Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bu a ja sie caly dzien obijam wzielam wolne w pracy bo czekalam na delivery i przyjechali rano a teraz nie mam co robic:/ czekam do 17 na meza moze uda sie go na dlugi spacer wyciagnac 🙂 oby bo bede miala poczucie straconego dnia. Dobrze,ze sa jeszcze ksiazki 🙂)))))

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj mi tez sie juz teskni 😞 ostatnio bylam w domku w lipcu zeszłego roku i juz nie wyrabiam ! ale niestety jeszcze troszke musze poczekac yhmmm
a ja jak nie mogłam sie oproznic tak dzisiaj latam ciagle :P ale dobrze,dobrze bo juz sie balam ,ze bede musiala faktycznie te czopki brac ,a to takie nie przyjemne jest....
haha Gosia a jakie to cwiczenia? moze tez pocwicze?! 😎

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Oj mi tez sie juz teskni 😞 ostatnio bylam w domku w lipcu zeszłego roku i juz nie wyrabiam ! ale niestety jeszcze troszke musze poczekac yhmmm
a ja jak nie mogłam sie oproznic tak dzisiaj latam ciagle :P ale dobrze,dobrze bo juz sie balam ,ze bede musiala faktycznie te czopki brac ,a to takie nie przyjemne jest....
haha Gosia a jakie to cwiczenia? moze tez pocwicze?! 😎

na miednice jakies podnoszenia, ale mowie Ci 15 minut cwiczen i dupa bo brzuch mi ewidentnie przeszkadzal 😠

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Gosiak to teraz musisz z Marcinem coś poćwiczyć hehe
A dzisiaj coś tak cicho na forum? u Was też tak przymulający dzień ??? Deszcz za oknem , masakra!

cwiczylam i nic 😠 😜 u mnie zimno, szaro blleeee
jutro mam ostatnie badania 😁 zobaczymy ile cudaczek w brzuszku wazy 😁

• Mamusia
Witam dziewuszki 🙂MajaCh dziekuje za pamiec.Ja ostatnio malo wchodze,bo ciagle mam cos do zalatwienia,a do tego Julka juz drugi dzien z rzedu jazde kreci i od 17-23 tylko mamusi raczki pomagaja i jestem wykonczona.Nawet zakwasy juz mam 😁 😁 Wczoraj bylam sobie spirale zalozyc wiec do tego wszystkiego znowu krwawie i brzuch mnie boli.Ale obiecuje juz do was czesciej zagladac 😁 Gosiu a ty jak tam?Rodzisz juz hihi 😁