Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kaasiaak ty sie lepiej pochwal jak tam nam Kaya urosla 🙂A ja mam dzis na obiad grilowanego kurczaczka z grilowanymi warzywami 😉Samo zdrowie.no ale w koncu kiedys trzeba bylo sie wziasc za siebie.Na diecie wytrzymama,ale w takie gorace dni to piwka sobie nie dam rady odmowic:P

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Wczoraj ogladalam program na tvn style o tym szpitalu,do ktorego idziemy z Julka 01.06.I pokazywali historie 4miesiecznej dziewczynki,ktora miala juz 5 operacji,katater i ciagle zakazenie jej sie wdawalo.Ona taka cala pocieta lezala.I byla rozmowa lekarza z rodzicami,ze maja dwie opcje-1 to dalej dziecko dializowac,operowac itd i ze to jej wiele bolu i cierpienia sprawi a 2 to nie dializowac i pomoc jej spokojnie umrzec.Az sie poplakalam jak to ogladalam 😞I wtedy docenilam,co mam

Bardzo to smutne , i co tacy rodzice muszą przeżywać 😞

Ani mi nie mow 😞 Ja to bardzo wrazliwa jestem na takie rzeczy i od razu mi sie chce plakac. Znam dziewczyne, ktorej coreczka miala chyba juz pare operacji na serduszku.. Jak widzialam zdjecia to ach..nie mowie nawet. Ale dzielne sa i walcza. W pracy kiedys zdzwonil facet, bo byly problemy z naszym produktem (i sklepem), w kazdym razie kolezanka z nim rozmawiaja i jako, ze to sie ciagnie nieco, facet az napomknal, ze nie powinien tego mowic, ale ma nieuleczalnie chore dziecko (w sensie terminally ill 😞 ) i ma sie czym martwic (a facet byl raczej w srednim wieku).. Az mialam lzy w oczach jak nam to powiedziala 😞 W takich momentach zawsze sobie mysle ile tak naprawde mamy szczescia i dziekuje Bogu, ze mam zdrowe dziecko 🥴

• Mamusia
Nusia u nas tez moze byc ciekawa noc,bo Julka nie dosc,ze caly spacer przespala,to wrocilysmy do domu,nakarmilam ja i przebralam i dalej kima 😉Dopiero teraz cos sie lekko wybudza.Madzia ja sie poplakalam na tym programie i dalej nie ogladalam.I naprawde mamy wiele szczescia,ze nasze szkraby sa zdrowe,bo ja bym chyba umarla na zawal jakbym byla w sytuacji tamtych rodzicow

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Nusia u nas tez moze byc ciekawa noc,bo Julka nie dosc,ze caly spacer przespala,to wrocilysmy do domu,nakarmilam ja i przebralam i dalej kima 😉Dopiero teraz cos sie lekko wybudza.Madzia ja sie poplakalam na tym programie i dalej nie ogladalam.I naprawde mamy wiele szczescia,ze nasze szkraby sa zdrowe,bo ja bym chyba umarla na zawal jakbym byla w sytuacji tamtych rodzicow

Dokladnie jak mowisz 😞 Ja nawet nie moge o tym myslec, bo od razu mam lzy w oczach. Chyba nie ma dla rodzica nic gorszego jak utrata wlasnego dziecka 😞

• Mamusia
moja mala tak daje czadu, ze szok wczoraj obudzila sie o 1ej i zasnela dpiero o 5ej noce z dniami jej sie pomylily 😞
dzis ja zarejestrowalismy i jest juz legalna 😜
pije mlek cztuczne nawet 70ml a za godzine znow jest glodna, po moim cycku wogole jej sie nie odbija i czesto ulewa. Si z nami juz 3 noc bo jak my idziemy spac padnieci to lepiej slyychac w razie jakby jej sie ulalo na naszym lzku niz zanurzona w lozeczku...
moglaby juz chodzic i mowic 🤢

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
moja mala tak daje czadu, ze szok wczoraj obudzila sie o 1ej i zasnela dpiero o 5ej noce z dniami jej sie pomylily 😞
pije mlek cztuczne nawet 70ml a za godzine znow jest glodna, po moim cycku wogole jej sie nie odbija i czesto ulewa. Si z nami juz 3 noc bo jak my idziemy spac padnieci to lepiej slyychac w razie jakby jej sie ulalo na naszym lzku niz zanurzona w lozeczku...

Cos Ty Gosia!! Nie przyspieszaj czasu! Jeszcze nie raz za tymi momentami zatesknisz!! Ciesz sie kazda, kazaa chwila - zobaczysz jak zleci! A zeby Cie pocieszyc, to zanim sie polepszy to sie nieraz pogorszy 🙂 Zwlaszcza jak zacznie mniej spac i potrzebowac wiecej uwagi. Cala przygoda przed Toba 🙂 Ale ciesz sie malenka ile sie da. Jakby to angol jakis powiedzial...don't wish your life away 😉

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Kto przebije moja corke?Wykapalam ja i przytulilam do siebie w reczniku.I tak sie na mnie zesikala,ze pol lozka jest mokre a mi siki az do skarpetki pociekly 😉 😉

to moja tak na mnie wymiotuje codzinnie 🤪

Miodzio! 🙂

Moj chodzi, baki puszcza i sie sam z siebie smieje 🙂

• Mamusia
A wczoraj kladlam malego do spania i na dobranoc mowilam mu polskie slowka, zeby powtarzal (i sie uczyl oczywiscie ) i dzis rano sie budzimy, wstajemy a on do mnie: 'Maminia' , czyli 'mamunia' A dzis wieczorem to juz i 'mamunia' byla i 'mamusia' i 'tatus'... To takie slodkie!

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):

Gosia, unormuje sie jej to wkrotce. ja tez pamietam, ze Kayka pomylila dzien z noca i zdarzalo mi sie, spala tylko na mnie w nocy, inaczej nie dalo rady 🤪 .
wtedy bylam wykonczona, a teraz wspominam to z rozczuleniem 🤪

• Mamusia
[URL=http://img84.imageshack.us/i/img1844h.jpg/][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/4537/img1844h.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a to moj skarbek 😘

[URL=http://img39.imageshack.us/i/img1876j.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/7118/img1876j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
kaya spala caly czas w naszej sypialni, miala crib.
teraz podrosla, przesypia noce, wiec remontujemy pokoj dla niej. sciany juz pomalowane, jeszcze polozyc podloge, kupic carpet, lozeczko bedzie w przyszlym tygodniu. 🙂
www.theinternetbabyshop.co.uk/nursery-4/cot-beds-60/tutti-bambini-louis-sleigh-924.htm