Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
polozylam wlasnie malego spac. Ach, jak sie wysciskalismy 🙂
Musze powiedziec, ze oprocz dosc nieudanych prob sikania na nocniku, moj synus byl dzis bardzo grzeczny i taki kochany! A w lozku mnie niezle rozsmieszal, bo mialam wrazenie, ze mnie parodiuje 😜 'Ozzieeee nnnnnoooł, noooooooł!' - ja wcale taka nie jestem hahahahha 😉

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Maja dietka trwa.Wczoraj czulam ssanie w zoladku,ale dzis juz jest lepiej.Trzeba sie trzymac i nie wcinac tlustego,zeby na kibelku nie wyladowac hihi.A to jest moja sukienka na wakacje:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290560176223&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Fajna Monia 🙂 Widze, ze przygotowania do lata pelna para!!! 🙂 Ta czarna tunika tez jest nawet fajna, nie? Ooo nawet w moim rozmiarze 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Madzia 3 tygodnie w Polsce wymagaja przygotowan 😁 W tym jeden tydzien z przyjaciolka bez mezulka 😉

ja sie chyba za jakimis gaciami bede musiala rozejrzec, ale co przymierzam, to kurka za duze a glupiej ceny tez nie chce placic. Chyba, ze sobie cos w Polsce kupie 🙂

• Mamusia
Maja zakladaj,bo naprawde fajne rzeczy mozna za grosze kupic 😉Madzia to beda moje pierwsze chwile rozlaki,nieliczac tej dwa lata temu.Ale wtedy chcialam byc sama,bo moj tata umieral i chcialam pobyc z nim sama.Na pocztaku na ten wypad samemunie chcialam sie zgodzic,chcialam z nim jechac autem.Ale wszyscy na mnie wsiedli,zeby z mala nie jechac i ustapilam.Ale jak znam siebie,to i tak nie zasne bez niego 😞Bo jak nogi na niego nie zarzuce,to noc dla mnie jest stracona.Coz,tak juz chyba jest jak sie kogos tak mocno kocha 🙂

• Mamusia
monisia kiecka super, ale sexi mamusia bedziesz 😜
wiecie ze mi juz spadlo 13kg i mam teraz 50 kg wagi i zapewne dalej spadne a chcialabym wazyc to 50 kg bo bede znow jak patyczak wygladac, ale teraz nawet czasu porzadnie zjesc nie ma 😞
madzia dzieki za rade sikania na skoczka 😜 bardzo pomoglo 😘

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
monisia kiecka super, ale sexi mamusia bedziesz 😜
wiecie ze mi juz spadlo 13kg i mam teraz 50 kg wagi i zapewne dalej spadne a chcialabym wazyc to 50 kg bo bede znow jak patyczak wygladac, ale teraz nawet czasu porzadnie zjesc nie ma 😞
madzia dzieki za rade sikania na skoczka 😜 bardzo pomoglo 😘

No widzisz! Szkoda,ze ja na to wczesniej nie wpadlam, to bym sobie sama cierpienia niezle oszczedzila 😮 A kaplam sie dopiero jak wrocilismy do domu i mnie wtedy oswiecilo hahaha 😉
Gosia z ta waga, no wlasnie jak to zrobic, zeby nie chudnac?? Ja waze teraz mniej o kilogram niz jak z Oskarkiem w ciaze zaszlam 😮 a jem zupelnie normalnie, czasem nawet czesciej od innych 🤔

• Mamusia
Witam po wspanialej nocy 🙂Maz wstawal do malutkiej w nocy,a ja sobie pospalam do 10 🙂 🙂Boze Gosiaczku jak ja bym chciala tyle wazyc..No,ale jak to mowia,nie dla psa kiebasa 😁 A ja dzis bede cale popoludnie sama,bo maz idzie po obiedzie do kolegi na psp pograc no i mala w koncu troche opic,bo juz prawie 2 miesiace ma,a jeszcze jej biedak nie opil 😉No nic,bede do was caly czas zagladac,to czas szybko minie 🙂Madziu my ostatnia rozlake(pomijajac to co polecialam do taty)mielismy jakies 4 lata temu.I faktyczie moge powiedziec,ze jestem od niego uzalezniona,ale w tym pozytywnym sensie oczywiscie 🙂Nusia Julka tez lubi patrzec w tv 😁 A do tego teraz zaczela sie slinic i trzeba sliniak zakladac

• Mamusia
ja ja uwielbiam, Monia ja tez tu bede troche koczowac bo moj maz wroci z pracy po 17 stej z kolei, strasznie sie nudze, wczoraj ja bylam do poludnia w pracy a on od poludnia do 22giej i tyle sie widzielismy. To nic jeszcze miesiac i ide na macierzynskim polezec, oby byl czerwiec sloneczny bardziej niz maj 😉