Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):
loli cos ty przeskrobala 🤪 a my dzisiaj zlozylismy podanie o paszport

To kiedy pierwszy wypad do Polski? 😁 😁

no jeszcze troche 😜

My na poczatku lipca sie wybieramy,bo trzeba mala w koncu ochrzcic 😉 😉

sylvianka3 napisał(a):
[URL=http://img204.imageshack.us/i/dsc00461dy.jpg/][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8353/dsc00461dy.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

OOO teraz mi weszło 🙂 No chciałam Wam pokazać ten wózeczek 🙂 Właśnie dzisiaj mi przyszedł 🙂

Dotykalam kiedys ten wozeczek, jest mega lekki !

MonisiaD napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
Monia no i super 🙂 Już masz ''funfele'' na spacerki 😁 a tematów pewnie nie brakuje 😁

Ja mam duzo chetnych na spacerki,ale powiem ci,ze najlepiej i tak mi sie chodzi samej z Julcia 🙂 🙂

Monisia to daj troche tych kolezanek bo ja nie mam z kim chodzic 😞

nusia27 napisał(a):

hehehe Nusia nic takiego , poklucilam sie z dziewczyna i tyle.
Nooo ja bardzo szybko dostalam paszporcik 😉 dla Olci , ale wlasnie musze jechac jej wyrobic normalny paszport ! tzw. musze jechac do PL wyrobic jej pesel 🤔 pokickane to strasznie ze nie mozna tego zalatwic tutaj 🥴

MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):

To kiedy pierwszy wypad do Polski? 😁 😁

no jeszcze troche 😜

My na poczatku lipca sie wybieramy,bo trzeba mala w koncu ochrzcic 😉 😉

Monisia nawet mi nie mow :/ tez musze ochrzcic wkoncu mala ehhhhh sie zbieram jak dupa w oleju 😮 😮 😮

• Mamusia
Witam was wyspana 😁 😁 Mala wieczorem dawala czadu,marudzila i plakala,wiec sie zlamalam i wzielismy ja do lozka 😉Boze,jaki wypas.Pobudka tylko o 3:30 i o 7:30,zero marudzenia i usypiania przez godzinke 😉Loli no my chrzciny robimy dopiero w pl,bo mamy sporo rodzinki,ktora nie da rady tu przyjechac.A i jeszcze cos bardzo waznego.Jak juz bedziecie w pl i bedziecie juz mialy pesel dla dziecka,to idzcie do urzedu stanu cywilnego i zrobcie dziecko dowod osobisty 🙂 🙂Nie dosc,ze jest za darmo,to przede wszystkim dla dziecka wazny jest 5 lat!!!

• Mamusia
nam jak sie uda to chcielibysmy w grudniu leciec do Polski i mala ochrzcic ale jakos mam slabe przeczucia ze nam sie uda... ogolnie jak mysle o zalatwianiu tych paszportow i calej reszcie papierkowej roboty po urodzeniu malej to az zle mi sie robi, jak ja teakich rzecy nie lubie.
smigam na dworek 😁

• Mamusia
Monisia hehe wiosenna pogoda to wiesz 😁
Mycie okien pranie sprzatanie , gotowania 😁
No i oczywiscie spacerowanie.
Dzis jest mega goraco w krotkim rekawku chodzilam 😁

A co do spotkanie hmmm Monisia no wydaje mi sie ze moze Big Ben ? London Eye ? i gdzies do parq isc ?

• Mamusia
Od nas wlasnie goscie wyszli.Wszyscy co chwile brali ja na rece,siostry coreczka sie ciagle wydzierala i teraz mala jest strasznie niespokojna.Pierwszy raz mialam problem z jej uspieniem.Zazwyczaj odpada sama,a teraz musialam ja tulic,bujac,glaskac i mowic do niej,az zasnela.Ale i tak sie ciagle wierci.Echh najchetniej bym w ogole gosci nie przyjmowala,ale glupio tak powiedziec,ze nie moga wpasc..Loli co do spotkania jak najardziej,ale w ciagu najblizszych 2 tyg to raczej nie dam rady,bo ciagle mam jakies spotkania i wizyty

• Mamusia
jaka tu cisza 🤪
mam pytanie mamuski do Was 🙂 jak to jest z kupka przed porodem? kaza Wam isc do kibelka i robic na sile, czy robia lewatywe? bo ja tak myslalam, ze jak mi sie nie bedzie wtedy chcialo, a zachce przy parciach to mam w gowienkach lezec? 🤪

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
jaka tu cisza 🤪
mam pytanie mamuski do Was 🙂 jak to jest z kupka przed porodem? kaza Wam isc do kibelka i robic na sile, czy robia lewatywe? bo ja tak myslalam, ze jak mi sie nie bedzie wtedy chcialo, a zachce przy parciach to mam w gowienkach lezec? 🤪

mi sie chcialo kupe przed porodem i nie zroobilam, a potem jak troche parlam to na bank cos poszlo. jak rodzisz to juz o tym nie myslisz 😜 lezysz na jednorazowej macie i polozna ja zmienia co jakis czas wiec nawet nie zauwazysz jak cos ci wypadnie 😜