Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejka 🙂
dopiero wrocilismy. mieszkanko nie jest zle. odmalowac tylko trzeba kibelek 🙂 i posprztam tez po swojemu. dzisiaj przewiezlismy juz troche rzeczy. najgorzej ze znowu pada snieg 😞

Loli a pamietnik pisze dla malej. wklejam tam jej zdjecia z usg i mojego brzucha i pisze jak sie ciaza rozwija. dam jej go jak sama bedzie w ciazy 🙂

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
hejka 🙂
dopiero wrocilismy. mieszkanko nie jest zle. odmalowac tylko trzeba kibelek 🙂 i posprztam tez po swojemu. dzisiaj przewiezlismy juz troche rzeczy. najgorzej ze znowu pada snieg 😞

Loli a pamietnik pisze dla malej. wklejam tam jej zdjecia z usg i mojego brzucha i pisze jak sie ciaza rozwija. dam jej go jak sama bedzie w ciazy 🙂

Niusia, doskonały pomysł ! Z synkiem mi sie nie chciało ☺️ ale teraz trzeba sie wziąć za siebie. Co notujesz w tym pamiętniku i jak to wygląda ?

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
hejka 🙂

cudowny pomysl. rewelacja !!!

• Mamusia
Mam album na zdjecia ale taki ze sa tylko puste kartki (bez plastikowych koszulek) na ktory wklejalam sobie zdjecia (staralam sie raz w tygodniu) mojego brzuszka 🙂 a zaczelam od zdjecia testu ciazowego 🙂 i kolejno pisalam ile waze, obwod brzuszka i piersi itp. i czy mialam jakies objawy, czy dolegliwosci, jak sie czuje. pierwsze ruchy itp. i jak mala mi daje popalic to tez pisze 😜

• Mamusia
Ja tez 😁 pomimo ze mala chrapie 😉

I oczko jej zaczelo ropiec.
Ej kiedy tyle sniegu nasypalo? w nocy!

Kurde uwazajcie z tym mieszkaniem! u mnie tez bylo slicznie i ladnie odmalowane..... :/ a teraz to juz tragedia na maxa...
Pismo juz mam ale landlord wyjechal sobie na 2 tygodnie... 😮 😮 i ja mam czekac.....
Chyba pujde do Canislu zlozyc skarge.. bo tak dluzej byc nie moze!

• Mamusia
to prawda, zawsze jak jest tak slicznie odmalowane, jak sie oglada, to nigdy nie wiadomo, co sie moze okazac za kilka chwil. chyba dobrze jest ogladac mieszkanie, oczywiscie o ile jest to mozliwe, zanim poprzedni lokatorzy sie wyprowadza. wtedy mozna zobaczyc o wiele wiecej.
w sumie, ogolnie, to raczej mialam szczescie z tymi mieszkaniami. jakos trafialo mi sie bez wilgoci.
teraz moja corka ma wlasnie taki problem - grzyb wychodzi jej w sypialni, ze ho, ho.

• Mamusia
Ale sie babeczki rozpisalyscie 🙂))
Nusia faktycznie swietny pomysl z tym pamietnikiem... ja w sumie tez mam taki klendarzyk,w ktorym sobie zapisalam kiedy dowiedzialam sie o ciazy , moja pierwsza wizyta u poloznej , pierwsze usg, objawy itd. Ale moze faktycznie kupie jakis ladny albumik i zaczne wklejac tez zdjecia 🙂)) Na pewno pozniej bedzie milo tak usiasc i przejzec sobie ten albumik... na pewno nie jedna lezka sie zakreci w oku 😉))

A co do sniegu to z jednej strony Wam dziewczyny wspolczuje przez to ,ze faktycznie macie klopoty z dojazdem i ten ogolny paraliz... a z drugiej zazdroszcze,bo tutaj u mnie sniegu nie ma 😞(( a jak zacznie padac to odrazu topnieje! Loli ,a pogodka miejmy nadzieje ,ze sie poprawi do Twojego wylotu i bedzie ok! Slyszalam ,ze pod koniec tygodnia ma sie juz ocieplic!

A ja niestety dalej leze w wyrku od wczoraj i gardlo mnie coraz bardziej boli co mnie bardzo martwi... bo jak juz mam problem z gardlem to jest nie dobrze!Zazwyczaj konczylo sie to antybiotykami ,a teraz nie moge do tego dopuscic!!! Ciagle pije herbatke z cytrynka i miodem, rutinoscorbin i sie wygrzewam!Oby sie poprawilo...

Nusia oby sie Wam dobrze mieszkalo na nowym mieszkanku i ,zebyscie nie mieli problemow z ta wilgocia... bo widze ze Loli walczysz caly czas!Faktycznie moze zglos sie do tego councilu ,skoro landlord ma to gdzies...
No nic rozpisalam sie troszke! 😉 pozdrowionka Mamuski!!!

• Mamusia
Eh no tyl zeczy na glowie teraz przed wyjazdem a ja jeszcze po jakis Cansilach musze biegac wrrr

U mnie jest tyle sniegu! zdjecie robilam rano... a teraz nadal sypie:
[URL=http://img87.imageshack.us/i/image083bm.jpg/][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7741/image083bm.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Hej. Pare dni mnie nie było a tu do przeczytania 14 stron miałam 🙂 u Nas bez zmian, snieg sparalizował miasteczko, sklepy nawet zamykaja o 13 :/ i jak tu normalnie funkcjonowac... Ale przynajmniej jest piekny widok za oknem 😁
My czujemy sie całkiem dobrze, tylko chyba Mały uciska mnie w żołądek i nie moge za bardzo jesc ...
Loli życze udanego wypoczynku w PL 🙂
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie 🙂