Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Majeczko super fotka 🙂 brzucholek rośnie 🙂
Ja właśnie wróciłam do domciu i jak zwykle jestem padnięta! Jak urodzę to chyba pójdę pobiegać z radości ,że będę mogła się normalnie ruszać :P
A pogoda piękna , lato! 🙂 Moniczka to po tych piwkach zimnych kacorek :P:P hehe a wiesz jak tam Gosia?Kiedy w ogóle do domu wraca, a może już jest?! 🙂
Buziaki Kobitki 🙂

oj sylwius troche minie zanim bedziesz mogla sobie pobiegac 🤪

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
MajaCh a co do brzuszka,to ja ci powiem,ze tez sie strasznie do was przywiazalam.Chociaz od siebie daleko mieszkamy to czuje sie z wami mocno zwiazana 🙂 🙂Musimy sie ktoregos dnia spotkac 🙂 🙂Tak sobie mysle o paszportach..Bo na wyrobienie musza byc oboje rodzicow,ale po odbior wystraczy jeden...I ciekawa jestem jak u was to bedzie wygladalo..Czyli u ciebie,Gosi czy Sylvianki.Bo jak wy same z malenstwami bedziecie paszporty odbierac to moze bym do was dojechala postac w kolejce i pogadac na zywo 😁 😁

a ze mna to juz sie nie chcesz spotkac 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
hej, ja jestem juz w domku mala wazy 3240gr a wzrost na moje oko 56cm sadzac po ciuszkach bo nie zmierzyli jej. narazie mamy zamieszanie z nowym czlowieczkiem, jak bede miala chwile to zajrze 🙂

Gosiaczku witamy spowrotem 🙂Jeszcze raz gratulacje kochana.Buziaki dla Vanessy

• Mamusia
Gosiu sprawdz w czrwonej ksiazeczce,napewno mala zmierzyli 🙂A co do raczek,to Julka na poczatku zasypiala w lozeczku,a potem sie rozbestwila przez noszenie i na raczkach chciala spac 😁 Ale w ciagu tygodnia udalo nam sie to zwalczyc i teraz mala znowu zasypia sama w lozeczku.Ty sie pochwal jak sie czujesz w nowej roli 🙂

• Mamusia
Ja mieszkam okolice turnpike lane,wood green.ale jak cos to my bardzo mobilne jestesmy i dotrzemy wszedzie gdzie autobusy dojezdzaja 😁 😁 No to dobrej nocy zycze.Ja tez sie zaraz kladae,bo ostatnie dni byly troche meczace 😁 Tylko niech Julka sie nacieszy bujaczkiem i pojdzie spac

• Mamusia
Spokojnej nocy zatem Monia 🙂

A ja jutro do pracy...ehh...A mam tam troche do zrobienia :/ Na chwile obecna mi sie na maksa nie chce. Miejmy nadzieje, ze jutro bedzie lepiej hehe 😉 Nie no, lepiej zeby bylo co robic, bo inaczej beda nudy, bo to lato a u nas sezon w zimie.

• Mamusia
Ciocia Maja jest ciekawa bo jej niedlugo trojczka z przodu wskoczy.A potem to juz z gorki 😁 😁 Czlowiek czuje sie,jakby siedzial na tykajacej bombie zegrowej:P Nusia ostatnio kupilam rumianek z hipp dla malej i to jest jedyna herbatka po ktorej jest spokojna.Widac bobovita nam nie sluzy 😉Kupilam jej tez herbatke na spokojny sen ale u nas dziala odwrotnie.Mala zamiast isc spac to ma jazde,marudzi i chce jesc 😉

• Mamusia
Kurcze,dziewczyny musze wam sie pozalic.Chodzi o maja wage 😞mam takie kompleksy,ze szok.Jeszcze mam duzo do zrzucenia.Na wage nawet nie staje,bo mi sie az plakac chce.Czuje sie gruba,brzydka i nieatrakcyjna 😞 😞Brzuch wyglada jakbym dalej w ciazy byla.A przeciez prawie nic nie jem 😞 😞Tyle co sobie w swieta poszalalam...Echh.Przepraszam,musialam sie wyzalic,bo maz to ciagle tylko mnie splawia tekstem ze nawet 2 miesiace nie minely i ze potrzeba na to czasu...I ze jestem monotematyczna....Dobra ide na sniadanie,bo nie chce wam tu nudzic 😞 😞Przepraszam

• Mamusia
Moniczko moja Kochana 🙂 Ty się lepiej rozejrzyj w około jakie tam grubasy chodzą!
I Twój mąż ma rację!Bo masz jeszcze czas 🙂Nie przejmuj się tak!A co do brzucha to przecież skóra jest też rozciągnięta i ciężko go doprowadzić do porządku 😉 Ja też będę miała taki problem ,bo widzę po sobie jak przytyłam w nogach , tyłku i na twarzy! Ale olać to! Z czasem jeszcze schudniesz i będziesz miała lepszą figurę jak przed ciążą!!!Nie smutaj się tylko głowa do góry ,bo jeszcze zrzucisz zbędne kilogramy :-)
Gosiak wrzucaj nam tutaj foty jak najszybciej 🙂 I jak znajdziesz chwilkę to napisz coś więcej!
A ja bym się z Wami z chęcią też spotkała ,a cholera żeby to było chociaż trochę bliżej to bym jakoś dojechała sobie nawet autobusem! A ja mam do Was 5 godzin 😞(
Monia ,a co do tego paszportu to jest tak ,że musimy jechać we dwoje do ambasady ,żeby złożyć wniosek itd ,a później oni paszport już wysyłają do domu!
Ok ja uciekam ,bo pogoda znowu piękna mój ukochany wolny dzionek ma,więc muszę Go wyciągnąć trochę!!! :P buziaki zajrzę tu później do Was 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Jejku Gosia jaka ona kochana jest:*:*:*Sama slodycz 🙂 🙂Dawaj wiecej zdjec 🙂Sylvianko kochana dziekuje za mile slowa:*:*Ja juz podjelam decyzje.Od 1 maja ide na diete i bede zyla przyslowiawymi woda i chlebem hihi.Za 2 miesiace lece do Polski i chce jak czlowiek wygladac.Kurcze,szkoda ze sie nie spotkamy. 😞

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Ja mieszkam okolice turnpike lane,wood green.ale jak cos to my bardzo mobilne jestesmy i dotrzemy wszedzie gdzie autobusy dojezdzaja 😁 😁 No to dobrej nocy zycze.Ja tez sie zaraz kladae,bo ostatnie dni byly troche meczace 😁 Tylko niech Julka sie nacieszy bujaczkiem i pojdzie spac

moje stare okolice, zanim sie nie wyprowadzilam z londynu. 🤪 bardzo tam lubilam mieszkac.
a na shopping i tak czesto tam przyjezdzam 😉 wszystko jest pod reka.

Gosia - moje gratulacje, sliczna malenka Vanessa 😘