Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasiaak ona w dzien prawie w ogole nie spi.Rano pospi tak do 11-12 a potem juz prawie caly czas czuwanie 😉Kurcze,musze wam sie pochwalic.Julka wczoraj o 21 zjadla,zasnela o 23 i obudzila sie dopiero o 5:3o na karmienie.Myslalam,ze snie.Otwieram oczy,a tu juz jasno hii 🙂Dobra ja znikam znajomym za tlumacza robic.Bede wieczorem,bo zostane u nich na obiedzie 😁 Buziaki i milego dzionka

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja wlasnie dzwonilam do child benefit - masakra maja czas na odpowiedz do sierpnia 🤪 dobrze ze nic sie nie traci jak sie czeka na decyzje 🙂 a sure start maternity grant (500 funtow) mi przepadl bo zarabiamy wiecej niz 42000 rocznie, ale sie wkurzylam grrrrrrrrrrrrr

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
a ja dzis az dziw bierze od X czasu czuje sie znakomicie 🤪
noc przespana bez boli tylko pare razy siusiu, teraz tez nic nie boli, nie kluje jakbym w ciazy nie byla 😜

A może to cisza przed burzą i zaczniesz rodzić w nocy?! :P

o tym nie pomyslalam, jak to sie sprawdzi to Ci pomnik postawie 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
a ja dzis az dziw bierze od X czasu czuje sie znakomicie 🤪
noc przespana bez boli tylko pare razy siusiu, teraz tez nic nie boli, nie kluje jakbym w ciazy nie byla 😜

A może to cisza przed burzą i zaczniesz rodzić w nocy?! :P

o tym nie pomyslalam, jak to sie sprawdzi to Ci pomnik postawie 😜

Haha ok 😉)
A mój Synalu chyba jakąś gimnastyke dzisiaj ćwiczy ,bo non stop czuje Jego nozki pod moim piersiami hahaha prostuje sie tam czy co :P

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
a ja wlasnie dzwonilam do child benefit - masakra maja czas na odpowiedz do sierpnia 🤪 dobrze ze nic sie nie traci jak sie czeka na decyzje 🙂 a sure start maternity grant (500 funtow) mi przepadl bo zarabiamy wiecej niz 42000 rocznie, ale sie wkurzylam grrrrrrrrrrrrr

A ja juz dostalam child benefit po 5 tygodniach a dzis dostalam decyzje na child tax credit.I powiem ci,ze mi brakuje 3f w child tax credit,zeby dostac te 500f.I tez sie wkurzylam.Ale ksiegowa podniosla mnie na duchu.Jutro do niej ide i mimo wszystko to wyslemy,a w miedzy czasie doniose p60 i wyslemy na nowy rok tax credit i wtedy zglosi,ze jestem na macierzynskim i moje dochody beda mniejsze i potem mi jeszcze raz wylicza tax credit i wtedy bede sie kwalifikowac na becikowe.Zakrecone to,ale jest nadzieja 😁 Gosia jak tam sie czujesz?

• Mamusia
MajaCh mi tez sie te bodziaki spodobaly od razu 😁 A co do spania w jednej pozycji,to ja pol ciazy spalam tylko na prawym boku,bo na plecach nie wolna a na lewym Julci sie nie podobalo.Ale nie martw sie,jak dzidzia bedzie juz z wami i przy gorszym dniu bedzie spala u was,to wtedy nawet nauczysz sie spac cala noc bez ruchu hehehe

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Ale jestem zla.U meza na firmie jest ruch jak cholera przed swietami i on jeszcze w pracy jest od 7 😞 A jak zadzwonilam,to sie dowiedzialam,ze moga jeszcze z 1,5 godziny tam siedziec 😞Az mi sie plakac chce

nic nie mow moj tez jeszcze w pracy i nie wroci do polnocy a jutro znowu double - jak ja bym chciala by mial normalna prace 🙃

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
MajaCh mi tez sie te bodziaki spodobaly od razu 😁 A co do spania w jednej pozycji,to ja pol ciazy spalam tylko na prawym boku,bo na plecach nie wolna a na lewym Julci sie nie podobalo.Ale nie martw sie,jak dzidzia bedzie juz z wami i przy gorszym dniu bedzie spala u was,to wtedy nawet nauczysz sie spac cala noc bez ruchu hehehe

tez mam ten zestaw bodziakow z tygryskiem i jego banda 🙂 a ze spaniem to racja. jak mala z nami spi to budze sie cala odretwiala, bo spie bez ruchu w jednej pozycji 🤪