Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Jakis procent.Nie wiem dokladnie,ale to nie jest duzo.

4.5% paypal i 1% ebay - procent od sprzedazy. Tzn z tych kwot, co mi podalas - wlasnie sobie obliczylam 😉 Moze sa jakies przedzialy tych odsetek, w zaleznosci od ceny produktu. Poczytam sobie na pewno, ale i tak dzieki Monius!! Buziol! 😘 🙂

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Madziu tu masz cennik ebaya
http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html
a tu paypala
http://pages.ebay.co.uk/paypal/for_sellers.html

Buziol Monia! Wielkie dzieki. Sprawdze sobie i obcykam wsjo pozniej. Teraz mykam , bo moi mezczyzni sie wlasnie obudzili, wiec trzeba sie nimi nieco zajac 😉

Milego dzionka poki co Kobietki! 🙂

• Mamusia
hahahhha, a ja sie na gg rozpisalam z moimi chlopami bylymi, hehehhehehe, dla nich jakby sie czas zatrzymal, to takie fajne z jednej strony bo ciagle ich rozumiem, ale mam wrazenie ,ze ja poszlam do przodu,a byc moze tylko inna droga. Jeden robi muzyke i na Polska tv natarli, kapela Podoba misie z Siedlec, mozecie posluchac na youtubie 🙂 drugi przezywa bo nie mogl na Acid Drinkers pojechac do Wroclawia a wczoraj mieli koncert.

• Mamusia
Monia ale wtedy zero alkoholu, bo cisnienie moze Ci zaszkodzic baaardzo, ja nie moglam pic wcale i jeszcze z miesiac po odstawieniu, takie mi plamy na dekolcie i na twarzy wyskakiwaly i duszno sie robilo.........a ja tak kocham desperadoski... 🙂

• Mamusia
Oj to jak nie mozna pic to sie musze zastanowic.Bo ja tez kocham desperadoski i redsiki malinowe 🙂A lekarzowi powiedzialam,ze chce sludnac,bo zle sie czuje ze swoja waga i tusza i ze chcialbym zeby mi to zapisal,bo bedzie mi latwiej schudnac.A bmi mi nie sprawdzal

• Mamusia
Kurde to masz fajnego lekarza, pamietam,ze jak my bylismy z mezem po to Alli a aptece bootsa to tam mu wszystko mierzyli lacznie z cisnieniem. No nic, zobaczymy, ja juz mysle o oodchudzaniu a jeszcze porod i karmienie przede mna 😁

• Mamusia
Maju wiem,ze to rasisstowsko zabrzmi,ale po moich przygodach z ciapackimi lekarzami znalazlam sobie przychodnie,w ktorej sa sami anglicy.I powiem ci,ze jestem bardzo z tego powodu zadowolona,bo zawsze sa mili i pomocni i jak tam ide to wiem,ze chca mi pomoc,a nie robia mi laske.Tym bardziej ze moj lekarz ma wiele specjalizacji 🙂A do tego jest przystojny hihi

• Mamusia
A z midwife to nie wiem,bo mi zawsze w szpitalu recepty wypisywali.No widze,ze od razu mi wszystkich lekarzy oblukalas 😁 😁 A ja tam lubie swojego 🙂Musze ci sie pochwalic,ze wygralam tygryska 😁 😁 Juz jest moj za cale 3.05 z wysylka 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220775260186&ssPageName=STRK:MEWNX:IT