Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się rozpisałyście Dziewuszki 🙂
Ajj ja też bym nie wytrzymała aż do porodu ,żeby się dowiedzieć kogo pod serduszkiem mam hihi
A jak opisywałyście tutaj reakcje mężów i Wasze jak już bobaski się urodziły to ,aż mi się tak ciepło zrobiło...jeszcze troszkę i sama Wam napiszę jak to było u mnie :P Pewnie też będę wyć jak bóbr,a jestem strasznie ciekawa reakcji mojego Radka 🙂
Ale dziś słoneczko znowu daje 😉
Monia,a później będzie też fajny uśmiech np. z dwoma ząbkami na dole 😁DD

• Mamusia
Witam Was 😁 a ja dostalam dzis pierwszy raz po zebrach w nocy,co ona tam za akrobacje wyprawia???? 😁
Dzis mamy spotkanko z midwife, bedzie ja macac pewnie 😁 i na podstawie macania powie ile mierzy:P
Ale mam lenia.....
Wczoraj maz mi kupil takie cos do odsysania mleka firmy tommy tippi , w asdzie wszystkie produkty sa half price 🙂

• Mamusia
Sylvianko juz sie nie moge tych dwoch zabkow doczekac.A Julka dzis niespokojna jest.Przysypia na 15 minut i sie budzi.A bede musiala z nia wyjsc,bo sie mleczko koczy.I pogoda taka beznadziejna.A i dzis zaczynam dietke.Pierwsza tabletka wzieta.Trzymac za mnie kciuki,zebym sie nie zlamala hihi

• Mamusia
Xenical-substancja czynna jest orlistat.Powoduje,ze tluszcz z pokarmu nie wchlania sie do organizmu.Juz to przed ciaza bralam i zjechalam 10 kg no ale jak zdecydowalismy sie na dzidzie,to musialam to odstawic.I przy tych tabletkach musi byc dyscyplina ze slotkim i tlustym.Raz sobie pofolgowalam i potem z myslalam ze na kibelku umre i skretu kiszek dostane hihi 😁 Taka podwojna mobilizacja:P

• Mamusia
hehehehe, Monia to on bral tez Alli jak zaczeli go promowac, i tam byly takie akcje,ze jak zjadl cokolwiek z tluszczem to organizm ten tluszcz usuwal a Ty tego nie czulas, wiesz,ktora strona usuwal hehehe, wiec nigdzie nie wychodzilismy, i nie nosil nic jasnego 😁 ale szybko to odstawil. Ja mialam na mysli te polskie meridie, a amerykanski slimex ,w uk pod inna nazwa jest ale drozszy, tu substancja czynna jest sybutramina, troche jak placebo i troche jak amfetamina. Powiem Ci,ze i ja probowalam to nie moglam sie ogarnac taki power po tym ... No i dieta do tego oczywiscie , samo sie nie zgubi.i ja zamawialam przez internet.

• Mamusia
Monia ja stosowalam diete 1000 kcal rozne salatki i takie tam odstawilam pieczywo zupelnie, czasami jadlam makaron, ogolnie to jadlam lekko i rozstroilam sobie zoladek czy raczej go dostosowalam do zdrowej diety, pilam bardzo duzo wody, a potem doszly te Slimexy, pokaze Ci zdjecie z wakacji jak znajde, a no i cwiczylam joge a to swietnie naciaga tam gdzie trzeba miesnie i sylwetka staje sie smukla. polecam naprawde. Ale teraz mam zamiar karmic piersia zobaczymy jak sie uda, inaczej zaraz po porodzie bym wystartowala z cwiczeniami.

