Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej brzuchatki 🙂
Już jestem w domku, zostawili mnie we wtorek w szpitalu i juz wypuścili, dwa dni miała plamienia. Tak strasznie się przestraszyłam, teraz mam tylko leżeć i uważać na siebie, nie wiem jak to bedzie przy mojej Mai. Chyba mąż weźnie urlop.:/
Z dzidzią wszystko dobrze, ale musze być ostrożna.
Bede brała teraz "duphaston" na podtrzymanie:/
Buziaki dla was, tęskniło mi sie za wami mamuśki 🙂

• Mamusia
no wiec obecnie podoba mi sie ten wozio 🙂 ale caly czas mi sie to zmienia. Ogolnie w angli ciezko o dobry wozek...

http://www.mothercare.com/Silver-Cross-Linear-Freeway-Pushchair/dp/B001DW6V8O/sr=1-25/qid=1278678117/ref=sr_1_25/275-2727421-2518768?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44352031&mcb=core

• Mamusia
Wesa miło że do nas wróciłaś, cieszę się że wszystko u was wporządku. Mnie też coś dzisiaj pobolewa brzuch a jeszcze mam mieć gości. Specjalnie brałam dzisiaj wolne żeby ogarnąć mieszkanie, bo odkąd pracuje i jeszcze zaszłam w ciążę na nic nie mam siły, a na dodatek ciągle boli mnie głowa;/

• Mamusia
Byłam teraz usiąść sobue na ogrodzie, wieczorem jak chłodno to juz można wyjść, i dalej się kłade do łóżeczka. Dobrze , że mój mąż wziął 2 tyg urlopu to mi pomoze 🙂
Teraz oczekuje czwartku bo ide na wizyte 🙂

• Mamusia
Witam mamusie po dłuuugiej przerwie 🙂 Ja przez tem tydzień miałam najazd rodziny. Byli CAŁY TYDZIEŃ i właśnie wczoraj wieczorem pojechali. Uff!! Jestem wykończona 🙂 Cieszę się wesa,że dobrze już wszystko. Mnie od tygodnia boli brzusio 😞 A disiaj dodatkowo boli głowa 😞 Poza tym masakrycznie znoszę te upały 😞 Ten stan ma trwać podobno 2 tygodnie!!

• Mamusia
ojjj rzeczywiście cichutko tu ostatnimi czasy 🙂 nusia co do kosmetyków to już kilka tygodni temu kupiłam coś w aptece (nie pamiętam nazwy) ale pisze że od 4 m-ca ciąży więc jeszcze poczekam ze 2 tygodnie. Hmm w sumie to nie znalazłam żadnego kosmetyku do stosowania od zaraz, a Wy macie coś takiego??

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂
Dawno tu nie zaglądałam, cały weekend byłam nad jeziorem, ale tak paskudnie się czułam ze nawet nie mogłam się tym wypadem nacieszyć. Wczoraj poszłam do internisty i ten mnie tak nastraszył już chciał mnie na patologię ciąży położyć, bo uciskał mi dół brzucha a mnie to bolało. Powiedział że to nie jest normalne. Zdecydowałam że pójdę do pewności do ginekologa, a że mój jest na urlopie poszłam do pierwszego który mnie przyjął. Okazało się że wszystko jest w jak najlepszym porządeczku. Widziałam mojego szkraba jak się przeciągał i pokazał łapkę tak że mogłam mu wszystkie paluszki policzyć. Niesamowite przeżycie... Za tydzień mam wizytę u mojego lekarza, już nie mogę się doczekać. A mąż jak mu opowiedziałam co widziałam to stwierdził że następnego badania nie może przegapić..
Co do smarowania brzuszka to ja mam krem z Garniera ale też od 4 miesiąca więc poczekam jeszcze z tydzień.