Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mi nie podali zadnych rozmiarow, a za bardzo bylam oszolomiona by sie dopytywac - to wszystko jest takie niezwykle.
Ja mam za soba nieciekawa noc, goraczkowalam i skurcze lydek powracaly. Ledwo stoje - zakwasy na lydkach jakbym maraton przebiegla. Mezus sie smieje ze mnie, ze wreszcie czuje, ze w ciazy jesetem 😜

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia gratki! 🙂 🙂 Mi lekarz tylko podał wagę, cm na usg połówkowym się już nie podaje, bo są niemiarodajne, bo dziecko się wygina i dużo porusza 🙂 cm są ważne tylko przy usg gen. ale szkoda, bo chciałabym wiedzieć ile mała ma cm, a tak to mogę się tylko domyślać, dzisiaj strasznie kopie od samego rana, no zwariowała po prostu.

• Mamusia
U mnie oki 🙂, biorę nos-pę. Mały się wierci od samego rana, chyba też jest zadowolony, ze mama nie poszła do pracy 😉

Ja też będę musiała coś kupić na jesień i zimę, bo nie wejdę nawet do płaszcza zimowego 😉
Jak macie coś ciekawego to polecajcie 🙂

• Mamusia
KAsia gratulacje 🙂 !!!!
Jak patrzalam na zapis z usg to mialam tam dlugosci kosci udowej, wielkosc glowy i cos tam jeszcze. a na samych zdjeciach bylo na jednym 16,8cm na innym 17 i nie wiem czy to byla dlugosc jej calej czy od glowy do pupki 🙂
to jak teraz nas tak kopia takie male pol kilogramowe szkraby to co bedzie jak beda wazyly ponad 2 🤪

• Mamusia
Wrzucam dziewczyny linka babki, która sprzedaje nowe i używane ciuszki dla bobasów na allegro. Czasami uda się coś wyrwać za niską cenę, a koszt wysyłki też nie jest duży. Ja już skorzystałam i jestem bardzo zadowolona.
http://allegro.pl/5-10-15-cudna-zimowa-kurteczka-z-liskiem-3-6-m-i1235299929.html

• Mamusia
wybrałam taki niezapinany, to zawsze się zmieszczę 😉 czasem licytuję takie pojedyncze sztuki, jak mi coś wpadnie w oko 🙂
http://allegro.pl/bik-bok-r-m-piekny-modny-kardigan-z-paskiem-i1224108494.html
youmit super ubranka, ale widzę że większość raczej dla chłopca, chociaż z tych neutralnych można coś wybrać...

• Mamusia
Muszę też się rozglądnąć za jakimiś swetrami, mam chyba jeden. Też myślę, że wiązany to dobry pomysł, na długo wystarczy 😉

Ciuszki dla maluszków ma super i ciągle wystawia 🙂 Ja sobie zawsze ustalam swoja cenę maksymalną, żeby później nie przesadzić 😉