Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jejku dziewczyny jestem przerażona. Właśnie wstałam i mam jakieś takie brązowe plamienie. Strasznie sie boje. Dzwonie do gin ale nie odbiera. MÓdlcie sie za mnie prosze bo ja już się cała trzese 😞

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny. Jak się dzisiaj czujecie? Ja to mam strasznego lenia dzisiaj, najchętniej to bym wyszła z pracy i wróciła do domu spać. Ale tak pozatym to nie mam już żadnych dolegliwości, prócz faktu, że moja ulubiona koszula nie chce się dopiąć wszystko ok 🙂

• Mamusia
Kurka wodna.... Dawno mnie nie było i widzę, że duuużo wątków poruszono 🙂 Obcięłam włosy na całkiem krótko po ślubie i wyglądam okropnie 😞 Takie ładne były - długie. A teraz wyglądam jak kurka wodna 😞 Chciałabym wstawić tu zdjęcie ze ślubu, ale nie wiem jak 😞
Pozdrawiam Was i życze miłogo lekkiego dnia 🙂

• Mamusia
też mam nadzieje że u wesy ok, może musi swoje odleżeć...
w poniedziałek widziałam mojego misiaczka na usg, oj wierciło się maleństwo z boczku na boczek 🙂
jak ten czas leci ostatnio miał 9 mm a teraz 4 cm 🙂
z samopoczuciem już ciut lepiej ale lenia i śpiocha mam nadal 🙃

• Mamusia
oj ja też pod koniec trymestru rozejrzę się za ciążowymi ubraniami bo powoli wszystko robi się na mnie ciasne, szczególnie spodnie i spódniczki, a zapinane bluzki rozłażą mi się na biuście 😉 a co za ironia niby tu i ówdzie więcej a mimo to nic nie przytyłam...

• Mamusia
Ja USG mam dopiero 20 lipca więc nie wiem jak duży jest mój brzdąc 😞 a ostatnie miałam w 9 tygodniu. Z tego co zauważyłam to u mnie w rodzinie normą jest duży brzuch w ciąży. Siostra w 6 miesiącu szła na podtrzymanie do szpitala to położne myślały że już do porodu taki miała duży. Myślę że to indywidualna sprawa każdej z nas, także nie martw się, jeszcze urośnie 🙂