Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam, własnie odkryłam,że istnieje ten wątek 🙂 Bardzo się ciesz, bo może uzyskam od Was cenne rady i informacje... Za Nami już 23 tygodnie, także coraz bliżej rozwiazania... Już jesteśmy po drugim skanie i wiemy, że będzie to chłopczyk 😁
Mam nadzieję, że zostane zaakceptowana przez stałe użytkowniczki tego forum 😉
Pozdrawiam serdecznie.

• Mamusia
neli25 napisał(a):
Witam, własnie odkryłam,że istnieje ten wątek 🙂 Bardzo się ciesz, bo może uzyskam od Was cenne rady i informacje... Za Nami już 23 tygodnie, także coraz bliżej rozwiazania... Już jesteśmy po drugim skanie i wiemy, że będzie to chłopczyk 😁
Mam nadzieję, że zostane zaakceptowana przez stałe użytkowniczki tego forum 😉
Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Neli
Ja tez juz jestem po drugim skanie i bede miala coreczke 🙂Tez niedawno na to forum dolaczylam i dziewczyny przyjely mnie bardzo cieplo 🙂

• Mamusia
Gratuluje córeczki 🙂
Troszke mnie martwi, że już nie bede miała zadnego USG do konca ciazy, a to jeszcze ok 17 tyg). Niestety w miescie gdzie mieszkam nie ma mozliwosci zrobic sobie prywatnie ... A chciałabym wiedziec czy wszystko dobrze bedzie u Naszego Synusia...

• Mamusia
Hej Neli, milo ze znalazlas nasz watek, im nas wiecej tym lepiej oczywiscie 😉
Z jakiej czesci Angli jestes?
No tak to juz jest wlasnie ze tylko 2 skany sa jak jest oczywiscie wszystko wpozadku, mi sie udalo iz pod koniec ciazy zrobili mi jeszcze jeden skan, bo bylam zapisana do mlodych matek....

Gratuluje synka 😜 😎

• Mamusia
Dziekuje za Miłe przyjęcie do grona 🙂
Macie racje, takie USG to pamiatka do konca życia,wiec będę musiała poszukać może gdzieś w wiekszym mieście nieopodal będzie dostepne... Dwa poprzednie zdjęcia mamy już wsadzone w ramkę i codziennie na nie patrzymy 🙂 Coś niezwykłego 😁 A mieszkamy bardziej na północ Anglii, okolice Manchester, Liverpool, a mniejesze i mniej znane miasto to Doncaster...do tego ostatniego mamy bardzo blisko .... Dziś "Święto" w Anglii ...U Was też tak strzelaja petardami??
Pozdrawiam

• Mamusia
A dziekuje 🙂W niedziele bedzie 21 tydzien 🙂Chociaz ja wam powiem,ze zglupialam ktory to juz naprawde tydzien.Z ostatniej miesiaczki mam termin na 07.03,z 1 usg na 23.03 a wg poniedzialkowego usg dzidzia jest rozwinieta na 22 tygodnie.I badz tu czlowieku madrym...Coz ja wychodze z zalozenia,ze mala wyjdzie jak jej sie bedzie podobalo...A ja sie nastawiam,ze jakos w marcu 😁

• Mamusia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Spisek_prochowy A prosze bardzo tutaj jest informacja na temat dzisiejszego Angielskiego swieta 🙂
Loli do Hull tez mam bliziutko 🙂 Często jezdziłam tam na zakupy 🙂
Mam nadzieje ze dzis w nocy bede spała jak suseł, bo ostatnich pare nocy miałam tragicznych, cały czas sie budziłam i nie mogłam pozniej zasnac :/ Okropność!!! A tu trzeba wstawac bardzo rano do pracy i jestem strasznie rozbita 😞
Zobaczymy jak bedzie dzis....
Nie macie wrażenia, że non stop już jest ciemno?? Ide do pracy-ciemno. Wraca, z pracy ciemno. Nic z tego dnia nie mam!!

• Mamusia
Loli niesamowita z ciebie szczesciara jest 🙂Mojej siostry corka jak byla mala to co chwile sie budzila i praktycznie w nocy nie spala.Za to w dzien nadrabial zlosliwiec jeden hehe.Jak znam swoje szczescie,to mi sie tez takie malenstwo trafi 😜 Kurcze,ale beznadziejna pogoda,a chcialam dzis na jakies zakupy wyskoczyc..echh

• Mamusia
Monisia nigdy nie mow chop :P bo sa takie dzieciaczki to zasypiaca i spia cala noc 😉

No kurde z ta pogoda to jakis koszmar wczoraj wszylam z malutka nachwilke na spacerek ale bylo tak zimno ze ho ho ho....
A dzis zostalam tylko z 5 pampersami 🤔 🤨 a na dworze ulewa...

• Mamusia
No my wczoraj tez wyszlismy,ale zrobilismy szybkie zakupy i do domu,bo zimno strasznie bylo.No ale dzis nie zamierzam sobie zepsuc zakupow ta pogoda.W koncu w sklepach nie pada 😁 😁Trzeba tylko tam dotrzec 😜 Loli wiem,ze sa takie dzieciaczki,ale z moim szczesciem ja bede miala malego lobuza 🙂