• Mamusia
Maja ja wlasnie raz poszalalam i musialam caly czas w kibelku siedziec.Ale jesli sie naprawde ograniczy tluszcze i cukry to wszystko jest spoko 😉Wiem,bo bralam to przez 3 miesiace przed ciaza.No i 10kg ubylo 🙂 🙂Teraz mam nieco wiecej do zgubienia,ale damy rade.Zobaczymy za miesiac.Jak za duzych efektow nie bedzie,to poszukam tego srodka co ty polecasz.A powera to ja i bez amfetaminy mam hihihi 😉Z dupskiem w miejscu nie usiedze.Sylvianko a no mialam,ale popatrzylam dzis w lustro i uznalam,ze nie ma na co czekac 😁

• Mamusia
Zobaczcie na brzuch i to tylko zasluga yogi,ktora cwiczylam w domu po pol godziny dziennie.
[URL=http://img851.imageshack.us/i/img3590f.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/6691/img3590f.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Maja a czemu wy to sprowadzaliscie skads?Bo wlasnie wyczytalam ze w uk to nazywa sie reductil i mozna to dostac na recepte,tak jak dostalam teraz ten lek

Ejjj to swietnie sie sklada, ja nie wiedzialam,ze mozna to dostac na recepte, zamawialam slimex bardzo tanio z Usa, to bede musiala bardzo mojemu lekarzowi marudzic na samopoczucie z powodu wagi 🙂taaaaak 🙂
A to jest traktowane jako lek dla nas ciezarnych i po? jak witaminy?

• Mamusia
Wyczytalam ze stosuje sie to tu na odchudzanie.I zarowno to jak i orlistat sa zapisywane przez lekarza.Bo to co ja biore ma dwa razy wiecej orlistatu niz alli.W moim jest 120mg a w alli tylko 60.Maja do 12 miesiaca po porodzie wszystkie leki na recepte sa za darmo,wiec czemu nie skorzystac.Mi moj lekarz nawet oilatum na recepte dla malej zapisuje.sam mi o tym powiedzial,bo stwierdzil,ze po co mal placic za cos,co mi sie za darmo nalezy 😁

• Mamusia
Jak chcesz to bedziesz 😁 Jesssu po ciazy bedzie ciezej flaczka zlikwidowac, ale wiedzialam na co sie pisze, teraz wpieprzam slodycze przede wszystkim krowki sezamowe 😁 i sie odklada w postaci cellulitu i innych tluszczykow okolodupnych 😁 hehehe bedziemy razem dzialac tylko Ty masz kilka miesiecy przewagi!! 😁

• Mamusia
Jak chcesz to bedziesz 😁 Jesssu po ciazy bedzie ciezej flaczka zlikwidowac, ale wiedzialam na co sie pisze, teraz wpieprzam slodycze przede wszystkim krowki sezamowe 😁 i sie odklada w postaci cellulitu i innych tluszczykow okolodupnych 😁 hehehe bedziemy razem dzialac tylko Ty masz kilka miesiecy przewagi!! 😁

• Mamusia
A pania od ramki jak zjebalam tak juz drugi raz nie odpisala 😁 😁 Zapytalam jej wprost czy ma mnie za glupia,ze cos zamawiam,place za to,a potem mowie,ze tego nie chce.Napisalam jej,ze jak chce,to niech se dochodzenia robi,to sie przynajmniej dowiem czemu tego nie dostalam.I ze albo mi niech kase odda,albo to w koncu wysle,bo to mial byc prezent na wielkanoc,a tu sie okazuje,ze dostane to na boze narodzenie.I ze jezeli to jest express delivery to az strach pomyslec ile trwa normalna.Nie bedzie mi glupia krowa wmawiala,ze mam rozdwojenie jazni 😁 😁

• Mamusia
Taaaq.Napisala mi,ze ona wysyla 50 paczek dziennie i nigdy nie miala problemow.To ja jej napisalam,ze ja wiele zamawiam z ebaya i tylko raz mialam podobny problem.I ze jak chce,to moge to zglosic do resolution centre i oni wtedy beda to z nia wyjasniac.Nie omieszkalam wspomniec,ze tamtemu kolesiowi ebay zablokowal konto.A sytauacja byla jak z nia..zamowilam cos,a tego nigdy nie dostalam