Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiaaaaa 😁 😁 😁 😁 no to bedzie maly zajaczek po kurczaczku 😁
Madzia widze,ze masz opracowany pelen plan 🙂 widac,ze bardzo Ci zalezy 🙂 Twoj instynkt macierzynski podpowiada co robic dalej. Moja droga jedyne co moge powiedziec,ze sama wiesz co dla Was najlepsze, ale moje ALE najwazniejsza jestes zawsze Ty i Twoje potrzeby dzieci urosna i beda samodzielne,a Ty spelniaj sie jak tylko potrafisz. I nie ogladaj sie na innych ,zycie jest za krotkie i z byt piekne,zeby je uzalezniac od pracy czy szefa. Rob jak Ci serducho podpowiada i facet oczywiscie bo dzielicie zycie 🙂
Wesolych Swiat!

• Mamusia
Jej!!! Odwiedzilabym ja, ale nie mam z nia kontaktu a poza tym, jak mowilam wczesiniej, moj maly babel mial/ma jakiegos wirusika, wiec nie chcialabym nikogo pozarazac. No to teraz cierpliwie czekamy na wiesci 🙂 Mam przeczucie, ze dzis w nocy albo jutro juz malenka bedzie na swiecie 😉 Trzymamy kciuki Gosienka, badz dzielna!!!!!

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Gosiaaaaa 😁 😁 😁 😁 no to bedzie maly zajaczek po kurczaczku 😁
Madzia widze,ze masz opracowany pelen plan 🙂 widac,ze bardzo Ci zalezy 🙂 Twoj instynkt macierzynski podpowiada co robic dalej. Moja droga jedyne co moge powiedziec,ze sama wiesz co dla Was najlepsze, ale moje ALE najwazniejsza jestes zawsze Ty i Twoje potrzeby dzieci urosna i beda samodzielne,a Ty spelniaj sie jak tylko potrafisz. I nie ogladaj sie na innych ,zycie jest za krotkie i z byt piekne,zeby je uzalezniac od pracy czy szefa. Rob jak Ci serducho podpowiada i facet oczywiscie bo dzielicie zycie 🙂
Wesolych Swiat!

Dzieki Maja! x Juz rozmawialam z mezulkiem o moim objawieniu. Usmiechnal sie szczesliwy i powiedzial, ze sie cieszy, ze udalo mi sie uswiadomic czego tak naprawde chce 🙂 I oczywiscie on rowniez jest za 🙂 Zreszta, on bylbby gotowyna juz jakbym tylko powiedziala: 'I want a baby' 😉 hehehe

• Mamusia
Od Gosi dalej wiadomosci brak wiec pewnie dalej sie meczy.madziu powiem ci,ze ja tez mialam takie rozterki,bo bylam treningiem i miano mnie zrobic zrobic asystentem menagera.ale uswiadomilam sobie jedno,a mianowicie,ze praca to nie wszystko i ze za 2lata widze siebie jakp matke a nie store menagera.i tosbie tez radze pomysl o tym jak siebie widzisz za 2 lata i wtedy podejmij decyzje.mi to pomoglo.dobra lece bo mi na grilu o brzuszka marudza