Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hey dziewczyny 🙂Ja dzis mialam cudowna noc,Julka budzila sie na karmienie,zjadla,przebralam jej pampersa i szla spac dalej.Boze,jak cudownie sie tak wyspac 🙂 🙂Musze sie wam pochwalic,ze wczoraj mi zrobili egzamin w szkole,ten na ktorym nie bylam i zdalam 🙂 🙂Jeszcze tylko jeden w poniedzialek i ostatni w lipcu i koniec szkoly 🙂Gosia i MajaCh teraz wam sie sni,ze karmicie malenstwa,a potem nie bedziecie spac,bo bedziecie je karmic 😁 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Właśnie siostra mojego poleciała do Polskiii ja też chcę buuuu

a my z marcinem myslelismy zeby leciec do Polski na grudzien na swieta, ale tak na logike pomyslelismy ze i tak duzo wydatkow mamy z dzieckiem, chcemy przejsc na swoje mieszkanie, on tylko pracuje niby mam macierzynskie ale pod koniec roku sie konczy i chyba polecimy do Polski sierpien-wrzesien, bo sa tansze bilety, mniejsze wydatki niz na swieta bo obkupic cale nasze 2 rodziny na swieta to masakra... mam nadzieje ze nam to wyjdzie 🙂

• Mamusia
Loli a wy sie jeszcze szukacie? 😁 😁 My w lipcu jedziemy do Polski na 2 tyg.Ale mi to sie szczerze nawet nie chce tam jechac...My wlasnie wrocilysmy do domku,bylysmy na kawce u Ani-tej dziewczyny od poloznej.A jutro idziemy na polska grupe dla dzieci zobaczyc 😉

• Mamusia
No mnie też te wydatki przerażają i ceny biletów ,ale już sobie przysięgłam że muszę w koncu poleciec z moim Radkiem na święta do domu ,bo to juz bylby 4 rok jak nie bedziemy! A to jedyna taka okazja ,bo bede miala wolne...! a znowu tez chyba sama polece wczesniej jakos w sierpniu na dwa tygodnie ,bo chce zeby reszta rodzinki zobaczyla |Milanka jak bedzie jeszcze malutki ,bo na swieta bedzie juz mial 7 miesiecy! i taka to wlasnie robota :P i skąd tutaj brać na wszystko kasiore!!! :P

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Loli a wy sie jeszcze szukacie? 😁 😁 My w lipcu jedziemy do Polski na 2 tyg.Ale mi to sie szczerze nawet nie chce tam jechac...My wlasnie wrocilysmy do domku,bylysmy na kawce u Ani-tej dziewczyny od poloznej.A jutro idziemy na polska grupe dla dzieci zobaczyc 😉

Monisia Nusia mnie znalazla w Argosie 😁

• Mamusia
sylvianko jak wymyslisz,skad brac te pieniadze,to prosze,powiedz mi tez 🙂 🙂Co do swiat,to my bylismy 2 lata temu i dla mnie to byly straszne swieta.Juz ponad pol roku wczesniej mielismy bilety,bo chcielismy je u moich rodzicow spedzic,a w grudniu jak dotrarlismy,to juz nie mialam rodzicow 😞 😞Swieta spedzilismy u meza rodziny,caly czas wylam i na wszystkich sie wyzywalam.I od tego czasu jakos tak mnie w ogole do polski nie ciagnie.Jezdze tam tylko przez wzglad na meza,bo mnie juz tam nic nie trzyma..Kurde,przez ta pogode zalapalam taki melancholijny nastroj...Ide poprasowac i obiad robic,bo juz 3 jest

• Mamusia
Loli napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
No to milego spotkania zycze 🙂Pozdrowienia dla was obu 🙂Mam nadzieje,ze nastepnym razem spotkamy sie juz we trzy 🙂

Ale juz dawno po spotkaniu 🙂
to bylo rano okolo 11-12 😉

Mimo wszystko pozdrawiam i czekam na spotkanie we 3.Jeszcze nastepny tydz mam zawalony,ale potem moge sie juz spotkac bez problemu.Chce tylko ostatni egzamin w szkole zaliczyc 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
sylvianko jak wymyslisz,skad brac te pieniadze,to prosze,powiedz mi tez 🙂 🙂Co do swiat,to my bylismy 2 lata temu i dla mnie to byly straszne swieta.Juz ponad pol roku wczesniej mielismy bilety,bo chcielismy je u moich rodzicow spedzic,a w grudniu jak dotrarlismy,to juz nie mialam rodzicow 😞 😞Swieta spedzilismy u meza rodziny,caly czas wylam i na wszystkich sie wyzywalam.I od tego czasu jakos tak mnie w ogole do polski nie ciagnie.Jezdze tam tylko przez wzglad na meza,bo mnie juz tam nic nie trzyma..Kurde,przez ta pogode zalapalam taki melancholijny nastroj...Ide poprasowac i obiad robic,bo juz 3 jest

Monia Kochana bardzo mi przykro i nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić co musiałaś czuć!A Rodzice pomimo tego,że są po drugiej stronie i tak są z Wami :* I są dumni z takiej córy jak Ty 🙂

A co do tej kasiory... to spoko , dam Ci na pewno znać,ale potrzebuję trochę czasu na to... :P

• Mamusia
a ja to bym najchetniej wogole nie leciala do Polski, ale musimy zalatwic te pesele i zameldowanie....
bo wszyscy sie rzuca na malutk i beda ja chcieli nosic, ogladac a ja w szał chyba wpadne!!! bo moje dziecko to nie lalka do przerzucania z rak do rak a znajac nasze 2 rodziny tak bedzie 😠

• Mamusia
a wiecie co :P moze to sie wyda dziwne ale Wam napisze:P
jak umarla mi babcia poltora msc temu to tydzien po jej smierci przyznali mi macierzynski, snila mi sie tydzien temu i dostalismy zwrot mojego podatku, dzisiaj mi sie snila kupilam zdrapke i wygralam 5 funtow:P
wogole jakos lepiej nam jest i wszystko zaczyna sie jakos ukladac i wierze ze babcia nademna czuwa i jest przy mnie 🙂 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
a ja to bym najchetniej wogole nie leciala do Polski, ale musimy zalatwic te pesele i zameldowanie....
bo wszyscy sie rzuca na malutk i beda ja chcieli nosic, ogladac a ja w szał chyba wpadne!!! bo moje dziecko to nie lalka do przerzucania z rak do rak a znajac nasze 2 rodziny tak bedzie 😠

Swiete slowa 🙂 🙂Dlatego ja powiem od razu,ze nie ma noszenia jej na rekach.Ze jak chca sobie cos ponosic,to niech se worek ziemniakow wezma 😉 😉sylvianko dziekuje za mile slowa.Teraz juz sie z tym pogodzilam,ale w tamte swieta bylo bardzo ciezko.dlatego wlasnie mala nazywa sie Julia Janina-drugie imie ma po mojej mamie 😁