Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Taka typowo letnia 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120716873207&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

bardzo fajna, przewiewna! ja tez musze sie zaopatrzyc w takie kiecki na lato ,bo nawet nie mam! moze tez cos na ebay wyszukam ,bo faktycznie ceny nie sa wysokie wcale 🙂

• Mamusia
Hey kochane.Samantko no ja wlasnie tez nie mialam,ale juz sie na ebayu obkupilam 🙂Bo w sklepach nic ciekawego nie znalazlam,a jak juz bylo to kosztowalo 40f 😉Maja dzieki.To dzis naet do asdy podjade 🙂Musze wam sie pochwalic dwoma rzeczami.Po pierwsze Julka dzis spala cala noc,dopiero o 6 rano sie obudzila 🙂 🙂I teraz dalej spia z tata 😁 A druga rzecz,to wlasnie sie wazylam i sa 2kg mniej 😁 😁 Calkiem niezle jak na 5 dni diety 😁

• Mamusia
Monia super, wiesz ze najpierw Ci sie oprozniaja jelita i woda schodzi z organizmu, w jelitach jest zastalego pokarmu okolo 2 kg, wiec teraz juz z gorki, tylko pij duzo, bo i lato mamy 🙂 ciesze sie ,ze juz leci waga 🙂

• Mamusia
Zajebisty ten filmik nie?
Monia mowie Ci ,ze teraz to juz z gorki bedzie waga leciala po pol kilo -1kg na pol tyg, tylko nie waz sie codziennie jak ja to robilam:P i zla chodzilam jak rano i wieczorem inna waga byla, mimo,ze wiem,ze w ciagu dnia kilka razy sie waga zmienia, ale baby maja naje..............w glowach ,coz poradzic 🙂))

• Mamusia
Maja gratuluje 30.A ja sie waze zawsze z rana,zeby z zoladka nic nie przybylo do wazenia hihi 🙂No miejmy nadzieje,ze bedzie tak jak mowisz.A filmik pierwsa klasa.Moje slonka jeszcze spia.Ja wzielam prysznic i zabieram sie za prasowanie..

• Mamusia
no Monia dobrze ,dobrze! jak spadło już dwa kilo to znaczy,że nas tutaj nie oszukujesz 😁 tylko się tam za mocno też nie katuj :*
Maja 30 tydzień to już się wydaję tak daleko,nie? 🙂 🙂 Mi się teraz już troszkę ciągnie ten czas,ale może dlatego że jestem na urlopie i maminka przylatuje za dwa tygodnie i tak czekam na Nią już z niecierpliwością 😉
Ok uciekam po jakieś owoce i sok jabłkowy ,bo takiego mam suchara jakbym kaca miała 😁
Buziak :*
ps. a z filmiku też lałam :P

• Mamusia
Sylvianko a po co mialabym oszukiwac? 😁 😁 W koncu robie to dla siebie nie?Gosiu mam nadzieje,ze wam malutka juz niedlugo bedzie normlanie spac 🙂Bo Julka to jest jest ewenement 🙂U nas tez jak ja siadam do jedzenia,to glodomorrze wlacza akcja ssak 😁 😁 Maja bylismy dzis wszedzie.I w asdzie i toysrusie,mothercare,tesco,sainsbury i nawet w ikei.I niegdzie nie ma wiekszych wanienek niz ta co mamy 😞Wszystkie maja na dole 45cm.Pytalam tez po ciapakach.Jeden twierdzi,ze w niedziele bedzie mial.Mam nadzieje,bo niedlugo bede mala musiala na siedzaco kapac 😞 A ja wlasnie zaszalalam i zjadlam sobie troche rosolku ze swojskim makaronem,bo maz sobie na obiadek zazyczyl 😁

• Mamusia
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Aquarium-Bath-Centre/dp/B001LQ4Q66/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1304351254&sr=8-1

taka firme jeszcze znalazlam ale widze,ze na forach dziewczyny pisza,ze u Turka kupowaly za grosze no i jeszcze Argos.