Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MajaCh napisał(a):
Czesc Loli, robisz piekne zdjecia, az sie chce ogladac naprawde 😁

dziekuje ci kochana 😉
Hmm wiesz no jakos zawsze mnie interesowala strasznie fotografia ale... wiadomo ze w to , trzeba zainwestowac ! moze kiedys mi sie uda zkupic dobry sprzet fotograficzny 😉

Kobitki moge liczyc na wasze glosiki co nie 😉
Moze ktoras z was w next miesiacu wystartuje ?

nusia27 napisał(a):
Maja sliczne zdjecie 🙂 u nas tez zapowiada sie ladnie 🙂 i nawet mala mniej marudna niz wczoraj. bawi sie swoja ulubiona zabawka - raczka 🤪

Nusia dzis taka pogoda ze tylko spacerowac caly dzien 🙂

• Mamusia
Melduje sie spowrotem na forum.Nie odzywalam sie,bo wlasciciel mieszkania zabral sie za remont i na 2 dni poszlismy sobie do siostry pomieszkac.Teraz robia w innych mieszkaniach,wiec my powrocilismy 😁 Co do egzaminu,to wyniki beda dopiero po feriach,czyli po 26 kwietnia,ale wydaje mi sie,ze zdalam.Gosiu ciesze sie,ze wszystko z mala ok.A to badanie to wlasnie ktg,ja mialam je robione 2 razy w tyg.Nusia strasznie mi przykro,ze masz takie problemy z mala.A probowalas zmienic mleko?Bo ja w sobote zmienilam malej mleko,bo po tamtym robila tylko raz dziennie kupke.Kupilam jej cow&gate comfort i kupke owszem i robila,ale byla marudna,nie spala,jesc nie chciala i ciagle plakala.Nie wiedzialam co sie dzieje.W poniedzialek dalam jej spowrotem sma i dziecko znowu zmienilo sie w aniola.Okazalo sie,ze tamto mleko jej nie sluzy.Dobra,ja lece na spacer,bo pogoda jest cudowna.Milego dzionka kochane

• Mamusia
A ja wrocilam ze spacerku i zakupow 😁 😁 Nie wiem jakim cudem,ale wydalam 100f 😉Ale czulam potrzebe pokupowania sobie paru rzeczy 😁 😁 No ja tez sie ciesze,ze Julcia ma juz caly miesiac 😁 Sylvianko u nas to jest juz kolejny etap remontu,bo ostatnio robil lazienke,a jakos w maju ma okna wymieniac.Wzial sie chlopina,szkoda,ze tak pozno,bo chce po wakacjach sie wyprowadzic.Mam nadzieje,ze ed-nasz landlord bedzie mial jakies one bedroom,bo szkoda mi sie do innego kolesia przenosic,bo ten jest w porzadku 🙂Ostatnio mi nawet nowa lodowke kupil,bo stara slabo mrozila 😁

• Mamusia
Olenka123 napisał(a):
Bosssska pogoda 🙂 achhh az chce sie zyc 😁

No poprostu cuuuuudowna 🙂 🙂Dziewczyny nie wiem jak u was,ale u nas w mothercare sa ogromne wyprzedaze 🙂Zabawki z ELC sa np z 20f na 5 🙂 🙂Ja dzis mala na ten miesiac obkupilam.Aha i przyszly mi te zamowione rzeczy.Koszulka jest boska,nawet teraz mam ja na sobie 🙂 🙂Kubek tez klasa.A ksiazeczke inaczej sobie wyobrazalam,ale warto bylo to kupic 🙂 🙂Dobra,lece obiadek robic,bo slonko wlasnie spi 🙂 🙂

• Mamusia
moje samopoczucie lepsze w koncu kanpa stoi w pokoju posprzatane i mozna odsapnac 😁
dzis jak poszlam na zakupy z moim to nie powiedzial mi ze az tak cieplo a ja w 2 bluzki i kurtke ubrana w polowie drogi spocilam sie jak swinka :P za oknem nie wydawalo sie az tak cieplo tym badziej ze ostatnio zimno bylo. A i krocze mnie bolalo po spacerze, ale juz przestalo 🙂

• Mamusia
MajaCh landlord naprawde jest w porzadku,dlatego jak mam sie gdzies przeprowadzic na jakies inne mieszkanie to od niego.Znam go,mieszkam u niego ponad 2 lata i wiem,ze jak cos jest nie tak,to on od razu to naprawia badz kupuje nowe.Po wakacjach sie go zapytam,bo on ma sporo domow w Londynie.Gosiu ciesze sie,ze juz masz dobre samopoczucie.To teraz juz czas rodzic 🙂 🙂
Kurde,a ja nie wiem,co z Julcia dzis jest.Chyba sie podekscytowala tym,ze ma miesiac,bo jak sie obudzila o 14:15 tak do teraz nie spi.Uciela sobie w tym czasie tylko 2 pieciominutowe drzemki.Teraz ja wykapalismy,nakarmilam ja,przebralam,a ta dalej nie wybiera sie spac 😉Mam nadzieje,ze za to noc bedzie spokojna,bo musze rano wstac,bo ide do poradni planowania rodziny umowic sie na zalozenie spirali.To ja znikam dziewczyny i zycze wszystkim spokojnej i przespanej nocy

• Mamusia
i dziendobry 😁 noc, nie nalezala do tych najlepszych 😁 - zaczynaja sie uroki ciazy?? 😁

Ja tez dzis dostane kanape i stolik do salonu - zaj.............e !!!! pokaze Wam, marzylam o takim stoliku i nawet nie wiedzialam,ze o nim marzylam , mowie Wam 😁