Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEy dziewuszki.My mamy bardzo goscinny weekend i nawet nie mam kiedy na forum wejsc.Maju brzusio sliczne,a teraz dopiero zacznie ci ostro wywalac 😁 Gosiu mi galaretka zaczela odchodzic prawie miesiac przed,ale to u roznych roznie bywa.Znajomej zaczelo odchodzic a po kilku godz byla juz na porodowce 😉A co do ciuchow,to ja sobie na koniec w primarku nakupowalam takich elastycznych bluzek za 3-4f,bo tez nie mialam w czym chodzic,a takie grosze,to nie szkoda wydac 😁 Dobra,lece prasowac i lasagne robic,bo jutro nie bede miala kiedy..

• Mamusia
Loli ja jestem juz rozpakowana 😁 😁 Dziewczyny wrzucam linka na fajna strone.Za ok 5f z wysylka mozna sobie kupic koszulke ze zdjeciem malenstwa,kubek albo photo book 🙂Ja zamowilam wszystkie 3 i jakos w tym tyg powinny mi przyjsc,bo dostalam maila,ze w sobote mi wyslali.Juz nie moge sie doczekac 🙂
http://www.vistaprint.co.uk/t-shirtflipbook.aspx?dr=1&rd=2&GP=4%2f3%2f2011+2%3a57%3a30+PM&GPS=1513523851&GNF=1

• Mamusia
Goooosia Ty nam tutaj musisz się meldować teraz co jakiś czas! 😁D
Monia dziękujemy za tą stronkę 😁 Jak się mój malec wykluje to może też pomyślimy nad tym 🙂
Chodziłam ostatnio po mieście i wpadłam do fajnego sklepu z ramkami na zdjęcia itd... i była taka przepiękna duża ramka szklana na 3 fotografie i tak się zastanawiam ,że chyba kupię i dam swoje zdjęcie, maluszka i mojego Radka 🙂
A ja od jutra chcę zacząć ciuszki przepierać i prasować 🙂 Kupiłam ten płyn do płukania Comfort dla dzieci , pięknie pachnie 🙂
A ogólnie to coraz ciężej mi się chodzi , brzuchol mi tak wywaliło! Muszę dodać jakąś aktualną fotkę 🙂 Mały to mi tam koło żeber jakieś akrobację robi :P No nic zmykam ,bo się rozpisałam 🙂 a czas na jakąś kolacyjkę 😁DDD

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylwia ja w Twoim tygodniu juz dawno mialam wszystko poprane i poprasowane ;p a ja mowie nie zamierzam jeszzcze rodzic bo jak o tym mysle to rozwolnienia dostaje:P

już miałaś gotowe? zaraz ja rozwolnienia dostanę :P no to Gosia teraz wykorzystuj te ostatnie chwile kiedy jeszcze jestescie we dwojke :P a torbe do szpitala tez juz mialas spakowana w tym tygodniu co ja jestem??? bo wlasnie zastanawiam sie nad ta torbą kiedy mam zaczac ja pakowac?!

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sylwia ja w Twoim tygodniu juz dawno mialam wszystko poprane i poprasowane ;p a ja mowie nie zamierzam jeszzcze rodzic bo jak o tym mysle to rozwolnienia dostaje:P

już miałaś gotowe? zaraz ja rozwolnienia dostanę :P no to Gosia teraz wykorzystuj te ostatnie chwile kiedy jeszcze jestescie we dwojke :P a torbe do szpitala tez juz mialas spakowana w tym tygodniu co ja jestem??? bo wlasnie zastanawiam sie nad ta torbą kiedy mam zaczac ja pakowac?!

nie ja zaczelam pakowac dwa tygodnie temu jak zaczynal mnie brzuch bolec :P ale i tak do konca nie jestem spakowana 😮

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Loli ja jestem juz rozpakowana 😁 😁 Dziewczyny wrzucam linka na fajna strone.Za ok 5f z wysylka mozna sobie kupic koszulke ze zdjeciem malenstwa,kubek albo photo book 🙂Ja zamowilam wszystkie 3 i jakos w tym tyg powinny mi przyjsc,bo dostalam maila,ze w sobote mi wyslali.Juz nie moge sie doczekac 🙂
http://www.vistaprint.co.uk/t-shirtflipbook.aspx?dr=1&rd=2&GP=4%2f3%2f2011+2%3a57%3a30+PM&GPS=1513523851&GNF=1

Dzieki, sie przyda 😁

• Mamusia
No to lasagne gotowe,poprasowane i maruda do lozeczka polozona.To teraz pod prysznic i do spania,bo niedlugo mala znowu sie obudzi.Jesli chodzi o torbe,to ja spakowalam w 32 tyg po falszywym alarmie 😉A ciuszki gotowe to juz mialam napewno gotowe do 30 jak nie wczesniej 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):

Monisia, ja na szczescie juz od miesiaca nie wiem co to wstawanie w nocy 😁 mala spi od 19tet do 6 rano 🙂

szczesciara 🤪 moja wstaje na jedzenie co 2h 🤨

Ale masz fajnie 🙂 oby i moja mala bestia byla taka spokojna bo po tamtej stronie to ona szaleje w nocy, chyba nie lubi jak mama lezy 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
admin napisał(a):
Loli napisał(a):
Hejo 😉
Jesli mozesz to zaglosuj ***********(link usunięty)*****

W związku ze złamaniem regulaminu forum (pkt. 10.l) użytkownik Loli została zablokowana do dnia 2 maja 2011 roku.

a loli co znowu przeskrobala 😜

Oby sie nie sfochala na admina i wrocila po tym terminie 🙂 ale i tak pisala,ze pogoda na spacerki to nie ma czasu na forum 🙂

• Mamusia
Hey dziewczyny.Kasiak szczesciara z ciebie niesamowita 🙂Ja dzis spalam 3 godziny.Nie wiem czemu,ale moja coreczka caly tydz jest spokojna,a w niedziele w nocy nie spi,jeczy i marudzi.I tak co tydzien.A mama dzis ma egzamin i nie wiem,jak dam rade,bo chodze jak pijana 😉 😉A loli zostala zablokowana za to,ze wszedzie wrzucala posty o glosowanie.Najpierw dostala ostrzezenie,a potem ja admin zablokowal