Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hey kochane.Musze wam sie pochwalic,ze mielismy dzis cudowna noc.Julka zasnela o 21,obudzila sie o 2:15 i 6:30 i teraz 🙂 🙂Moje cudo w koncu zaczyna odrozniac dzien od nocy 🙂
Loli glosik oddany.A kasiaak o ile dobrze rozumie,to nie chodzi o to,ze skaczesz po forach i prosisz o glosy,tylko o to,ze piszesz,ze jestes tu nowa i ze to wlasnie jest nie wporzadku

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ten link chyba juz dziala ??????????? bo nie wiem czemu tamten nie dzialal, jesli mozna poprosic i nie bedzie dla was to problem jak dla niektorych zeby oddac glos to dziekuje bardzo za kazdy oddany glos 😞
Dziwne to jest dla mnie bo jakos niektore panienki chodzily po innych watkach pisaly itp! i jakos nikt im nie zwracal uwagi a jak ja juz cos napisze to kazda po mnie jedzie ja juz chyba nie mam co szukac w tym brzuchu ;/

Juz dziala link 😁 Loli don't worry, w kazdym z nas jest wariat 😉
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3200

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Dziewczyny niedlugo i wy bedziecie swoje malenstwa stroic 😁 😁 Ale super pogoda 🙂Milego,pogodnego i wesloego dzionka wszystkim zyczymy

No niedlugo, ja to nie wiem jak to sie dzieje, miesiac temu nie mialam a teraz mam pileczke zamiast brzuchala 🤪

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Dziewczyny niedlugo i wy bedziecie swoje malenstwa stroic 😁 😁 Ale super pogoda 🙂Milego,pogodnego i wesloego dzionka wszystkim zyczymy

No niedlugo, ja to nie wiem jak to sie dzieje, miesiac temu nie mialam a teraz mam pileczke zamiast brzuchala 🤪

MajaCh no to dawaj nam tu fotkę brzuchalka 🙂

• Mamusia
a ja w koncu sama :P na spacer nie poszlam bo wykonczylo mnie robienie kotletow i zupy 😞
wyslalam swojego na impreze z pracy pozegnanie kolezanki bo do Londynu sie przeprowadza. Jesszcze jakis czas temu jakby mi powiedzial ze idzie na takie cos to bym focha miala takiegoz e szok, a teraz sama go z domu wyganialam bo nie chcial isc 🙂 czasem mi pzeszkadza i wole byc sama :P

• Mamusia
aaaaaa! 😠 😠
kupilam sobie tydzien temu tunike na ramiaczka, wszystko ekstra w koncu bluzka zakrywajaca brzuszek zakladam dzisiaj a ona za mala brzuch widac!! przeciez jak tak bedzie dalej przez miesiac to ja bede uziemiona w domu bo nie bede miala co na siebie wlozyc, a kupowac teraz sterte duzych ciuchow to sie nie oplaca bo pozniej bedzie to na mnie za duze 😮 😮

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
aaaaaa! 😠 😠
kupilam sobie tydzien temu tunike na ramiaczka, wszystko ekstra w koncu bluzka zakrywajaca brzuszek zakladam dzisiaj a ona za mala brzuch widac!! przeciez jak tak bedzie dalej przez miesiac to ja bede uziemiona w domu bo nie bede miala co na siebie wlozyc, a kupowac teraz sterte duzych ciuchow to sie nie oplaca bo pozniej bedzie to na mnie za duze 😮 😮

Masz racje, ja na szczescie nie osiagam jeszcze tych rozmiarow 😁 Gosia to jak sie zdjecia wrzuca??? Se zrobilam dzis specjalnie dla Was chce pokazac brzuchala 😁

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
aaaaaa! 😠 😠

Masz racje, ja na szczescie nie osiagam jeszcze tych rozmiarow 😁 Gosia to jak sie zdjecia wrzuca??? Se zrobilam dzis specjalnie dla Was chce pokazac brzuchala 😁

tłumacze Ci ostatni raz :P
wchodzisz na ta strone http://imageshack.us/ tam wrzucasz zdjecia, poczekasz az sie zaladuje i tam wyskakuja Ci linki kopiujesz ten link url, pozniej wchodzisz na brzuszka i w okienku gdzie piszemy wiadomosci klikasz na gore na obrazek i wyskakuje Ci okienko i w nie wklejasz link ze zdjeciem 🙂