Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
u nas sa sladowe ilosci sniegu, ale lekko zmrozilo i ogolnie jest nieprzyjemnie.

spac nie moge 😞 bdze sie ok, 1,30 , potem 2.30, potem 4, a po 4 tej zasnacjuz nie moge do ok. 7.
po 7 przymykam oko do 9 i tyle ze spania

ja tez nie moge spac 😜 dzisiaj jak w koncu usnelam to nawet nie slyszalam jak maz do pracy wychodzil 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
nusia27 napisał(a):
nic nie mowcie o sniegu, bo my w czwartek mamy przewozic wszystkie rzeczy a zapowiadaja opady sniegu 😜

no coz - ladujesz wszystko w busa i po klopocie 😆

gorzej jak bus nie ruszy, bo nie ma opon zimowych 🤪

w londynie? nie ma takiej opcji. drogi zawsze sa rozjezdzone 😜

• Mamusia
Loli napisał(a):
eh no tak tutaj ciezko ze sniegiem ale moe,moze 😉 kto wie 😉

ja jestem z rabki-zdrój, malopolska 😉

sylvianka kiedy na polowkowe idziesz? jakej podejzena co do plc dzidzi?

A mam 14 stycznia scan! I przez to mi się teraz czas dłuży i dłuży... :P A ogólnie mam jakieś przeczucia ,że to będzie dziewczynka 🙂 Taka moja mała Księżniczka! 😁 W sumie dziadki też liczą na wnusie 😁 a oczywiście mój facet chce syncia! 😁 Ale to tak jak chyba większość mężczyzn przy pierwszym dziecku 😉

• Mamusia
No u mnie własnie było inaczej; mój narzeczony chciał mieć córeczkę, a tutaj chłopczyk będzie 🙂 Staneło na moim 😁 Ale też oczywiście się cieszy 🙂 Ja tutaj mam nawał śniegu, aż sie cieżkow wydostać z bloku,a w pracy mamy tylko 5 stopni na hali, wiec po prostu lodówka :/ Lubie śnieg i zime, ale jak nie musze pracować, wtedy ruszam się z domu jak mi się zachce 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Loli napisał(a):
eh no tak tutaj ciezko ze sniegiem ale moe,moze 😉 kto wie 😉

ja jestem z rabki-zdrój, malopolska 😉

sylvianka kiedy na polowkowe idziesz? jakej podejzena co do plc dzidzi?

A mam 14 stycznia scan! I przez to mi się teraz czas dłuży i dłuży... :P A ogólnie mam jakieś przeczucia ,że to będzie dziewczynka 🙂 Taka moja mała Księżniczka! 😁 W sumie dziadki też liczą na wnusie 😁 a oczywiście mój facet chce syncia! 😁 Ale to tak jak chyba większość mężczyzn przy pierwszym dziecku 😉

ja mam termin na 15 stycznia 😜

• Mamusia
O no to widze ze datowo se wszystkie zgralyscie 😉

Hmm u mnie znów wszyscy mi mowili ze bedzie chlopczyk! i ja wsumie tez sie nastawilam juz bardziej na chlopczyka, chodz nie mowie ze pod serduszkiem chcialam miec córeczke 😉 ubierac ja w sukieneczki 😉
No i na scanie okazalo sie ze dziewczynka!
I powiem wam ze bylam jakas rozczarowana , i malo sie cieszylam! jakos tak bardziej sie nastawilam na chlopaka.
Ale teraz to plci mojego dziecka bym nie zmienila, jest przekochana !

• Mamusia
Loli napisał(a):
Nusia 🤪 🤪 🤪 snieg oszalal !! hehehe .. a ja wlasnie sie wybieram do Croydon na male zakupki przed wylotem 😁 No i mala troszke chce przychartowac na paskudna zime w polsce 😉

malej pewnie bedzie ciezko, bo w polsce klimat jest suchy, tu jest duza wilgotnosc... musisz sie liczyc, ze malutka sie przeziebi albo w polsce, albo jak tu wrocicie. ktoras zmiana jej nie przypasuje.

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
Loli napisał(a):
Nusia 🤪 🤪 🤪 snieg oszalal !! hehehe .. a ja wlasnie sie wybieram do Croydon na male zakupki przed wylotem 😁 No i mala troszke chce przychartowac na paskudna zime w polsce 😉

malej pewnie bedzie ciezko, bo w polsce klimat jest suchy, tu jest duza wilgotnosc... musisz sie liczyc, ze malutka sie przeziebi albo w polsce, albo jak tu wrocicie. ktoras zmiana jej nie przypasuje.

a dlaczego odrazu takie zalozenie ?

• Mamusia
Loli napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Loli napisał(a):

wiem z doswiadczenia.

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
Loli napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Loli napisał(a):

wiem z doswiadczenia.

ale przecierz kazda dzidzia jest inna 😉 a co to juz twoja druga dzidzia? czy ty chorowalas?