-Laura 😜 Bardzo mi sie to imie podoba 😉 Wspolczuje ci ze sie tak meczysz z ta nerka, wiem co to za bol 🥴 idz lepiej do lekarza z tym.

Asia ja tez mam problem by wrzucic tu jakas fotke i ten znak zapytania tez mnie zaczyna wkurzac... Jak to zrobic?

Mam na cos ochote i sama nie wiem na co 🤢 ale chyba jednak usmaze sobie jakies nalesniki i poloze sie na sofce i odpoczne 🙂

Buziole kochane 😘