Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a smakowalo smakowalo 😁 kiedys to nie do pomyslenia,ale jak sie nie ma co sie lubi... 😁
Ogladalam 28 tydzien wczesniaki na youtube i tak sie poplakalam:/, bo to takie jeszcze malutkie, jednak zapobiegawczo musze juz wszystko wiedziec 😁 Dobrze,ze na youtube sa tez filmiki jak przewijac,karmic, kapac 😁 wszystko hehe 😁 mojemu mezowi sie napewno przyda 😁 czuje,ze jeszcze bedzie mnie pouczal 😁

• Mamusia
Jeslibys wyladowala w szpitalu,to tez by ci sprawdzili.Ja tak mialam w 32tyg.A co do filmikow,to nie ogladaj.Po co sie na zapas stresowac.Zobaczysz,jak juz malenstwo bedzie z toba,to od razu bedziesz wiedziala,co masz robic 🙂Instynktownie hihi.A my jutro mamy przeprawe do ambasady,malej paszport wyrobic.Az mnie skreca,jak pomysle o moich kochanych urzedniczkach.Ciekawe o co sie tym razem przyczepia...Dobranoc kochane

• Mamusia
Oj babeczki Wy to macie chociaż dobrze,że mieszkacie w Londynie! Ja bede niestety musiala robic wycieczke 4 godzinna 😞 Dobrze,że mamuśka przyjeżdża przynajmniej zostanie z synalkiem ,a my z Radkiem pojedziemy 🙂 Jeszcze pewnie wróce do tego tematu jak juz bede tez dzialac z paszportem 🙂
A u mnie dzisiaj znowu przepiękna pogoda 🙂 Zaraz szybki prysznic biorę ( no ,może nie taki szybki 😉)
i na miacho lecę ,bo mój ukochany dziś urodziny ma i trzeba coś tu pomyśleć 😉 😉
No to miłego dnia Kochane 🙂))

• Mamusia
monika mam do Ciebie prtwatna sprawe moglabys mi podac swojego meila to bym Ci napisala o co cho 🙂
a i mam pytanie bo pamietam ze pisalas ze w czsie ciazy mialas rosztepy, zanikly Ci troszke po ciazy? bo ja dosyc ze mam cale posladki we wzorkach to juz kolo pepka zaczynaja wychodzic a myslalam ze juz na koncowce dadza mi spokoj 😮

• Mamusia
Gosiu moj mail to [email protected] Fakttycznie w ambasadzie bylam pozytywnie zaskoczona.Bylismy o 8,otworzyli o 8:45 a godzine pozniej juz stamtad wyszlismy.I o dziwo panie byly bardzo mile 😁 😁 A teraz trzymac kciuki,bo jade na usg watroby.Mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok i cholestaza mi jej nie wykonczyla 😉Odezwe sie jak wroce.Buziaki

• Mamusia
Trzymam paluchy za Ciebie Monia 🙂

a tu my rosniemy 😁
Prawda,ze mi twarz spowazniala???!!!! 😁 Foto Na mamuske 😁
[URL=http://img685.imageshack.us/i/zuziaw.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/6100/zuziaw.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
to ja juz jestem spowrotem 🙂wszystko jest ok,mam tylko kamienie na pecherzu.Po swietach mam sie na wizyte umowic i zadecyduja czy i co beda z nimi robic 😁 Gosiu ale spuchlas hihi:P Kochana ja tam u ciebie rozstepow nie widze.Powinnas moj brzuch zobaczyc.Niestety dalej sa sine ale z czasem zbledna.Maja ty naprawde spowaznialas 🙂Pamietam twoje pierwsze zdjecie to wygladalas jak 15-letnia dziewuszka hihi 🙂

• Mamusia
Kurcze,ale mnie na sentymenty wzielo.To juz ostatnie zdjecie,ale powiem wam jedno kochane,ze chocby nie wiem jak bylo ciezko i jakby was bolalo,to dla tej wlasnie chwili warto zyc 🙂 🙂Na zdjeciu pierwszy raz dostalam Julcie na rece 🙂 🙂

Dobra spadam prasowac,nie bede was zanudzac hihi