Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny ratujcie 😞 obudzilam sie dzisiaj i cholernie mnie boli ,kłuje w podbrzuszu po lewej stronie tak nisko!!!a mały jak sie wierci to juz w ogole! dodam jeszcze,ze nie robilam ''dwójki'' (kupy) od 2 dni to może dlatego? jak myślicie??? już zjadłam i śliwkę i jabłko.... nie wiem sama od czego ten ból???

• Mamusia
sylwia mozliwe ze to przez to ze sie nie wyproznilas 🙂
a ja dzis mialam okropna noc. 3 razy mnie bole zlapaly, a pierwszy byl tak bolesny ze myslalam ze zrobie pod siebie 😮 teraz jako tako jest lepiej, ale przewaznie siedze bo jak chodze to brzuch mi sie obija o nogi 😮 przerazaja mnie te bole, a jak skurcze porodowe maja byc jeszcze silniejsze to masakra 😞

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Ciekawa jestem kiedy to sie zacznie u Ciebie ;>
Tak w ogóle to super wyglądasz 🙂 Taką figurkę mieć w ciązy no rewelka 😁

wiesz dar wrodzony :P ale takie mam wzorki (rozstepy) na posladkh i juz zaczynaja na brzuch wchodzic ze masakra. Po urodzeniu to musi zejsc jakos bo jak nei to na przeszczep skory ide:P kupilam sobie na to swinstwo w bootsie olejek, ale gowno pomaga 😠

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
dziewczyny ratujcie 😞 obudzilam sie dzisiaj i cholernie mnie boli ,kłuje w podbrzuszu po lewej stronie tak nisko!!!a mały jak sie wierci to juz w ogole! dodam jeszcze,ze nie robilam ''dwójki'' (kupy) od 2 dni to może dlatego? jak myślicie??? już zjadłam i śliwkę i jabłko.... nie wiem sama od czego ten ból???

Sylwunia trzeba bylo to mlekiem popic poszloby jak trza 😁

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
u mnie sloneczko 🤪 ale nie tak cieplo jak wczoraj.

wczoraj bylo latoooo! ludzie sie kapali normalnie w morzu 😉) laski sie powystawialy do slonca, plackiem lezalyyy! az mnie skrecalo ,bo sama bym tak polezala sobie :P

noo 🤪 ja wczoraj jak bylam na spacerze to usadowilam sie na laweczce i wystawilam twarz do sloneczka to mnie nawet troszeczke na raczkach i buzi zlapalo, bo maka przy mnie jest bardziej ciemna :P

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
u mnie sloneczko 🤪 ale nie tak cieplo jak wczoraj.

wczoraj bylo latoooo! ludzie sie kapali normalnie w morzu 😉) laski sie powystawialy do slonca, plackiem lezalyyy! az mnie skrecalo ,bo sama bym tak polezala sobie :P

noo 🤪 ja wczoraj jak bylam na spacerze to usadowilam sie na laweczce i wystawilam twarz do sloneczka to mnie nawet troszeczke na raczkach i buzi zlapalo, bo maka przy mnie jest bardziej ciemna :P

no ja podobnie 😉) tylko,ze jak w sloncu siedzialam to odrazu zaczal malec mi w brzuchu szalec i chyba mu sie nie podobalo,wiec odrazu gdzies cienia szukalam 😉
no to mamy Gosia lato w tym roku z glowy :P