Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Przyznam, ze cala ciaze czulam sie poprostu swietnie, oczywiscie mialam mdlosci i to nie tylko poranne przez pierwszych ok 17 tygodni ale potem bylo juz ok. A teraz??? ostatnie 3 tygodnie sa dla mnie juz rzeczywiscie ciezke, nie spie w nocy bo mi nie wygodnie i nie moge sie ulozyc, do tego jestem bardzo spuchnieta ( nie tylko stopy, ale nawet i nos ktory mimo iz nie jestem chora wciaz jest zatkany jak przy chorobie), ale nie narzekam 🙂 w koncu juz tylko kilka dni zostalo 🙂 i nasza maluszka Dzidziuszka bedzie z nami 🙂 🙂

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nam drewniane tez sie nie miescilo.MajaCh ja tez sie tego balam.Ale jak zobaczylam malutka,to instynkt macierzynski sie obudzil i wszelkie obawy minely 🙂Z toba tez napewno tak bedzie.Gosiu kup sobie jeszcze taka mate jakby z ceraty do torby,zeby moc mala przebierac,jak gdzies z nia pojdziesz.a propo siurania,to chyba jej krzywo pamersa zalozylam,bo wlasnie sie na boku przesiurala.Ale to nic,bo zaraz i tak dupka bedzie kapana 😉

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Szczyt inteligencji.Zrobilam dzis zakupy w asdzie,zaplacilam,wyrzucilam paragon i przed chwila jak chcialam zjesc oliwke to sobie uswiadomilam,ze nie wzielam zakupow ze sklepu 😞 😞Dobrze,ze duzo nie zaplacilam.Boze,gdzie ja mam glowe 😉

o boze hahahahahahaa 😜